Firmamassage i Aarhus | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Aarhus
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vores massører står klar til at give dig og dine medarbejdere i Aarhus en velfortjent og afslappende pause, så I kan yde jeres bedste. Hvis I har brug for vejledning omkring den rette løsning, sidder vi klar ved telefonen.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage til jeres virksomhed i Aarhus, når der opstår akutte behov. I kan også lave en fast aftale hver uge eller måned.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Få en massageordning, der er tilpasset jeres team og budget – vælg et klippekort, eller lav en fast plan. Vores priser er inklusiv transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle massører hos RaskRask er naturligvis professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I er altid i gode hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Med RaskRask kan jeres medarbejdere både få velvære i arbejdstiden eller i fritiden, da vores massører både kan bestilles til at komme ud i virksomheden eller til at køre hjem til den enkelte medarbejder.

Citater fra kunder

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om firmamassage i Aarhus

Firmamassage i Aarhus

Studiebyen Aarhus (eller Århus), også kendt som Smilets By og Europæisk Kulturhovedstad 2017, er med sine 355.589 indbyggere Danmarks 2. største by. Her finder du historiske og arkitektoniske bygninger som Rådhuset, Aarhus Banegård, ARoS, Dokk1, Musikhuset og Aarhus Teater og Erhvervsarkivet (også kaldet “Smykkeskrinet”), som tidligere blev brugt til at indsamle og bevare væsentligt kildemateriale relateret til udviklingen inden for dansk erhverv. Aarhus er desuden indehaver af Danmarks største erhvervs- og containerhavn, Aarhus Havn, der har kæmpestor betydning for byens erhvervsliv, økonomi og udvikling .

I Aarhus er der intet mindre end 14.000 små og store virksomheder, heriblandt Arla Foods, Google, Vestas, Bestseller og OK. RaskRask’s eget hovedkontor er også placeret i Aarhus.
Tæt ved både Letbanen og Aarhus Universitet ligger Universitetsbyens smukke, gamle bygninger, og det er her RaskRask sammen med andre iværksættere driver erhverv fra. Vores massører holder dog ikke til i Universitetsbyen sammen med kontorstaben, men kører i stedet ud fra eget hjem.

Vores massører er stolte af deres erhverv. De lægger en ære i at hjælpe både små og store virksomheder i Aarhus med at få mere velvære ind i hverdagen og give den bedste massageoplevelse. Med en massageordning gennem RaskRask hjælper I jeres medarbejdere til at få løsnet op for spændinger og til at forebygge permanente skader, der kan opstå som følge af fx kontorarbejde eller hårdt fysisk arbejde.

Massageordningen kan være med til at mindske antallet af sygemeldinger, der sker på baggrund af denne type skader, og derudover er en massageordning en god måde at værdsætte sine medarbejdere på. Vores massører kører i både Aarhus, Højbjerg, Risskov, Viby, Åbyhøj, Mårslet, Hørning, Skanderborg og mange andre byer i Aarhus Omegn. Skal I også forkæle medarbejderne med firmamassage på jeres arbejdsplads, så står RaskRask klar til at hjælpe med at finde en god løsning og en professionel massør til jer.

Hvorfor massageordning med RaskRask?

Vores massører er stolte af deres erhverv. De lægger en ære i at hjælpe både små og store virksomheder i Aarhus med at få mere velvære ind i hverdagen og give jer den bedste massageoplevelse.
Med en massageordning gennem RaskRask hjælper I jeres medarbejdere til at få løsnet op for spændinger og til at forebygge permanente skader, der kan opstå som følge af fx kontorarbejde eller hårdt fysisk arbejde. Massageordningen kan være med til at mindske antallet af sygemeldinger, der sker på baggrund af denne type skader, og derudover er en massageordning en god måde at værdsætte sine medarbejdere på.

Vores massører kører i både Aarhus, Højbjerg, Risskov, Viby, Åbyhøj, Mårslet, Hørning, Skanderborg og mange andre byer i Aarhus Omegn. Skal I også forkæle medarbejderne med firmamassage på jeres arbejdsplads, så står RaskRask klar til at hjælpe med at finde en god løsning og en professionel massør til jer.