Odder massage - Få en Massør Hjem til Dig fra 398,- RaskRask

Professionel massage
i Odder

Professionel massage
i Odder

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage i Odder

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i dit eget hjem

Massage i Odder

Odder ligger i hjertet af Midtjylland mellem Aarhus og Horsens. Byen byder på mange kulturoplevelser heriblandt arkitektoniske bygningsværker, som kan opleves på en hyggelig byvandring gennem Odder. Centralhotellet i Odder, som i dag indeholder lejligheder og kontorer, har mange typiske træk fra jugendstilen og minder om Hotel Royal i Århus. Der har derfor været spekulationer om, hvorvidt de to arkitekter har arbejdet sammen om det flotte Centralhotel, som ligger på torvet i Odder. Det gamle Ting- og Arresthus, opført på Rådhusgade i 1854 i en senklassisk stil, har blandt andet fungeret som politistation i mange år, men rummer i dag erhvervslokaler samt Tinghusets Bistro & Vinbar. Efter en byvandring er det oplagt at forkæle sig selv med en velværemassage eller dybdegående massage, som kan bestilles ved RaskRask. Massøren kommer til dig og medbringer både briks og massageolie.

Massage i eget hjem

Odder tilbyder en række muligheder for massage. Dog er det typisk klinikker, hvor der er ventetid og rejse besvær inkluderet. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu dækker hele området med flere af vores massører. Det er nu muligt at modtage en massage i sit eget hjem, uden at skulle ud af døren og ned på en klink. For nogle kan det være problematisk at komme ned på en klinik, hvis man har pådraget sig en skade, har ondt på anden vis, eller blot har for travlt med børn, arbejde og interesser.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Odder og omegn, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Kunden har bestilt massage hjem til sig i Odder

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Velvære massage bragt til kundens stue

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et bachelorprojekt i Aarhus i 2015, og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. RaskRasks massage-on-demand koncept har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for at kunden skal bruge tid på transport og parkering, samt vente på at massøren er ledig, kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og alt det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Det eneste kunden står for er lokalet og et håndklæde. På den måde, er der mere tid til hvad der virkelig gælder. Nemlig velvære.

Vi kommer rundt i hele Odder, dér hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Kvalitet til en god pris

Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage. Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Odder. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet. Vi er stolte over at kunne tilbyde en lang række af behandlinger, udført af specialiserede massører, der hjælper dig med netop det du har behov for. Prøv f.eks. vores wellness-massage eller sportsmassage efter en hård tur i fitness.

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebrachen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Mød dine massører i Odder

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massagebehandlinger tilpasset til dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage i Odder her