Firmamassage i Odense | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Odense
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet i Odense og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Massøren kommer hen til jeres arbejdsplads i Odense. Det vil sige, at I kan få en afslappende behandling, lige når det passer ind i jeres arbejdsdag. Massøren sørger for udstyr, og vi ordner det administrative arbejde for massøren, så I kun skal have fokus på jeres velvære.

 • Priser alle kan være med på
 • Minimal administration
 • I får adgang til jeres eget bookingsystem

Vejledende pris for 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

I kan også vælge en løsning, hvor massøren kommer hjem til den enkelte medarbejder. Måske har I en ansat, som arbejder hjemmefra, eller som foretrækker en behandling i eget hjem. Vedkommende kan booke en tid, når det passer.

 • Fleksibilitet
 • Minimal administration
 • Book direkte fra hjemmesiden

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere en massageordning

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Mange arbejdspladser har en massageordning til medarbejderne, da det kan bidrage til mere trivsel og glæde samt mindske antallet af sygedage. Når I laver en aftale med os, sender vi en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Medarbejderen betaler

Medarbejderen betaler Det er også muligt for medarbejdere selv at finansiere en massagebehandling af nettolønnen eller fra bruttolønsordningen. Hvis en medarbejder ønsker dette, sender vi en anmodning over MobilePay efter endt behandling.

Delt betaling

En tredje mulighed er, at betalingen deles mellem virksomhed og medarbejder. Det er helt op til jer, hvad der giver mening. Når I deler en betaling, anmodes medarbejderen på MobilePay, mens den resterende del af fakturaen bliver sendt til jeres virksomhed som en samlet faktura i slutningen af måneden.

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Vores massører i Odense står klar til at hjælpe dig og dine medarbejder med at få løsnet spændinger og få mere overskud i hverdagen. Ring til os, så vejleder vi jer til den rette løsning for jer.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Lav en fast aftale på arbejdspladsen i Odense, så ofte som det passer til jeres team, eller bestil en spontan massage, hvis behovet pludseligt opstår.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Hos RaskRask kan I tilpasse massageordningen til jeres behov og budget – lav en fast plan, eller vælg en fleksibel løsning med klippekort. Vores priser inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Med vores dygtige massører er I altid i gode hænder, da alle vores massører naturligvis er nøje udvalgte, professionelle, eksaminerede og forsikrede.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  Bestil massøren til firmamassage i virksomheden, eller bestil massage i hjemmet hos den enkelte medarbejder – mere fleksibelt bliver det ikke.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Velvære i Odense

I Odense tilbyder RaskRask et bredt udvalg af dygtige og professionelle massører, der nemt og hurtigt kan komme ud på arbejdspladsen og give jer en velfortjent firmamassage. Vores fagpersoner er alle uddannede og specialiseret i forskellige massagebehandlinger, som altid tilpasses efter medarbejdernes behov. 

Mange mennesker får ikke rørt sig nok i løbet af en arbejdsdag, og oplever smerter og spændinger grundet  stillesiddende kontorarbejde. Her kan en fysiurgisk massage  være effektiv mod smerter og spændinger, som kan være forårsaget af forkerte arbejdsstillinger, samt for lidt fysisk aktivitet i arbejdsdagen. Med en firmamassage fra RaskRask kan I øge energien og velværen blandt medarbejderne og dermed sænke sygefraværet på jeres arbejdsplads.

Skulle I få lyst til mere velvære og et velfortjent afbræk fra hverdagen, så kontakt vores support team, der sidder klar til at vejlede jer om mulighederne for en kommende aftale om firmamassage i Odense. 

 

Mere om firmamassage i Odense

Firmamassage i Odense

H.C Andersens hjemby Odense er én af Danmarks ældste byer og har masser af historiske og kulturelle seværdigheder at byde på. Selvom Odense værner om byens gamle historie og kultur, er det også en by, der vil fremad, og inden for Odenses erhvervsliv er der særligt fokus på udvikling af højteknologisk robotindustri. Derfor har Odense fået tilnavnet Robotbyen. Robotbyen er hjemsted for 205.905 odenseanere og er en by med fokus på fællesskab og vækst – også når det kommer til erhvervslivet.
I Odense har man udarbejdet en Erhvervs- og Vækstpolitik med navnet “Vækst med omtanke”. Her er ét af de strategiske mål at skabe 5000 flere arbejdspladser.

Et attraktivt personalegode

For at fastholde og tiltrække kompetente medarbejdere, må I som virksomhed gøre jer nogle tanker om, hvordan I gør jer konkurrencedygtige og attraktive som arbejdsplads.
Mange virksomheder investerer i deres medarbejderes sundhed og velvære med firmamassage, der kan hjælpe med at tage spændinger og smerter i opløbet og give fornyet energi til at kunne arbejde effektivt.
Firmamassage er ikke bare en investering i dine medarbejdere og deres trivsel, det er også en investering i din virksomhed. Seks virksomheder i Odense har allerede massageordning gennem RaskRask.
Hvis du også ønsker at forkæle og anerkende dine medarbejdere ved at få velvære bragt til arbejdspladsen, så står vi klar hos RaskRask til at finde den bedste løsning for dig og dine medarbejdere med vores massageordning. Vi tilbyder massage til erhverv i både Odense, Otterup, Bellinge, Næsbyhoved, Højby og mange andre byer i Odense omegn. Ofte vil spændinger, der har hobet sig op gennem længere tid, kræve flere behandlinger, og det kan herefter være en god idé at vedligeholde med kontinuerlig massage.
Med en massageordning på arbejdspladsen giver I jeres medarbejdere de bedste betingelser for at komme hårdnakkede spændinger til livs, hvilket kan bidrage til øget overskud og energi hos medarbejderen i hverdagen.