RaskRask i Løvens Hule 2020 - RaskRask

RaskRask i Løvens Hule
Massage i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

RaskRask i Løvens Hule 2020

RaskRask i Løvens Hule 2020

I februar 2020 deltog RaskRask i DR-programmet Løvens Hule. Her blev løverne overrasket med skuldermassage af fem massører, som direktør Albert havde taget med til optagelserne. Der var interesse og bud fra flere løver, hvor det endte med en stor investering fra Jan Lehrmann og Christian Arnstedt.

Massør kører hjem til dig

Når du booker en massage gennem RaskRask, slipper for du for besværet ved at skulle ud af døren og ned på en klinik. I stedet kommer massøren nu hjem til dig, så du får en professionel behandling i hjemmets trygge rammer. På den måde kan du koncentrere dig om at nyde din massage, og du behøver hverken at skulle bekymre dig om transport eller åbningstider. Book din massage i dag og få en massør ud til dit hjem.

RaskRask tilbyder i dag udekørende massage fordelt over hele landet. Massørerne er uddannede og forsikrede – og alt er inkluderet i prisen fra start. Vi tilbyder mange forskellige former for massage, og hver behandling er skræddersyet til dine behov. Det gælder, uanset om du booker en parmassage, sportsmassage, firmamassage eller noget helt fjerde. Du skal blot have et lagen og håndklæde klar, for massøren medbringer både massagebriks og -olie. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

Massører med overskud

RaskRask samarbejder med selvstændige massører. Nogle har egen klinik ved siden af samarbejdet med RaskRask, mens andre eksempelvis ønsker at bruge deres uddannelse inden for massage som supplement til et andet job. Massørernes samarbejde med RaskRask gør det muligt at have job som massør på egne præmisser.

Fælles for RaskRask-massører er, at de overlader administrationen til os, så de kan koncentrere sig om at give dig en afslappende og skræddersyet behandling. Med andre ord passer vi godt på massøren, så massøren kan passe godt på dig. Hvis du er interesseret i at blive RaskRask-massør, skal du ikke tøve med at kontakte os eller sende din ansøgning som massør.

massage
Book Loevens hule massage

Få skræddersyet firmamassage gennem RaskRask

RaskRask har allerede hjulpet mere end 50 virksomheder til mere velvære på arbejdspladsen. Vi vil gerne gøre meget mere for dig og dine medarbejdere. Kontakt os idag for at høre mere om mulighederne for massage på arbejdspladsen. Vores medarbejdere sidder klar til at skræddersy en aftale til din virksomheds behov.

Læs mere om firmamassage her.

Gavekort til velvære

Når du giver et gavekort til RaskRask, giver du også velvære til en, du holder af. Gavekortet kan bruges til at booke en valgfri massør i modtagerens nærområde. Vi dækker størstedelen af landet, og der kommer hele tiden nye massører til. Kortet er gyldigt i tre år fra købsdatoen.

Klik her for at læse mere eller købe gavekort.

Hvor kan jeg bestille en massage?

RaskRask leverer massage til alle store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud lokalt og til dér hvor du bor.

Find din nærmeste professionelle massør her!

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her