Yoga Hjørring - RaskRask

Personlig yoga
i Hjørring
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig yoga
i Hjørring
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga i Hjørring

Personlig yoga i Hjørring

Yoga i Hjørring

Hjørring byder på de smukkeste landskaber, som man ellers normalt finder i nordskandinavien. Alt fra de største løvskove til herlige badestrande, som mange turister finder interessant. Derfor er Hjørring et perfekt sted til at fordybe sig med yoga.

Yoga enten i hjemmet eller naturen

Vores professionelle yoga instruktører kan findes i hele Hjørring. Her har du mulighed for at få servicen bragt lige til døren eller naturen i nær dig. Midt i hverdagens stress er det rart at kunne koble fra og gør noget godt for sig selv.

Mindre stress, mere velvære

Nu kan du spare rejsetiden og stressen, ved at finde en yogastudio eller den rette yoga instruktør. Det eneste du skal tænke på er, at nyde din yoga session og vende opmærksomheden mod det, der betyder mest. Resten sørger vi for.

Yogalærer i Hjørring
Yoga i Hjørring

På dine vilkår

Yoga sessionerne vil altid være på dine vilkår. Din yoga instruktør vil tilpasse sig efter dine behov, uanset hvilket niveau du er på. Hvis du skulle være i tvivl og gerne vil have sparring, så tilbyder vi en gratis konsultation med din yoga instruktør. 

Kvalificeret yoga instruktører

Da det er vigtig for os, at du er i gode hænder hele tiden. Vi hos RaskRask har et samarbejde med Tryg, hvor alle vores yoga instruktør er forsikret af. De er endvidere nøje udvalgt og eksamineret. Derudover har du mulighed for at læse om den enkelte yoga instruktør.

Nyd yoga med dem du holder af

Yoga sessionerne kan nydes alene eller sammen med andre. Vi tilbyder gruppeyoga, hvor du kan invitere op til 6 personer. Hvis du dog gerne vil have flere med, så skal du kontakte os og vi vil finde en løsning til dig. Gruppeyoga kan enten nydes i 60 minutter eller 90 minutter, alt efter hvad i ønsker.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Hjørring her