Firmamassage i Vejle | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Vejle
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet i Vejle og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  En investering i dine medarbejderes helbred vil gavne hele virksomheden. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde den rette løsning til jeres team.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der skulle opstå akutte behov, eller lav en fast aftale med massage hver uge eller måned på arbejdspladsen i Vejle.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Vi har forskellige løsninger, så massageordningen kan tilpasses jeres budget og behov – lav fx en fast plan, eller vælg et klippekort. Prisen er inklusiv transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle RaskRask’s massører er selvfølgelig nøje udvalgte, professionelle, eksaminerede og forsikrede, så I er altid i gode hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Massøren kan både komme ud i jeres virksomhed i Vejle, men I kan også bestille massøren hjem til den enkelte medarbejder – det er velvære på jeres vilkår.

Citater fra kunder

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om firmamassage i Vejle

Firmamassage i Vejle

Bjergbyen Vejle blev i 2007 lagt sammen med fem omkringliggende kommuner, nemlig Børkop, Give, Egtved, Grejs og Jelling, og tilsammen har de i dag 115.000 indbyggere og udgør altså Vejle Kommune. Selve Vejle by har et indbyggertal på 60.231. Når du kører over Vejlefjordbroen har du udsigt til “Bølgen”, som har positioneret sig som ét af Vejles vartegn. Bølgen er skabt af den internationalt kendte tegnestue Henning Larsen Architechts, og har vundet flere prestigefyldte priser for deres arkitektur.
“Bølgen” udgør en del af Vejles havnefront, som de senere år er blevet forvandlet til en bydel, der byder på hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, restaurant, opholdsarealer, ishus om sommeren og en flydende kajakklub, der holder til på en kunstigt anlagt ø, der forbindes til fastlandet ved hjælp af en gangbro.

Vejle er en by i vækst, og har været det mere eller mindre siden de fik jernbanestationen i 1868, hvor industrien og det vejlensiske erhvervsliv begyndte at blomstre. I Vejle får du en god blanding af det hele: summende byliv, fantastisk natur, historiske monumenter og moderne arkitektur.
Lidt udenfor Vejle by ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan slå dig løs på casino, spise som en konge eller dronning på Treetop Restaurant og bare nyde de fantastiske omgivelser.
Hotellet har også konferencelokaler, hvilket gør stedet oplagt til firmaarrangementer, hvor medarbejderne skal forkæles lidt.

Velvære i hverdagen

Hvis I er mere til at gøre velvære for jeres medarbejdere til en fast del af hverdagen, så kan I få en massageordning med RaskRask, som har stor erfaring med at levere firmamassage til det danske erhvervsliv.
Med en massageordning gennem RaskRask er jeres medarbejdere i trygge hænder, og kan se frem til en professionel massage, der løsner op for de spændinger, der har hobet sig op gennem tiden med et stillesiddende og skærmpræget erhverv. En massageordning er en personalegode, der både gavner virksomheden og jeres medarbejdere, da medarbejdernes velbefindende er altafgørende for virksomhedens succes.

Vi hjælper med firmamassage til alle erhverv i Vejle, så hvis I vil gøre noget godt for jeres medarbejdere og virksomheden, står RaskRask klar til at finde en massør til jer.
Ordningen kan indrettes til jeres behov, og kan fx laves som en bruttolønsordning eller I kan købe et klippekort til virksomheden.