Personlig Yoga i Horsens| Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Horsens
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Horsens
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Horsens

Personlig yoga i Horsens

 • Yoga i naturskønne Horsens

  Det har aldrig været nemmere at nyde yoga i Horsens natur, som det er nu. Du kan booke en tid, der passer dig med en af vores yoga instruktører. Din yogainstruktør vil møde dig ude i naturen eller hjemmets trygge rammer. 

 • Ashtanga

  Du har mulighed for at vælge en yogaform, der passer netop lige til dig. Hvis man er for eksempel gerne vil være i konstant bevægelse og foretrækker sessioner, der ligner hinanden, så vil en Ashtanga yogaform være bedst egnet.

 • Meditation

  Yogaformen mediation er for dig, der gerne vil føle mere positivitet og afslapning i hverdagen. Med meditation vil du kunne opleve indre ro i kroppen. Hvis man gerne vil dykke længere ned i mediationen, kan man prøve hartha og kundalini yoga.

 • Gravidyoga

  Hos RaskRask tilbyder vi også gravidyoga. Her vil du sammen med din yogainstruktør lave et program, der tilpasses efter din krop og dagsform. Derfor vil yogaens sværhedsgrad også afhænge af dine erfaringer og behov. 

   

 • I gode hænder

  Alle vores yogainstruktører er baggrunds tjekket, eksamineret og forsikret. Du vil derfor altid være i trygge og sikre hænder. Din yogainstruktør vil have fokus på dine behov og mål, og vil guide dig igennem hele sessionen. 

 • Spar penge med et yoga forløb

  Det er ikke altid nok med en enkelt yoga session, hvis du gerne vil opnå et højere niveau af balance, styrke og smidighed i din hverdag. Derfor tilbyder vi muligheden for at vælge et af vores forløb, hvor du har lejligheden til at gå i dybden med dit fokusområde og foretrukne yogaform.

Mød dine yogalærere i Horsens

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Horsens her