Odder massage - Få en Massør Hjem til Dig fra 398,- RaskRask

Professionel massage i Odder

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Odder

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Odder

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Else P
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Susanne S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Faith
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Henrik Gu
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Ruth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Søren J
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Pia F
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Lea A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Torben T
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Anja B
Trustpilot 4.5-stars
RaskRask behandler Alexander L
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Velvære massage bragt til kundens stue

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et bachelorprojekt i Aarhus i 2015, og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. RaskRasks massage-on-demand koncept har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for at kunden skal bruge tid på transport og parkering, samt vente på at massøren er ledig, kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og alt det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Det eneste kunden står for er lokalet og et håndklæde. På den måde, er der mere tid til hvad der virkelig gælder. Nemlig velvære.

Vi kommer rundt i hele Odder, dér hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Kvalitet til en god pris

Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage. Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Odder. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet. Vi er stolte over at kunne tilbyde en lang række af behandlinger, udført af specialiserede massører, der hjælper dig med netop det du har behov for. Prøv f.eks. vores wellness-massage eller sportsmassage efter en hård tur i fitness.

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebrachen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i dit eget hjem

Massage i Odder

Odder ligger i hjertet af Midtjylland mellem Aarhus og Horsens. Byen byder på mange kulturoplevelser heriblandt arkitektoniske bygningsværker, som kan opleves på en hyggelig byvandring gennem Odder. Centralhotellet i Odder, som i dag indeholder lejligheder og kontorer, har mange typiske træk fra jugendstilen og minder om Hotel Royal i Århus. Der har derfor været spekulationer om, hvorvidt de to arkitekter har arbejdet sammen om det flotte Centralhotel, som ligger på torvet i Odder. Det gamle Ting- og Arresthus, opført på Rådhusgade i 1854 i en senklassisk stil, har blandt andet fungeret som politistation i mange år, men rummer i dag erhvervslokaler samt Tinghusets Bistro & Vinbar. Efter en byvandring er det oplagt at forkæle sig selv med en velværemassage eller dybdegående massage, som kan bestilles ved RaskRask. Massøren kommer til dig og medbringer både briks og massageolie.

Massage i eget hjem

Odder tilbyder en række muligheder for massage. Dog er det typisk klinikker, hvor der er ventetid og rejse besvær inkluderet. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu dækker hele området med flere af vores massører. Det er nu muligt at modtage en massage i sit eget hjem, uden at skulle ud af døren og ned på en klink. For nogle kan det være problematisk at komme ned på en klinik, hvis man har pådraget sig en skade, har ondt på anden vis, eller blot har for travlt med børn, arbejde og interesser.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Odder og omegn, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Kunden har bestilt massage hjem til sig i Odder
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Odder

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen