Firmamassage i Kolding | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Kolding
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden eller i hjemmet i Kolding og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer det

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Hjælp dine medarbejdere med at komme af med spændinger og forebygge skader. Det gavner både dine medarbejdere og din virksomhed. Vi sidder klar på telefonen til at vejlede jer til den bedste løsning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der opstår et akut behov, eller lav en fast aftale med massage på arbejdspladsen i Kolding.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Tilpas en massageordning til jeres virksomhed og budget – I kan lave en fast aftale eller købe et klippekort. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle RaskRask’s massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I altid er i trygge hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  I kan bestille massøren til at komme ud til virksomheden i Kolding eller hjem til den enkelte medarbejder – så er der velvære både i og uden for arbejdstiden.

Citater fra kunder

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Mere om firmamassage i Kolding

Firmamassage i Kolding

Kolding er med sine 61.638 indbyggere den 7. Største by i Danmark. I 2007 i forbindelse med kommunalreformen, blev Kolding lagt sammen med Lunderskov, Egtved, Christiansfeld og Vamdrup Kommune, og tilsammen udgør de i dag Kolding Kommune.

I Kolding kan du blandt andet opleve Trapholt, som er et museum for moderne kunst, design og arkitektur. Én anden af Koldings helt store attraktioner er Koldinghus, som er et kongeslot fra 1200-tallet, der sidenhen brændte og i mange år stod som en udbrændt ruin, indtil det blev restaureret. I dag fungerer slottet som museum og byder på mange forskellige aktiviteter for hele familien.

Kolding er en del af det såkaldte Trekantområde, som udover Kolding består af Vejen, Fredericia, Vejle, Billund, Haderslev og og Middelfart, som er knudepunkt for Danmarks infrastruktur og desuden den største industri-region i landet.

I Trekantområdet har de et stærkt samarbejde, der skal sikre gode vilkår for industrivirksomhederne, som er vigtige for Trekantområdets vækst og velstand. Her har de et mål om at positionere og synliggøre sig som Danmarks Produktionscentrum.
Også i selve Kolding vægter man erhvervslivet højt, og man har her lavet erhvervsnetværket Business Kolding, som fungerer som bindeled mellem Kolding Kommune og erhvervslivet i Kolding. Netværket skal sikre fortsat vækst og udvikling i Koldings erhvervsliv, ved at servicere og vejlede både eksisterende virksomheder og iværksættere i Kolding.

En sundere arbejdsplads

Hos RaskRask servicerer vi også virksomhederne med firmamassage i Kolding. Vi tilbyder massageordninger til både små og store virksomheder, og massageordningen kan skræddersyes efter virksomhedens behov. Der er både mulighed for at lave en fast aftale, men I kan også købe et klippekort, som medarbejderne hver især kan bruge af.
Vores massører holder til i hele landet, heriblandt Kolding og omegn, og de står klar til at levere professionel fysiurgisk massage til medarbejdere i alle typer af virksomheder.
En massageordning kan bidrage til at forbedre medarbejderes fysisk og mentale velvære, og styrke deres produktivitet i hverdagen.

Ønsker I også en massageordning på jeres arbejdsplads, så kontakt RaskRask og hør mere om vores firmamassage.