Massage i Hedensted fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Hedensted

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Hedensted

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Hedensted

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Carsten A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Joseph
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Poul K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Henrik Gu
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Christiane O
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Alexander L
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Pia F
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Anja B
Trustpilot 4.5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Kunden får en massage fra en RaskRask massør i sin stue

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask tilbyder velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Derudover, har vi også sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser.

Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Del velværen med en du har kær - prøv en parmassage

Kender du nogen, der ville kunne få glæde af at få en lækker massage oplevelse? Og vil du gerne dele den med dem? Hos RaskRask tilbyder vi parmassage i hjemmet – til den travle familie, eller til en hyggelig aften hjemme i din egen stue. Vi ved nemlig godt hvor svært det kan være at finde tid til en massage i hverdagen, og yderligere, hvis man skal ud og finde den selv. Derfor tilbyder RaskRask et koncept, der giver begge parter mulighed for at slippe for transport, og i stedet nyde nuet og fokusere på hvad der virkelig gælder.

Del massagen med din partner, familiemedlem eller veninde for den ultimative velvære oplevelse, der binder jer begge tættere sammen.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i hedensted hos dig

Hedensted er en by i Østjylland beliggende midt mellem Vejle og Horsens. Byen har gennem årene gennemgået en gennemgribende udvikling. Den udvikling har haft sin største effekt på nytilkomne tilflyttere, samt nybyggere. Det har betydet at byen har ekspanderet væsentligt siden ca. årtusindeskiftet. Byen ligger inden for kort radius af Vejle og Horsens, men også byer som Århus, Kolding, Fredericia, og Skanderborg kan nås i bil, på under én time.

RaskRask er derfor stolt af at være kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

Nem og bekvem massage i Hedensted

RaskRask tilbyder massage i hjemmet, udført af en af vores dygtige og veluddannede fagpersoner, som dækker langt de fleste massageformer til borgere i og omkring Hedensted nærområde. Disse fagpersoner har en bred vifte af kompetencer, ikke alle fagpersoner har de samme kvalifikationer, for der findes mange forskellige massageformer. Der er blandt andet massage formerne iskias massage, skuldermassage, wellness massage med flere.

For de mange idrætsglade folk i Hedensted kan en sportsmassage i hjemmet også varmt anbefales.

Fordele ved at få en massør i dit hjem

Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Briks i vante omgivelser
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Hedensted

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3