Kender du det bedste menneske i hele verdenen? Så har vi en gave, der både kan forkæle dig og dit bekendtskab – nemlig parmassage! Denne særlige person kan både være en ven, et familiemedlem eller en helt tredje; og du kan jo også vise endnu mere storsind og være den barmhjertige samaritaner og give begge massage-sessioner til et godt venne-/familiepar.

Hvad er en parmassage helt præcist?

Parmassagen er i sig selv ikke et helt nyt koncept, så du har formentligt hørt om det før. Men i alt sin enkelthed er en parmassage, når du og en ven hver nyder en massage, lige efter hinanden. Der er én massør, der først masserer den ene, og bagefter den anden. Som enhver anden massage, kan en parmassage omfatte beroligende musik. Disse massagesessioner deles ofte som en gave mellem romantiske partnere, venner eller familierelationer.

Hvis det er noget du gerne vil dele med din bedre halvdel, kan du roligt spise den romantiske middag med stearinlys, rødternet dug og italienere med ukuleler, der synger romantiske serenader, inden I modtager massagen. Men det er nu en god idé at have en times pause mellem massage og middag.

Hvad kan man forvente af massagen?

Du kan forvente det meste, for massagesessionerne tilpasses til den enkeltes behov. Så hvis du fx døjer med muskelspændinger, vil du i dialog med massøren få en massage, der netop fokuserer på dette. Og hvis du ønsker den mere afslappende model, vil du få en wellnessmassage.

Så hvis du gerne vil have et par ekstra stjerner i fedtebogen, bør du bestille denne unikke oplevelse til en du har kær!

LÆS MERE OM PARMASSAGE

Brug for massage?

Læs mere om, hvordan massage kan afhjælpe dine spændinger og smerter.

Læs mere
Til toppen