Massage i Hedensted fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Hedensted

Professionel massage
i Hedensted

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Hedensted

 • Massage i hedensted hos dig

  Hedensted er en by i Østjylland beliggende midt mellem Vejle og Horsens. Byen har gennem årene gennemgået en gennemgribende udvikling. Den udvikling har haft sin største effekt på nytilkomne tilflyttere, samt nybyggere. Det har betydet at byen har ekspanderet væsentligt siden ca. årtusindeskiftet. Byen ligger inden for kort radius af Vejle og Horsens, men også byer som Århus, Kolding, Fredericia, og Skanderborg kan nås i bil, på under én time.

  RaskRask er derfor stolt af at være kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

 • Nem og bekvem massage i Hedensted

  RaskRask tilbyder massage i hjemmet, udført af en af vores dygtige og veluddannede fagpersoner, som dækker langt de fleste massageformer til borgere i og omkring Hedensted nærområde. Disse fagpersoner har en bred vifte af kompetencer, ikke alle fagpersoner har de samme kvalifikationer, for der findes mange forskellige massageformer. Der er blandt andet massage formerne iskias massage, skuldermassage, wellness massage med flere.

  For de mange idrætsglade folk i Hedensted kan en sportsmassage i hjemmet også varmt anbefales.

 • Fordele ved at få en massør i dit hjem

  Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

  Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Briks i vante omgivelser
Kunden får en massage fra en RaskRask massør i sin stue
 • Massage i en moderne tid

  Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask tilbyder velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Derudover, har vi også sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser.

  Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

 • Del velværen med en du har kær - prøv en parmassage

  Kender du nogen, der ville kunne få glæde af at få en lækker massage oplevelse? Og vil du gerne dele den med dem? Hos RaskRask tilbyder vi parmassage i hjemmet – til den travle familie, eller til en hyggelig aften hjemme i din egen stue. Vi ved nemlig godt hvor svært det kan være at finde tid til en massage i hverdagen, og yderligere, hvis man skal ud og finde den selv. Derfor tilbyder RaskRask et koncept, der giver begge parter mulighed for at slippe for transport, og i stedet nyde nuet og fokusere på hvad der virkelig gælder.

  Del massagen med din partner, familiemedlem eller veninde for den ultimative velvære oplevelse, der binder jer begge tættere sammen.

Mød dine massører i Hedensted

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hedensted her

Massage i Hedensted

Hedensted er en by i Østjylland beliggende midt mellem Vejle og Horsens. Byen har gennem årene gennemgået en gennemgribende udvikling. Den udvikling har haft sin største effekt på nytilkomne tilflyttere, samt nybyggere. Det har betydet at byen har ekspanderet væsentligt siden ca. årtusindeskiftet.

Hvorfor denne ekspansion i indbyggere er sket, kan skyldes Hedensteds geografiske beliggenhed. Byen ligger inden for kort radius af Vejle og Horsens, men også byer som Århus, Kolding, Fredericia, og Skanderborg kan nås i bil, på under én time. Disse byer kan nås ved motorvejsnettet E45, som ligger få kilometer udenfor byen. Følge af motorvejen, gør også at byen er attraktiv i forhold til arbejdspladser.
Hedensted må derfor siges at være attraktiv, med den korte rejsetid til større byer med arbejdspladser og kulturelle tilbud.
Hedensted by har to folkeskoler og et vidt og bredt udbud af idrætsforeninger. Blandt disse idrætsforeninger er Hedensted Idrætsforening. Denne forening er blandt de største fodboldforeninger i Jylland og har et stort medlemstal og gør sig meget i breddefodbold, til både fra børnefodbold til oldboys. Den daværende Hedensted kommune blev ved den store kommunesammenlægning i år 2007 lagt sammen med det daværende Juelsminde kommune og Tørring-Uldum kommune. Denne kommune kom til at hedde Hedensted kommune.
RaskRask tilbyder nu massage i hjemmet, udført af en af vores dygtige og veluddannede fagpersoner, som dækker langt de fleste massageformer til borgere i og omkring Hedensted nærområde. Disse fagpersoner har en bred vifte af kompetencer, ikke alle fagpersoner har de samme kvalifikationer, for der findes mange forskellige massageformer. Der er blandt andet massage formerne iskias massage, skuldermassage, wellness massage med flere.

For de mange idrætsglade folk i Hedensted kan en sportsmassage i hjemmet også varmt anbefales.