Firmamassage i Aalborg | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Aalborg
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden i Aalborg og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer firmamassage i Aalborg

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Spar tid og book en massage på arbejdspladsen. Hos RaskRask kører vores massør direkte til jeres arbejdsplads i Aalborg og giver den ønskede behandling. Det eneste I skal tænke på er håndklæde og lagen, da vi sørger vi for resten.

 • Spar tid
 • Fleksibilitet
 • Nem bookingsystem

Vejledende pris for 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

Hvis I foretrækker massage i eget hjem, så kører massøren hjem til jer i privaten og tilpasser behandling til den enkeltes behov. På vores hjemmeside kan I nemt bestille tid, lige når I vil. Hjemmemassage er særlig egnet til jer, der ofte er på farten eller blot ønsker massage i vante omgivelser.

 • Tilpasses efter dine behov
 • Fleksibilitet
 • Nemt at bestille tid

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere en massageordning

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Der er mange gode grunde til, at en virksomhed vælger at finansiere en massageordning for sine medarbejdere. Uanset hvad årsagen er, så står vi klar til at hjælpe. Hvis man som virksomhed vælger at finansiere massageordningen, så vil vi sørge for at sende en samlet faktura i slutningen af hver måned, så I ikke skal holde regnskab.

Medarbejderen betaler

Man kan som medarbejder også finansiere ens egen massagebehandlinger. Dette bliver gjort via ens nettoløn eller gennem en bruttolønsordning. Hvis I ønsker at betale gennem nettolønnen, så sender vi hver medarbejder en Mobilepay anmodning efter endt behandling.

Delt betaling

I er også velkommen til at dele betalingen, hvor I bestemmer, hvordan fordelingen skal se ud. Medarbejderne har muligheden for at betale deres andel via Mobilepay og den resterende del af regningen sendes til virksomheden som en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Bruttolønsordning

Få mere velvære for mindre

Spar din skatteprocent

35-42%

Hvis medarbejderne selv betaler for massageordningen, kan de gøre dette via en bruttolønsordning og spare skatten. Bruttolønsordningen trækkes fra medarbejderens bruttoløn, der er tilsvarende massagens pris, inden skatten betales. Afhængigt af medarbejdernes skatteprocent, så har de en mulighed for at opnå en besparelse på 35-42% af prisen. Bruttolønsordningen løber over 12 måneder.

Massage som bruttolønsordning
Massør giver rådgivning til firma om massage via bruttolønsordningen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har allerede hjulpet over 200 danske virksomheder med at få gladere medarbejdere, og og vi kan gøre det samme for jeres arbejdsplads. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis I mangler vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der skulle opstå akutte behov, eller lav en fast aftale på arbejdspladsen i Aalborg, med et interval der passer jer.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Få en skræddersyet løsning til jeres team – vælg det fleksible klippekort, eller lav en fast aftale. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Med RaskRask er I altid i trygge hænder. Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Få velværen leveret til arbejdspladsen i Aalborg, eller bestil massøren til at komme ud i hjemmet til den enkelte medarbejder.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Velvære bragt til arbejdspladsen

Med en firmamassage i Aalborg kan I på arbejdspladsen få en skræddersyet massage, som kan hjælpe medarbejderne med at komme af med eventuelle muskelsmerter, forårsaget af stillesiddende kontorarbejde. Det kan være med til at give den enkelte  medarbejder en afslappende stund, så der kan blive ladet op med ny overskud og energi. Vores veluddannede massører tager selvfølgelig højde for særlige behov og ønsker, så I får mest ud af firmamassagen. 

Hos RaskRask opretter vi firmamassage for mange virksomheder i de store byer i landet, for at forebygge spændinger og smerter, eller bare være med til at give mere velvære på arbejdspladsen. Det kan være en sund investering til jeres forretning, da sygefraværet dermed sænkes, og medarbejderne opleves gladere med mere energi. 

Vi kører ud til jeres arbejdsplads i Aalborg, og medbringer naturligvis massagebriks og olie, så I kun skal koncentrere jer om, at slappe af og nyde en god og afslappende massage.

 

Mere om firmamassage i Aalborg

Firmamassage i Aalborg

Den nordjyske by Aalborg, også kaldet Nordens Paris, er blandt andet kendt for at afholde Nordeuropas største karneval, Aalborg Karneval.
Hvert år fester mere end 100.000 karnevalsgæster i Jomfru Ane Gade (“Gaden”) og resten af Aalborgs gader. Byen er fuld af charme med historiske bygninger, gode spisesteder, seværdigheder som Aalborg Zoologiske Have, Salling Rooftop Aalborg og det nye Aalborg Havnefront, som emmer af liv.

Et af Aalborgs største vartegn er Limfjordsbroen, der blev indviet i år 1933 og med sine 640 meter forbinder Aalborg og Nørresundby. Limfjorden er 180 km lang og strækker sig fra Vesterhavet til Kattegat. Det er ét af de få steder i Europa, hvor der stadig er en naturlig forekomst af de særligt smagfulde europæiske østers. Arten var i mange år truet på grund af den såkaldte østersparasit, der ledte til udryddelse af arten mange steder i europa, men siden år 2000 har forekomsten af den europæiske østers igen været opadgående i Limfjorden. Det er dog ikke hvert år, der er lige stor forekomst, og det gør østersfiskeri til et usikkert erhverv.

Hvert år i uge 42 afholdes østersfestival, som markerer sæsonen for østersplukning i hele landet. Ugen har deraf fået navnet “Østersugen”, og i den anledning sætter flere restauranter i Aalborg da også den europæiske østers på menukortet.

Firmamassage – en sund investering

De senere år har mange danskere fået øjnene op for Aalborg, hvilket ses på det stigende indbyggertal. Også erhvervslivet er voksende i Aalborg, og i 2020 var Aalborg den by, der havde den største vækst i antallet af virksomheder. Derfor er det også vigtigt at se på, hvordan man kan gøre sig ekstra attraktiv som arbejdsplads.

I Aalborg, Vadum, Vodskov og Nørresundby kan I få firmamassage med en massageordning gennem RaskRask, hvor vi skræddersyer en løsning til jer. Med firmamassage investerer I både i jeres medarbejderes sundhed, mindsker antallet af sygemeldinger og styrker virksomhedens ry og employer brand. Jeres medarbejdere vil få hjælp til at behandle og forebygge spændinger og skader som resultat af fx kontorarbejde.

Er I klar til at få velvære bragt til arbejdspladsen, står RaskRask klar til at finde en professionel massør til jeres virksomhed.