Personlig Yoga på Amager | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
på Amager
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
på Amager
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga på Amager

Personlig yoga på Amager

 • Storbylivet tager på krop og sind

  Amager er et af de mest travle områder i København, og mange på Øresundsøen oplever, at hverdagen bliver meget stresset og ubalanceret på grund af for lange arbejdsdage, og meget transporttid i og omkring Københavns stærkt trafikerede centrum. For mange resulterer det i småskavanker og ubalance i kroppen, men det er de færreste, der får fundet en løsning på problemerne.

 • Spar rejsebesværet på Amager

  Dette skyldes typisk, at folk ikke har tid og overskud til at finde en ideel løsning på problemet. Yoga er en af de mest effektive aktiviteter til at skabe balance i kroppen, og stimulere både krop og sind, men det er ikke mindre stressende at finde ud af, hvor man kan finde et yogastudie, der passer ind i planerne. Og selv hvis det lykkedes, så skal man igen krydse hovedstadens travle gader for at nå sin aftale i et i forvejen tætpakket program. Vi tilbyder nu et koncept, hvor du kan spare rejsebesværet.

 • Yoga i dit hjem på Amager

  RaskRask har sat sig for at gøre det nemmere for dig at leve en sundere hverdag med mere balance i kroppen, og samtidigt spare tid, som du i stedet kan bruge sammen med venner og familie. Vi tilbyder nemlig, at du kan få en yogalærer hjem til dig, når det passer dig.

 • Nyd professionel yoga i trygge omgivelser

  Vi har sammen med certificerede og professionelle yogalærere skabt RaskRask-konceptet, hvor yogastudiet er fjernet fra ligningen, og undervisningen foregår det mest afslappende sted i verden – hjemme hos dig selv. Vi afklarer alt det kedelige administration for fagpersonerne, så deres eneste fokus er på at gøre, hvad de gør bedst, og give dig den bedst mulige undervisning og oplevelse.

 • Prøv yoga i naturen på Amager

  Føler du dig mere komfortabel med undervisning ude i øens idylliske natur, så tilbyder vi også det som et alternativ – vores yogalærere begrænser sig nemlig ikke kun til hjemmet, men kan også bestilles, hvis du slapper bedre af i Amager Strandpark eller ude på Islands Brygge.

 • Del oplevelsen

  Det er kun fantasien, der sætter grænser, og skulle du have venner eller bekendte, der står i samme situation, så tilbyder vi også gruppe yoga, hvor i kan nyde yogaundervisningen sammen, og opnå en mere balanceret hverdag i hinanden selskab.

Mød dine yogalærere på Amager

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga på Amager her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider