Firmamassage i København | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i København
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til jeres virksomhed i København, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer firmamassage i København

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed i København med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Vores massører kører ud til jeres arbejdsplads i København, hvor I kan få behandling i arbejdstiden. I vælger selv hvor og hvornår massagen skal finde sted. Massøren bringer det rette udstyr med sig, I skal blot sørge for lagen og håndklæder. På den måde opnår I de bedste priser.

 • Gode priser
 • Minimal administration
 • I får adgang til jeres eget bookingsystem

Vejledende pris for 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

Den enkelte medarbejder kan få massøren hjem i stuen. På vores hjemmeside kan I frit bestille tid, når det passer i hverdagen. Massage i hjemmet er egnet til medarbejderne, der altid er på farten eller de medarbejdere, der foretrækker massage i vante omgivelser.

 • Fleksibilitet
 • Minimal administration
 • Book direkte fra hjemmesiden

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere jeres firmamassage

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Flere virksomheder vælger at finansiere en massageordning til deres medarbejdere for at nedbringe antallet af sygedage, sikre bedre trivsel og større arbejdsglæde. Vælger i denne løsning, sender vi jer en samlet faktura i slutningen af hver måned, på det antal timer I har booket i løbet af den pågældende måned.

Medarbejderen betaler

Medarbejderen kan også finansiere massagebehandlinger på egen hånd via nettolønnen eller via en bruttolønsordning. Hvis medarbejderne ønsker at betale via nettolønnen, sender vi hver enkelte medarbejder en Mobilepay anmodning efter behandlingen.

Delt betaling

Der er også mulighed for at dele betalingen mellem medarbejderen og virksomheden. Det er helt op til jer, hvordan distributionen ser ud. Medarbejderen kan selv betale via Mobilepay. Resten af beløbet faktureres til virksomheden i form af en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Bruttolønsordning

Få mere velvære for mindre

Spar din skatteprocent

35-42%

Hvis medarbejderne selv skal betale massageordningen, kan de "spare" skatten gennem en bruttolønsordning. Med en bruttolønsordning fratrækkes massagens pris før skat. Medarbejderne kan derfor "spare" 35- 42% afhængigt af den enkelte medarbejders skattesats. En bruttolønsordning løber typisk over 12 måneder.

Massage som bruttolønsordning

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vi har hjulpet tusindvis af mennesker i København med at løsne op for spændinger, og det samme kan vi gøre for dig og dine ansatte. En investering i jeres medarbejderes helbred er en investering i virksomheden.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Lav en fast aftale med et interval, der passer til jeres virksomhed, eller book en spontan aftale, hvis behovet skulle opstå pludseligt.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Vi skræddersyer en massageordning efter jeres budget og behov. I kan vælge et klippekort eller lave en fast plan. Prisen er inklusiv transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle massører hos RaskRask er eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I altid er i trygge hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Med RaskRask får i velvære på jeres vilkår. I kan nemlig både bestille massøren til at komme på arbejdspladsen og til at køre ud i hjemmet til medarbejderen.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald – og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald – og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Stærkt arbejdsmiljø

Hos RaskRask tilbyder vi skræddersyet firmamassage i København og omegn. Vi hjælper dagligt store og små virksomheder i hele hovedstadsområdet med at behandle og forebygge spændinger og myoser, som resultatet af stillesiddende og fysisk krævende arbejde. 

Formålet er at nedbringe sygedage, øge trivslen og skabe et sundt og stærkt arbejdsmiljø i de københavnske virksomheder. 

 Siden RaskRask blev etableret i 2015, har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores firmamassage i København. I dag er langt størstedelen af virksomhederne stadig hos os – ganske enkelt fordi, firmamassage har vist sig at være en sund investering, der hurtigt tjener sig selv hjem i form af lavere sygefravær, øget produktiviteten og glade medarbejdere med mere energi og overskud. 

 I København har vi et stort udvalg af dygtige massører, som alle er specialiserede i fysiurgiske og dybdegående massagebehandlinger. 

Vi kører til jer på arbejdspladsen eller i hjemmet og medbringer naturligvis briks og olie, så I kun skal tænke på at læne jer tilbage og nyde et befriende afbræk i arbejdsdagen. 

 

 

Mere om firmamassage i København

Firmamassage i København

Vores dejlige hovedstad København rummer hele 644.431 indbyggere, hvor den største koncentration er på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro og Amagerbro.
I København finder du et væld af historiske attraktioner, smukke parker, lækre restauranter og hyggelige caféer.

København er blandt andet kendt for Tivoli, Assistens Kirkegaard, Amalienborg Slot, Field’s, Den Lille Havfrue og Christiansborg, hvor Folketinget hører til.
Desuden er Hovedstadsområdet hjemsted for Danmarks største lufthavn, Københavns Lufthavn, hvorfra du kan rejse til hele verden.
Københavns Lufthavn er også Danmarks største arbejdsplads med 23.000 ansatte på samme adresse. Det er dog kun 2000, der reelt er ansat i Københavns Lufthavn A/S,
hvor de resterende arbejder i andre virksomheder, der driver erhverv i lufthavnen.

København er flere gange kåret til at være Verdens bedste cykelby, og man har de senere år også sat stort ind på at investere i cykelinfrastrukturen i byen.
På en gennemsnitlig hverdag cykles der sammenlagt 1,4 mio. i København. RaskRask har også været en del af de københavnske cykelstier siden 2017,
og det er i København og hovedstadsområdet, RaskRask har det største antalt massører til rådighed.

Hvorfor firmamassage?

I København har virksomheder længe kunne se værdien i en massageordning med en professionel massør, der kommer til arbejdspladsen.
Her ved de, at personalegoder er vigtige for at gøre sig attraktiv som arbejdsplads, og for at øge medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet.

En massageordning kan også hjælpe til at nedbringe antallet af sygedage blandt medarbejderne, da kontinuerlig massage kan hjælpe til at løsne op for spændinger,
og forebygge arbejdsrelaterede skader, der kan lede til sygemelding på sigt.

Samtidig har massage en afstressende effekt, da det reducerer niveauet af stresshormon og øger udskillelsen af lykkehormoner. Wupti – gladere medarbejdere!

RaskRask har allerede mange aftaler med firmamassage til både store og små virksomheder i København. Vi tilbyder firmamassage til alle erhverv i både København og resten af hovedstadsområdet, og vi tilpasser massageordningen efter din virksomheds behov, hvad enten I ønsker en fast ordning eller et klippekort til brug når behovet opstår.