Wellness Massage | RaskRask.dk

Wellness Massage
i dit hjem

Bestil en professionel massør hjem i stuen

Få en massage

Vil du forkæle dig og din krop? Prøv en wellness massage

Der findes mange forskellige grunde til at få en massage. Den mest behagelige grund er forkælelse og afslapning. Med en wellness-massage kan du opleve, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, som kan have opbygget sig over tid.

Wellness-massage er massage, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, som har til mål at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand. Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op. Wellness-massage kan også få din stress og angst til at forsvinde, da den forbedrer hele kroppens flow, hvilket kan mærkes psykisk. Du vil opleve at de fysiske manifestationer af dine problemer nænsomt masseres væk.

Wellness en form for massage som kombinerer forskellige massageteknikker for at give dig den bedste afslappende oplevelse. Massage formen stammer fra svenske massageteknikker og er specielt kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket også er med til at få dig til at føle dig som ny igen. Giv dig selv eller en du holder af en afslappende wellness-massage. Det fortjener du.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

jp finans logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo
Red Barnet logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Hvad er wellness massage?

Udtrykket wellness massage er ret nyt, selv om konceptet har eksisteret i årevis. Ofte kaldes det afslapningsmassage. Afslapningsmassage er ikke helt den samme som wellness massage. Ligeledes er wellness-massage forvirret med terapeutisk massage. Der er nogle forskellige forskelle, som du kan læse om nedenfor.

Lad os definere Wellness først:

  1. Kvaliteten eller tilstanden af ​​at være sund i krop og sind, især som et resultat af bevidst indsats.
  2. En tilgang til sundhedspleje, der lægger vægt på forebyggelse af sygdom og forlængelse af livet, i modsætning til at understrege behandling af sygdomme.

Wellness massage er ikke bare en forkælelse og god massage, og det er heller ikke hensigten at behandle skader eller medicinske problemer. Wellness massage er en holistisk behandling.

Psykisk:

Her er fokus på afslappende muskelvæv og understøtter kroppens naturlige helingsproces. Målet er forebyggende helbredelse i modsætning til behandling af skader. Musklerne er tonede og afslappede, spændingerne udjævnes og smerter sårede. Omfang og mobilitet øges. Kredsløbssystemet stimuleres og hjælper kroppen med at bringe næring og ilt til de områder, der har brug for det. Fordøjelsen er hjulpet, når maven er masseret. God fysisk sundhed er den basis, hvorpå de øvrige aspekter hviler.

Kort sagt behandles mindre problemer, og kroppens systemer får et boost.

Mentalt:

En wellness massage kan blive en rejse til meditation og dyb afslapning, så klienten kan slippe bekymringer og stress. Resten giver et løft af energi og frisk kig på udfordringer. Det er vigtigt, at vi alle finder tid til at slappe af og gå væk fra vores stress, og en wellness massage giver dig mulighed for at gøre det.

Kort sagt, wellness massage hjælper med at håndtere hans eller hendes stress.

Følelsesmæssigt:

Her er det vigtigste at give omsorg og næring til modtageren. For at give dem det kærlige, omsorgsfuldt berøring, der giver dem mulighed for at slappe af. Mange af os har brug for mere berøring i vores liv. En wellness massage giver det.

Fysisk kontakt og nærhed hjælper modtageren til at komme i kontakt med sig selv. Massage giver et løft af nydelse og fornøjelse. Mange føler sig glade efter en god massage. Ved at være i kontakt med dig selv og din krop er det lettere at vide, hvordan du faktisk føler i en given situation og derved handle på den. Følelsesmæssig styrke hjælper med at håndtere stress fra andre dele af livet.