Personlig Træning i Roskilde | Træner Kører til Dig | RaskRask

Personlig træning
i Roskilde
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Roskilde
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning i Roskilde

Personlig træning i Roskilde

Prøv personlig træning i hjemmet i Roskilde

Hos RaskRask har vi lanceret et spritnyt koncept til fordel for alle. Vi har nemlig skåret fitnesscenteret ud af ligningen, og tilbyder i stedet muligheden for, at du kan få professionel, personlig træning – hjemme hos dig, i Roskilde og omegn.

Træning tilpasset dine behov og ønsker

Vi håndterer alt det administrative for din personlige træner, der blot skal koncentrere sig om at udøve sin passion, og arrangere en personlig træning tilpasset dine behov og ønsker, så du har mulighed for at udvikle dig på bedste vis.

Spar vente- og rejsetid

For dig sparer du ikke blot den sædvanlige ventetid, der er forbundet med fitnesscenterets travle miljø, men også rejsetiden til og fra centeret. I stedet kan du bruge tiden på det, der virkelig betyder noget for dig, og vente på, at din træning kommer direkte til døren.

I gode hænder

Vores personlige trænere er alle professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg – på den måde skal du ikke bekymre dig om kvaliteten af din træning. De har desuden et meget bredt erfaringsgrundlag, og kan vejlede dig til en bedre træning, hvad end du foretrækker træning med fokus på styrke, kondition eller vægttab.

Personlig træning på dine vilkår i Roskilde

Du bestemmer selv, hvornår du vil bestille din personlige træning til, og kan på den måde tilpasse træningen din kalender, uanset om du ønsker din træning efter en tur på Vikingemuseet, i Roskilde Domkirke eller bare på en helt almindelig mandag.

Prøv et af vores forløb

Hvis du for alvor ønsker at tage store skridt med din træning, har vi også udformet en række forskellige forløb, hvor du får mulighed for virkelig at fordybe dig i din foretrukne motionsform, og opnå dine mål.

Mød dine personlige trænere i Roskilde

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning i Roskilde her