Afhjælp stress med en massageordning - RaskRask

Stress er en udbredt problemstilling på mange arbejdspladser, og ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø er det efter rygsmerter det mest almindelige arbejdsrelaterede sundhedsproblem i EU-landene i 2022.

Stress er ikke en sygdom, men en belastningstilstand.

Tilstanden opstår, når kravene fra omverdenen eller en selv overstiger de ressourcer, som man har til rådighed.

Stress kan have store konsekvenser for den enkelte medarbejders liv og påvirke arbejdspladsen gennem øget sygefravær, lavere produktivitet, nedsat arbejdskvalitet, flere fejl i arbejdet samt nedsat kreativitet.

Hvis en medarbejder er stresset kan vedkommende f.eks. opleve hjertebanken, hovedpine og svimmelhed.

Det kan også være, at medarbejderen virker mere træt end normalt, eller at hukommelsen og koncentrationen er dårligere end sædvanligt.

Har du overvejet, hvordan du kan hjælpe medarbejdere eller kolleger, der oplever for meget stress i hverdagen? Læs videre for at få mere viden om, hvordan en massageordning kan være med til at afhjælpe stress.

Studier viser, at man kan opleve fornyet energi og forbedret søvn allerede efter én massagebehandling.

Massage mod stress

Massage kan mere end bare at give dig en god følelse. Flere er blevet interesseret i massage som en form for alternativ medicin, da det kan hjælpe med at forebygge og afhjælpe mange forskellige problemer.

Massage er en naturlig og effektiv måde at afhjælpe stress på, da det kan sænke mængden af stresshormonet kortisol og øge produktionen af lykkehormonerne dopamin og serotonin.

Disse hormoner mindsker både fysiske symptomer såsom uro og irritabilitet og fremmer ro og velvære.

Massage

Selvom medarbejderne ikke oplever stress nu, kan en massageordning være med til at forebygge stress ved at give mere ro.

Studier viser, at man kan opleve fornyet energi og forbedret søvn allerede efter én massagebehandling.

Ved at modtage regelmæssig massage gennem en massageordning, kan man få endnu flere fordele ved massage, og det kan skabe en målbar værdi på længere sigt.

Professionelle massører

Gennem RaskRask kan I booke en massør med høj faglighed og god kommunikation.

Massørerne er opmærksomme på jeres behov og tilpasser altid behandlingen til den enkelte medarbejder. Hvis I ønsker det, kan I få den samme massør hver gang, så vedkommende kan lære medarbejderne at kende og bedre hjælpe dem over længere tid.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til jer.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen