Wellness Massage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Wellness-massage
i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Vil du forkæle dig og din krop med en wellnessmassage?

Der findes mange forskellige grunde til at få en massage. Den mest behagelige grund er forkælelse og afslapning. Med en wellness-massage kan du opleve, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, som kan have opbygget sig over tid.

Hvad hjælper wellness-massagen med?

Wellness-massage er massage, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, som har til mål at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand. Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op. Wellness-massage kan også få din stress og angst til at forsvinde, da den forbedrer hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk. Du vil opleve, at de fysiske manifestationer af dine udfordringer nænsomt masseres væk.

Wellness er en form for massage som kombinerer forskellige massageteknikker for at give dig den bedste afslappende oplevelse. Massageformen udspringer fra svenske massageteknikker og er specielt kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket også er med til at få dig til at føle dig som ny igen. Giv dig selv eller en du holder af en afslappende wellness-massage. Det fortjener I.

Hvor kan jeg bestille min wellness-massage?

RaskRask udbyder massage til alle de store byer – bl.a. København, Aarhus, Aalborg og Odense, men vi kommer også ud til dér hvor du er – find din nærmeste massør her!

Wellness massage i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Wellness massage

Hvad er wellness-massage?

Udtrykket wellness-massage er ret nyt, selv om konceptet har eksisteret i årevis. Ofte kaldes det afslapningsmassage. Afslapningsmassage er ikke helt den samme som wellness-massage. Ligeledes kan wellness-massage forveksles med terapeutisk massage. Der er nogle forskelle, som du kan læse om nedenfor.

Lad os definere wellness først:
Wellness ses som:
-Kvaliteten eller tilstanden af ​​at være sund i krop og sind, især som et resultat af bevidst indsats.
-En tilgang til sundhedspleje, der lægger vægt på forebyggelse af sygdom og forlængelse af livet, i modsætning til at understrege behandling af sygdomme.

Wellness: Fysisk

I wellness-massagen er der fokus på afslappende muskelvæv, og massagen understøtter kroppens naturlige helingsproces. Målet er forebyggende helbredelse i modsætning til behandling af skader. Musklerne er tonede og afslappede, spændingerne udjævnes og smerter lindres. Omfang og mobilitet øges. Kredsløbssystemet stimuleres og hjælper kroppen med at bringe næring og ilt til de områder, der har brug for det. Fordøjelsen bliver hjulpet, når maven er masseret. God fysisk sundhed er den basis, hvorpå de øvrige aspekter hviler.

Kort sagt behandles mindre problemer, og kroppens systemer får et boost.

Wellness: Mentalt

En wellness-massage kan blive en rejse til meditation og dyb afslapning, så klienten kan slippe bekymringer og stress. Afslapninger energiboost og nyt mod på udfordringer. Det er vigtigt, at vi alle finder tid til at slappe af og mindske stress, og en wellness-massage giver dig mulighed for at gøre det.

Wellness: Følelsesmæssigt

Wellness-massagen giver også omsorg og næring til modtageren. Massøren giver den kærlige, omsorgsfulde berøring, der giver dig mulighed for at slappe af. Mange af os har brug for mere berøring i vores liv, og en wellness-massage giver netop det.

Fysisk kontakt og nærhed hjælper modtageren til at komme i kontakt med sig selv. Mange føler sig glade efter en god massage. Ved at være i kontakt med dig selv og din krop er det lettere at vide, hvordan du faktisk føler i en given situation og kan derved bedre handle på den. Følelsesmæssig styrke hjælper med at håndtere stress fra andre dele af livet.

Wellness-massage er altså ikke kun forkælelse og god massage, dog, er dens heller ikke hensigten at behandle skader eller medicinske problemer. Wellness-massage er en holistisk behandling.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage her