Firmamassage i Kolding | Skræddersyede Løsninger | RaskRask

Firmamassage i Kolding
Skræddersyet til jeres behov

Få en professionel massør til virksomheden i Kolding og omegn, når det passer jer. Vi tilpasser booking, betaling og behandler til jeres behov.

Skriv din e-mail her – så sender vi straks mere info samt et særligt tilbud.

Sådan fungerer firmamassage i Kolding

Kontakt os i dag

Lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed

Vi kører til jer

Massøren kører ud til jeres virksomhed med massagebriks og -olie

Massage tilpasset jer

Med afspændte og glade medarbejdere øges produktiviteten og trivslen

Massage på arbejdspladsen

Vores dygtige massører kører ud til jeres arbejdsplads i Kolding, hvor I kan få et velfortjent afbræk i arbejdstiden. Det er nemt og tidsbesparende for den enkelte medarbejder, da I selv vælger, hvornår det passer jer bedst at få massagen bragt til døren, og I undgår dermed at skulle til og fra en klinik. Massøren vil medbringe briks og olie, og I skal blot sørge for lagen og håndklæde.

 • Få massagen bragt til arbejdspladsen
 • Minimal administration
 • I får adgang til jeres eget bookingsystem

Vejledende pris på 30 minutter

224,- ekskl. moms

Massage i hjemmet

Den enkelte medarbejder har også mulighed for at få massøren hjem i privaten, hvis medarbejderen ikke har mulighed for at være på arbejdspladsen i det tidsrum, hvor massøren er til stede. Massage i hjemmet er egnet til de medarbejdere, der har travle hverdage, og derfor ikke altid er fysisk til stede på arbejdspladsen, eller til de medarbejdere, der foretrækker massagen i vante og trygge omgivelser.

 • Fleksibel ordning
 • Få massage i vante omgivelser
 • Book direkte fra hjemmesiden

Vejledende pris for 45 minutter

375,- ekskl. moms

Sådan kan I finansiere en massageordning

Massør kunde giver hånd

Virksomheden betaler

Mange virksomheder vælger at prioriterer massageordning til medarbejderne, så sygefraværet sænkes blandt medarbejderne samtidig med, at der skabes mere velvære på arbejdspladsen. Vælger i denne løsning, så sender vi en samlet faktura i slutningen af hver måned på det samlede antal bookede timer.

Medarbejderen betaler

Medarbejderen kan også finansiere massagebehandlingerne via nettolønnen eller ved en bruttolønsordning. Hvis medarbejderne ønsker at betale via nettolønnen, sender vi en Mobilepay anmodning til den enkelte medarbejder efter endt behandling.

Delt betaling

I har også mulighed for at dele betalingen mellem medarbejder og virksomhed. I bestemmer selv, hvordan fordelingen skal se ud. Medarbejderen kan betale deres andel via Mobilepay. Den resterende del af regningen sendes til virksomheden på en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Bruttolønsordning

Få mere velvære for mindre

Spar din skatteprocent

35-42%

Hvis den enkelte medarbejder selv vælger at betale sin massageordning, kan de spare skat gennem en bruttolønsordning. Det fungerer således, at der i medarbejderens bruttoløn fratrækkes prisen på massagen før skat, og medarbejderen sparer dermed 35-42% afhængigt af skattesatsen. En bruttolønsordning løber over 12 måneder.

Massage som bruttolønsordning

Mød Ulf og Companyons

Se hvordan massør, Christine, hjælper virksomheden Companyons med at holde medarbejderne i topform med en massageordning på kontoret.

Hvorfor vælge RaskRask?

 • Designet til den moderne virksomhed

  Designet til den moderne virksomhed

  Hjælp dine medarbejdere med at komme af med spændinger og forebygge skader. Det gavner både dine medarbejdere og din virksomhed. Vi sidder klar på telefonen til at vejlede jer til den bedste løsning.

 • Fik vi sagt fleksibilitet?

  Fik vi sagt fleksibilitet?

  Bestil en spontan massage, hvis der opstår et akut behov, eller lav en fast aftale med massage på arbejdspladsen i Kolding.

 • Priser der virker for alle

  Priser der virker for alle

  Tilpas en massageordning til jeres virksomhed og budget – I kan lave en fast aftale eller købe et klippekort. Prisen inkluderer transport, massagebriks, massageolie og support. Priser fra 224,- pr. 30 min. massage.

 • Slap af i gode hænder

  Slap af i gode hænder

  Alle RaskRask’s massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så I altid er i trygge hænder.

 • På arbejdet eller i hjemmet

  På arbejdet eller i hjemmet

  I kan bestille massøren til at komme ud til virksomheden i Kolding eller hjem til den enkelte medarbejder – så er der velvære både i og uden for arbejdstiden.

Det siger kunderne om os

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Boost jeres teams energi og velvære med en RaskRask-massage

Giv os et kald - og giv jeres kollegaer endnu en god grund til at elske deres job

Udvalgte partnere

Vores massører har hjulpet 50+ firmaer med virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil - dermed tilfredsstiller vi netop de krav som erhvervslivet stiller.

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Kontakt os

Simon Rasmussen

Account Manager

Vil I vide mere om firmamassage?
Kontakt os

Skriv os en mail Ring på +45 93 88 00 63

Spørgsmål

Øge produktiviteten

Med en firmamassage i Kolding, vil vores dygtige massører hjælpe virksomhedens medarbejdere med at komme smerter og spændinger til livs. Forkerte arbejdsstillinger kan forårsage sygemeldinger og nedsænke produktiviteten i jeres virksomhed. Hos RaskRask vil vi derfor gerne hjælpe din virksomhed, og kan tilbyde en skræddersyet firmamassage efter behov og ønsker. 

I Kolding og omegn kan vores fagpersoner nemt og hurtigt komme ud til jeres firma adresse i det tidsrum, der passer jer. Massøren medbringer briks og olie, og I kan læne jer tilbage og nyde en omgang massage, som øger velværet på jeres arbejdsplads. 

RaskRask startede i 2015, og vi oplever i dag at man virksomheder gør brug af en firmamassage ordning.  Firmamassage er derfor og sund investering for dine medarbejdere, der resulterer i glade og sunde  medarbejdere og øget produktivitet. 

Kontakt os for yderligere information om en aftale om firmamassage, og vores dygtige massører vil kører ud til jer,  så I kan få fornyet energi i en travl arbejdsdag. 

 

Mere om firmamassage i Kolding

Firmamassage i Kolding

Kolding er med sine 61.638 indbyggere den 7. Største by i Danmark. I 2007 i forbindelse med kommunalreformen, blev Kolding lagt sammen med Lunderskov, Egtved, Christiansfeld og Vamdrup Kommune, og tilsammen udgør de i dag Kolding Kommune.

I Kolding kan du blandt andet opleve Trapholt, som er et museum for moderne kunst, design og arkitektur. Én anden af Koldings helt store attraktioner er Koldinghus, som er et kongeslot fra 1200-tallet, der sidenhen brændte og i mange år stod som en udbrændt ruin, indtil det blev restaureret. I dag fungerer slottet som museum og byder på mange forskellige aktiviteter for hele familien.

Kolding er en del af det såkaldte Trekantområde, som udover Kolding består af Vejen, Fredericia, Vejle, Billund, Haderslev og og Middelfart, som er knudepunkt for Danmarks infrastruktur og desuden den største industri-region i landet.

I Trekantområdet har de et stærkt samarbejde, der skal sikre gode vilkår for industrivirksomhederne, som er vigtige for Trekantområdets vækst og velstand. Her har de et mål om at positionere og synliggøre sig som Danmarks Produktionscentrum.
Også i selve Kolding vægter man erhvervslivet højt, og man har her lavet erhvervsnetværket Business Kolding, som fungerer som bindeled mellem Kolding Kommune og erhvervslivet i Kolding. Netværket skal sikre fortsat vækst og udvikling i Koldings erhvervsliv, ved at servicere og vejlede både eksisterende virksomheder og iværksættere i Kolding.

En sundere arbejdsplads

Hos RaskRask servicerer vi også virksomhederne med firmamassage i Kolding. Vi tilbyder massageordninger til både små og store virksomheder, og massageordningen kan skræddersyes efter virksomhedens behov. Der er både mulighed for at lave en fast aftale, men I kan også købe et klippekort, som medarbejderne hver især kan bruge af.
Vores massører holder til i hele landet, heriblandt Kolding og omegn, og de står klar til at levere professionel fysiurgisk massage til medarbejdere i alle typer af virksomheder.
En massageordning kan bidrage til at forbedre medarbejderes fysisk og mentale velvære, og styrke deres produktivitet i hverdagen.

Ønsker I også en massageordning på jeres arbejdsplads, så kontakt RaskRask og hør mere om vores firmamassage.