Personlig Yoga i Horsens| Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig yoga
i Horsens
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig yoga
i Horsens
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga i Horsens

Personlig yoga i Horsens

Yoga i naturskønne Horsens

Det har aldrig været nemmere at nyde yoga i Horsens natur, som det er nu. Du kan booke en tid, der passer dig med en af vores yoga instruktører. Din yogainstruktør vil møde dig ude i naturen eller hjemmets trygge rammer. 

Ashtanga

Du har mulighed for at vælge en yogaform, der passer netop lige til dig. Hvis man er for eksempel gerne vil være i konstant bevægelse og foretrækker sessioner, der ligner hinanden, så vil en Ashtanga yogaform være bedst egnet.

Meditation

Yogaformen mediation er for dig, der gerne vil føle mere positivitet og afslapning i hverdagen. Med meditation vil du kunne opleve indre ro i kroppen. Hvis man gerne vil dykke længere ned i mediationen, kan man prøve hartha og kundalini yoga.

Yogalærer i Horsens
Yoga i Horsens

Gravidyoga

Hos RaskRask tilbyder vi også gravidyoga. Her vil du sammen med din yogainstruktør lave et program, der tilpasses efter din krop og dagsform. Derfor vil yogaens sværhedsgrad også afhænge af dine erfaringer og behov. 

 

I gode hænder

Alle vores yogainstruktører er baggrunds tjekket, eksamineret og forsikret. Du vil derfor altid være i trygge og sikre hænder. Din yogainstruktør vil have fokus på dine behov og mål, og vil guide dig igennem hele sessionen. 

Spar penge med et yoga forløb

Det er ikke altid nok med en enkelt yoga session, hvis du gerne vil opnå et højere niveau af balance, styrke og smidighed i din hverdag. Derfor tilbyder vi muligheden for at vælge et af vores forløb, hvor du har lejligheden til at gå i dybden med dit fokusområde og foretrukne yogaform.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Horsens her