fbpx

Wellness-massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Vil du forkæle dig og din krop?

Prøv en wellness-massage

Der findes mange forskellige grunde til at få en massage. Den mest behagelige grund er forkælelse og afslapning. Med en wellness-massage kan du opleve, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, som kan have opbygget sig over tid.

Wellness-massage er massage, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, som har til mål at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand. Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op. Wellness-massage kan også få din stress og angst til at forsvinde, da den forbedrer hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk. Du vil opleve, at de fysiske manifestationer af dine udfordringer nænsomt masseres væk.

Wellness er en form for massage som kombinerer forskellige massageteknikker for at give dig den bedste afslappende oplevelse. Massageformen udspringer fra svenske massageteknikker og er specielt kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket også er med til at få dig til at føle dig som ny igen. Giv dig selv eller en du holder af en afslappende wellness-massage. Det fortjener I.

Sådan fungerer vores massage

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Hvad er wellness-massage?

Hvad er wellness-massage?

Udtrykket wellness-massage er ret nyt, selv om konceptet har eksisteret i årevis. Ofte kaldes det afslapningsmassage. Afslapningsmassage er ikke helt den samme som wellness-massage. Ligeledes kan wellness-massage forveksles med terapeutisk massage. Der er nogle forskelle, som du kan læse om nedenfor.

Lad os definere wellness først:

  1. Kvaliteten eller tilstanden af ​​at være sund i krop og sind, især som et resultat af bevidst indsats.
  2. En tilgang til sundhedspleje, der lægger vægt på forebyggelse af sygdom og forlængelse af livet, i modsætning til at understrege behandling af sygdomme.

Wellness-massage er ikke bare en forkælelse og god massage, og det er heller ikke hensigten at behandle skader eller medicinske problemer. Wellness-massage er en holistisk behandling.

Fysisk:

I wellness-massagen er der fokus på afslappende muskelvæv, og massagen understøtter kroppens naturlige helingsproces. Målet er forebyggende helbredelse i modsætning til behandling af skader. Musklerne er tonede og afslappede, spændingerne udjævnes og smerter lindres. Omfang og mobilitet øges. Kredsløbssystemet stimuleres og hjælper kroppen med at bringe næring og ilt til de områder, der har brug for det. Fordøjelsen bliver hjulpet, når maven er masseret. God fysisk sundhed er den basis, hvorpå de øvrige aspekter hviler.

Kort sagt behandles mindre problemer, og kroppens systemer får et boost.

Mentalt:

En wellness-massage kan blive en rejse til meditation og dyb afslapning, så klienten kan slippe bekymringer og stress. Afslapninger energiboost og nyt mod på udfordringer. Det er vigtigt, at vi alle finder tid til at slappe af og mindske stress, og en wellness-massage giver dig mulighed for at gøre det.

Følelsesmæssigt:

Wellness-massagen giver også omsorg og næring til modtageren. Massøren giver den kærlige, omsorgsfulde berøring, der giver dig mulighed for at slappe af. Mange af os har brug for mere berøring i vores liv, og en wellness-massage giver netop det.

Fysisk kontakt og nærhed hjælper modtageren til at komme i kontakt med sig selv. Mange føler sig glade efter en god massage. Ved at være i kontakt med dig selv og din krop er det lettere at vide, hvordan du faktisk føler i en given situation og kan derved bedre handle på den. Følelsesmæssig styrke hjælper med at håndtere stress fra andre dele af livet.

Wellness-massage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Aarhus
Aarhus er en by fyldt med spændende oplevelser. Byen er et stykke historie i sig selv og man behøver blot gå en tur gennem de mange smukke gader for at mærke den afstressende effekt på krop og sind. Med RaskRask får du denne følelse hjem i stuen. Med en wellness-massage i Aarhus med en af vores dygtige lokale massører, får du en wellness-massage af bedste kvalitet.

Aalborg
Mangler du en wellness-massør i Aalborg? Så prøv en af vores dygtige lokale massører. Nordjylland er rig på wellness-oplevelser og ophold, men intet slår ens eget hjem. Få den bedste wellness-massage bragt til døren i hele Aalborg og Nordjylland.

Odense
Odense er hjemsted for 178.210 indbyggere og er en af Danmarks ældste byer. Med Odense Å på den ene side og Odense Fjord på den anden samt et væld af natur og kultur, bliver det svært at finde mere idylliske rammer for en mobil wellness-massage.

København
Københavns historie går helt tilbage til år 800. Byen er i dag hjemsted for 717.698 borgere, når man medregner Frederiksberg Kommune. Et stor udvalg af byens attraktioner findes i gåafstand – heriblandt Tivoli, Strøget, Nyhavn, Christiansborg og meget mere. Der er også rig mulighed for natur og afslappende oplevelser i København. Det kan dog sommetider være en mental og fysisk udfordring at komme gennem den tunge trafik og ned til klinikken. Det kan vi til gengæld hjælpe med hos RaskRask. Vi bringer nemlig wellness-massage til dig.