Forebyg spændinger og smerter - RaskRask

Spændinger og smerter i kroppen er et stort problem for mange mennesker. Det kan skyldes stress, dårlig kropsholdning og lignende faktorer som resultat af stillesiddende arbejde.

Behandler snakker med kunden

Spændinger og smerter kan have en negativ indvirkning på både den fysiske og mentale sundhed, nedsætte produktiviteten og i sidste ende føre til et længere sygefravær.

Der kan opstå spændinger i musklerne i forbindelse med stillesiddende arbejde, som over tid kan føre til hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter og andre smerter, der generer i hverdagen.

Dette kan hæmme koncentrationsevnen og produktiviteten, og på sigt føre til sygefravær.

Muskelspændinger og smerter er ikke kun generende i fysisk forstand – det kræver også en masse mental energi og styrke at håndtere smerterne, mens man udfører sit arbejde.

Forebyggelse og lindring

Massage kan hjælpe med at løsne muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan lindre smerterne og øge følelsen af velvære.

Når man får massage, kan det også være med til at forbedre blodcirkulationen i kroppen. En forbedret blodcirkulation hjælper kroppen med at mindske betændelsestilstande i sener og led.

På den måde kan massage virke lindrende imod smerte. Det kan også være med til at forbedre muskelfunktionen.

Derudover, er det bevist, at massage kan reducere mængden af stresshormoner i kroppen, såsom kortisol, der er et hormon, som frigives i kroppen, når man er under pres.

Stress-tilstanden kan have en negativ indvirkning på både fysisk og mental sundhed, og påvirke søvnkvaliteten negativt.

Et højt kortisolniveau kan betyde, at man er i øget risiko for at få hjertesygdomme, diabetes og depression.

Massage kan hjælpe med at reducere niveauet af kortisol i kroppen, hvilket kan bidrage til at reducere stress, forbedre søvnen og øge medarbejderens trivsel og velvære.

Sundere og gladere medarbejdere

Hvis du ønsker at forebygge spændinger og smerter hos dine medarbejdere, er det oplagt at tilbyde dem professionel massage.

Massage er en investering i dine medarbejderes sundhed og velvære, der kan føre til en række fordele for din virksomhed.

Massage kan f.eks. hjælpe med at bringe antallet af sygedage ned samt øge arbejdsglæden og produktiviteten.

Medarbejdere, der er mindre stressede og har færre smerter, er mindre tilbøjelige til at blive syge og gå glip af arbejde.

Derudover er medarbejdere i balance og uden smerter mere tilbøjelige til at være produktive og præstere godt i deres arbejde.

Virksomheder med sundhedsordninger – for eksempel i form af massage til sine medarbejdere – er en virksomhed, der viser, at den tager hensyn til medarbejdernes sundhed og velvære.

Dette kan øge arbejdsmotivationen og tilfredsheden blandt medarbejderne.

Firmamassage fra RaskRask

Siden 2015 har RaskRask hjulpet små og store virksomheder over hele landet med at forbedre medarbejdernes sundhed og velvære.

Vores massageordninger er uden binding. Hos RaskRask kan I tilpasse jeres massageordning løbende efter behov.

I kan få jeres egen bookingportal, der giver overblik og sikrer minimum administration, hvor jeres medarbejdere nemt kan booke tid til massage.

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive jer alle ugens dage, så I kan få lige netop den løsning, der passer til jeres behov.

Vil I høre mere om, hvordan en massageordning kan hjælpe jeres arbejdsplads, er I velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at implementere massage i jeres virksomhed, og forbedre jeres medarbejderes sundhed, velvære og produktivitet.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen