Afhjælp stress med en massageordning - RaskRask
Massageordning mod stress

Afhjælp stress med en massageordning

Afhjælp stress med en massageordning

Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø er stress, næstefter rygsmerter, det mest udbredte arbejdsbetingede helbredsproblem i EU-landene i 2022. Stress er ikke en sygdom, men en belastningstilstand. Tilstanden opstår, når kravene fra omverdenen eller en selv overstiger de ressourcer, som man har til rådighed. Stress kan have store konsekvenser for den enkelte medarbejders liv, og arbejdspladsen påvirkes også gennem blandt andet et øget sygefravær, lavere produktivitet, nedsat arbejdskvalitet, flere fejl i arbejdet samt nedsat kreativitet.

Hvis en medarbejder er stresset kan vedkommende f.eks. opleve hjertebanken, hovedpine og svimmelhed. Måske kan du også mærke, at medarbejderen virker mere træt end normalt, eller at hukommelsen og koncentrationen ikke er, som den plejer. 

Har du tænkt over, hvordan du kan hjælpe de medarbejdere, som mærker for meget stress i hverdagen? Læs med her for at få mere viden om, hvordan en massageordning kan være med til at afhjælpe stress.

Massage mod stress

Massage kan meget mere end bare at få dig til at føle dig godt tilpas. Flere har fået interesse for massage som en form for alternativ medicin, fordi det hjælper på og forebygger mange forskellige problemer. Massage er et oplagt naturligt middel mod stress, fordi det kan sænke mængden af stresshormonet kortisol. Det kan også øge udskillelsen af lykkehormonerne dopamin og serotonin. Disse hormoner sænker både fysiske symptomer såsom uro og irritabilitet, og så fremmer de ro og velvære. Selvom medarbejderne ikke oplever stress nu, kan det forebygge stress, da det generelt hjælper med at give mere ro. Studier viser, at man bare efter en enkelt behandling kan opleve at fornyet energi og forbedret søvn. Når man modtager regelmæssig massage gennem en massageordning, får man endnu mere ud af fordelene ved massage, og det kan skabe en målbar værdi på længere sigt.

Professionelle massører

Gennem RaskRask kan I booke en massør med høj faglighed og god kommunikation. Massørerne er professionelle og opmærksomme dine behov, så behandlingen tilpasses til dig. Hvis I ønsker det, sørger vi for, at I får samme massør hver gang, så vedkommende kender medarbejderne og bedre kan hjælpe dem over et længere forløb. Læs mere her og kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning til jer.