Professionel Massage Kendt fra Løvens Hule | RaskRask

Professionel
massage
fra Løvens Hule

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores massage

 • Professionel massage kendt fra Løvens Hule 2020

  Fra Løvens Hule til dit hjem

  Da femte sæson af Løvens Hule løb over skærmen i februar 2020, var det med deltagelse af RaskRask. Vi ønskede at vise danskerne, at velvære kan gøres tilgængeligt for alle med vores koncept. For det skal ikke være besværligt at få velvære, tværtimod! Derfor tilbyder RaskRask massage i dit eget hjem, når det passer dig.

  Tilbage i Løvens Hule blev Løverne overrasket med massage fra fem af vores tilknyttede massører, mens direktør Albert Kirk Iversen leverede sit pitch. Massagen blev taget rigtig godt imod, og særligt to investorer var begejstrede for idéen om udekørende massører. 

  Forhandlingerne endte med en stor investering fra både Christian Arnstedt og Jan Lehrmann. Med de to Løver ombord er vi nu i fuld gang med at gøre massage og velvære endnu mere tilgængeligt for alle. Du kan læse mere om tiden efter Løvens Hule på vores blog.

   

  Massør kører hjem til dig

  Når du booker en massage gennem RaskRask, slipper for du for besværet ved at skulle ud af døren og ned på en klinik. I stedet kommer massøren nu hjem til dig, så du får en professionel behandling i hjemmets trygge rammer. På den måde kan du koncentrere dig om at nyde din massage, og du behøver hverken at skulle bekymre dig om transport eller åbningstider. Book din massage i dag og få en massør ud til dit hjem.

  RaskRask tilbyder i dag udekørende massage fordelt over hele landet. Massørerne er uddannede og forsikrede – og alt er inkluderet i prisen fra start. Vi tilbyder mange forskellige former for massage, og hver behandling er skræddersyet til dine behov. Det gælder, uanset om du booker en parmassage, sportsmassage, firmamassage eller noget helt fjerde. Du skal blot have et lagen og håndklæde klar, for massøren medbringer både massagebriks og -olie. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

   

  Massører med overskud

  RaskRask samarbejder med selvstændige massører. Nogle har egen klinik ved siden af samarbejdet med RaskRask, mens andre eksempelvis ønsker at bruge deres uddannelse inden for massage som supplement til et andet job. Massørernes samarbejde med RaskRask gør det muligt at have job som massør på egne præmisser.

  Fælles for RaskRask-massører er, at de overlader administrationen til os, så de kan koncentrere sig om at give dig en afslappende og skræddersyet behandling. Med andre ord passer vi godt på massøren, så massøren kan passe godt på dig. Hvis du er interesseret i at blive RaskRask-massør, skal du ikke tøve med at kontakte os eller sende din ansøgning som massør.

en massør går ind af en dør
 • Massage for enhver smag

   

  Få skræddersyet firmamassage gennem RaskRask

  RaskRask har allerede hjulpet mere end 50 virksomheder til mere velvære på arbejdspladsen. Men som du måske så i Løvens Hule, vil vi gerne gøre meget mere for dig og dine medarbejdere. Kontakt os idag for at høre mere om mulighederne for massage på arbejdspladsen. Vores medarbejdere sidder klar til at skræddersy en aftale til din virksomheds behov. Læs mere om firmamassage her.

   

  Gavekort til velvære

  Når du giver et gavekort til RaskRask, giver du også velvære til en, du holder af. Gavekortet kan bruges til at booke en valgfri massør i modtagerens nærområde. Vi dækker størstedelen af landet, og der kommer hele tiden nye massører til. Kortet er gyldigt i tre år fra købsdatoen. Klik her for at læse mere eller købe gavekort.

  Hvor kan jeg bestille min massage?

  Hvor kan jeg bestille en massage?

  RaskRask leverer massage som i Løvens Hule til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor – find din nærmeste professionelle massør her!

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage