Varde massage - Få massage i dit eget hjem - RaskRask

Professionel massage
i Varde

Professionel massage
i Varde

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Varde

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Varde

Varde er en by der emmer af hygge. Den gamle velholdte bymidte byder på skønne shoppingmuligheder, og på torvet kan du nyde dejlige kulinariske oplevelser, hos blandt andet Aunt Betty, Rådhuscafeen og Kong Svends Bøfhus. Du har også mulighed for at besøge Elkjærs Kaffe & Loungebar.

Nem og bekvem massage

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Varde, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem.

Bestil allerede i dag

Alle i Varde har muligheden for at få pulsen helt ned, med en god omgang massage, som er tilpasset netop dine behov. Du kan booke en massør, til at komme til dig, hvor du har plads og når du har tid. Massøren kan tilpasse massagen efter dit behov – har du brug for en sportsmassage, en fysiurgisk massage, en gravidmassage, eller massage for ren wellness, så er kan du booke en massør gennem RaskRask.

Ren og nydelig massagebriks klar til brug
Mandlig kunde nyder en massage fra en RaskRask massør i sin lejlighed

Fordele ved massage i hjemmet

Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Træning i dit hjem

Hvis du har brug for træning, er det imponerende hvor meget træningsudstyr der kan blive brugt i dit hjem i Varde. Træningsmåtter, gymnastikbolde, håndvægte eller træningselastikker er noget af det udstyr, der uden problemer kan bruges i dit hjem.

Dit hjem er ingen hindring for at få en god massage. Lige meget om du bor i lejlighed eller hus, vil vores massører kunne give dig en effektiv massage, og evt. de rette øvelser i dine omgivelser. Øvelserne kan bestå af fx øvelser ved hjælp af en stol, øvelser på en træningsmåtte, simple øvelser på en trappe eller op af en væg. Ved at lære øvelserne i hjemmet, er det videnskabeligt bevist, at du har nemmere ved at huske øvelserne og implementere dem i din hverdag, efter din behandling.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af massage ydelser. Vælg bl.a. mellem vores mest populære behandlinger: Sportsmassage, fysiurgisk massage og wellness-massage. Dog tilbyder vi også muligheden for massage på hotel, samt parmassage til når velværen skal deles med én du har kær.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Find din nærmeste massør her!

Mød dine massører i Varde

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Varde her