Firmamassage i Aalborg | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Aalborg
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet i Aalborg og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har allerede hjulpet over 200 danske virksomheder med at få gladere medarbejdere, og og vi kan gøre det samme for jeres arbejdsplads. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis I mangler vejledning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der skulle opstå akutte behov, eller lav en fast aftale på arbejdspladsen i Aalborg, med et interval der passer jer.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Få en skræddersyet løsning til jeres team – vælg det fleksible klippekort, eller lav en fast aftale. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Med RaskRask er I altid i trygge hænder. Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Få velværen leveret til arbejdspladsen i Aalborg, eller bestil massøren til at komme ud i hjemmet til den enkelte medarbejder.

Citater fra kunder

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om firmamassage i Aalborg

Firmamassage i Aalborg

Den nordjyske by Aalborg, også kaldet Nordens Paris, er blandt andet kendt for at afholde Nordeuropas største karneval, Aalborg Karneval.
Hvert år fester mere end 100.000 karnevalsgæster i Jomfru Ane Gade (“Gaden”) og resten af Aalborgs gader. Byen er fuld af charme med historiske bygninger, gode spisesteder, seværdigheder som Aalborg Zoologiske Have, Salling Rooftop Aalborg og det nye Aalborg Havnefront, som emmer af liv.

Et af Aalborgs største vartegn er Limfjordsbroen, der blev indviet i år 1933 og med sine 640 meter forbinder Aalborg og Nørresundby. Limfjorden er 180 km lang og strækker sig fra Vesterhavet til Kattegat. Det er ét af de få steder i Europa, hvor der stadig er en naturlig forekomst af de særligt smagfulde europæiske østers. Arten var i mange år truet på grund af den såkaldte østersparasit, der ledte til udryddelse af arten mange steder i europa, men siden år 2000 har forekomsten af den europæiske østers igen været opadgående i Limfjorden. Det er dog ikke hvert år, der er lige stor forekomst, og det gør østersfiskeri til et usikkert erhverv.

Hvert år i uge 42 afholdes østersfestival, som markerer sæsonen for østersplukning i hele landet. Ugen har deraf fået navnet “Østersugen”, og i den anledning sætter flere restauranter i Aalborg da også den europæiske østers på menukortet.

Firmamassage – en sund investering

De senere år har mange danskere fået øjnene op for Aalborg, hvilket ses på det stigende indbyggertal. Også erhvervslivet er voksende i Aalborg, og i 2020 var Aalborg den by, der havde den største vækst i antallet af virksomheder. Derfor er det også vigtigt at se på, hvordan man kan gøre sig ekstra attraktiv som arbejdsplads.

I Aalborg, Vadum, Vodskov og Nørresundby kan I få firmamassage med en massageordning gennem RaskRask, hvor vi skræddersyer en løsning til jer. Med firmamassage investerer I både i jeres medarbejderes sundhed, mindsker antallet af sygemeldinger og styrker virksomhedens ry og employer brand. Jeres medarbejdere vil få hjælp til at behandle og forebygge spændinger og skader som resultat af fx kontorarbejde.

Er I klar til at få velvære bragt til arbejdspladsen, står RaskRask klar til at finde en professionel massør til jeres virksomhed.