Afhjælp stress med en massageordning - RaskRask

Stress er en udbredt problemstilling på mange arbejdspladser, og ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø er det efter rygsmerter det mest almindelige arbejdsrelaterede sundhedsproblem i EU-landene i 2022.

Stresstilstanden opstår, når kravene fra omverdenen eller en selv overstiger de ressourcer, som man har til rådighed.

Stress kan have store konsekvenser for den enkelte medarbejders arbejdsliv og påvirke arbejdspladsen gennem øget sygefravær, lavere produktivitet, nedsat arbejdskvalitet, flere fejl i arbejdet samt nedsat kreativitet.

Det kan også være, at medarbejderen virker mere træt end normalt, eller at hukommelsen og koncentrationen er dårligere end sædvanligt.

Har du overvejet, hvordan du kan hjælpe medarbejdere eller kolleger, der oplever for meget stress i hverdagen? Læs videre for at få mere viden om, hvordan en massageordning kan være med til at afhjælpe stress.

Studier viser, at man kan opleve fornyet energi og forbedret søvn allerede efter én massagebehandling.

Massage mod stress

Massage kan mere end bare at give dig en god følelse. Flere er blevet interesseret i massage som en form for alternativ værktøj, da det kan hjælpe med at forebygge og afhjælpe mange forskellige problemer.

Massage kan være en naturlig og effektiv måde at afhjælpe stress på, da det kan reducere følelsen af uro og irritabilitet samtidig med at fremme en følelse af ro og velvære.

Denne praksis bidrager til at mindske fysiske symptomer forbundet med stress og forbedrer den generelle følelse af afslapning.

Massage

Selvom medarbejderne ikke oplever stress nu, kan en massageordning være med til at forebygge stress ved at give mere ro.

Ved at modtage regelmæssig massage gennem en massageordning, kan man få endnu flere fordel, og det kan skabe værdi på længere sigt.

Professionelle massører

Gennem RaskRask kan I booke en massør med høj faglighed og god kommunikation.

Massørerne er opmærksomme på jeres behov og tilpasser altid behandlingen til den enkelte medarbejder. Hvis I ønsker det, kan I få den samme massør hver gang, så vedkommende kan lære medarbejderne at kende og bedre hjælpe dem over længere tid.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til jer.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen