Odder massage | Få en Massør Hjem til Dig fra 398,- | RaskRask

Professionel massage
i Odder

Professionel massage
i Odder

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Odder

Massage i dit eget hjem

 • Massage i Odder

  Odder ligger i hjertet af Midtjylland mellem Aarhus og Horsens. Byen byder på mange kulturoplevelser heriblandt arkitektoniske bygningsværker, som kan opleves på en hyggelig byvandring gennem Odder. Centralhotellet i Odder, som i dag indeholder lejligheder og kontorer, har mange typiske træk fra jugendstilen og minder om Hotel Royal i Århus. Der har derfor været spekulationer om, hvorvidt de to arkitekter har arbejdet sammen om det flotte Centralhotel, som ligger på torvet i Odder. Det gamle Ting- og Arresthus, opført på Rådhusgade i 1854 i en senklassisk stil, har blandt andet fungeret som politistation i mange år, men rummer i dag erhvervslokaler samt Tinghusets Bistro & Vinbar. Efter en byvandring er det oplagt at forkæle sig selv med en velværemassage eller dybdegående massage, som kan bestilles ved RaskRask. Massøren kommer til dig og medbringer både briks og massageolie.

 • Massage i eget hjem

  Odder tilbyder en række muligheder for massage. Dog er det typisk klinikker, hvor der er ventetid og rejse besvær inkluderet. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu dækker hele området med flere af vores massører. Det er nu muligt at modtage en massage i sit eget hjem, uden at skulle ud af døren og ned på en klink. For nogle kan det være problematisk at komme ned på en klinik, hvis man har pådraget sig en skade, har ondt på anden vis, eller blot har for travlt med børn, arbejde og interesser.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Odder og omegn, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massagefirmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregruppermassage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • Om RaskRask

  Det hele startede i Aarhus og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet.Vi kommer rundt i hele Odder, der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

 • Kvalitet til en god pris

  Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage. Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Odder. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet. Vi er stolte over at kunne tilbyde en lang række af behandlinger, udført af specialiserede massører, der hjælper dig med netop det du har behov for. Prøv f.eks. vores wellness-massage eller sportsmassage efter en hård tur i fitness.

 • Massage i en moderne tid

  Hos RaskRask tror vi på at massagebrachen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

Mød dine massører i Odder

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Odder her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage