Personlig Yoga på Amager | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig yoga
på Amager
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig yoga
på Amager
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga på Amager

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Personlig yoga på Amager

Storbylivet tager på krop og sind

Amager er et af de mest travle områder i København, og mange på Øresundsøen oplever, at hverdagen bliver meget stresset og ubalanceret på grund af for lange arbejdsdage, og meget transporttid i og omkring Københavns stærkt trafikerede centrum. For mange resulterer det i småskavanker og ubalance i kroppen, men det er de færreste, der får fundet en løsning på problemerne.

Spar rejsebesværet på Amager

Dette skyldes typisk, at folk ikke har tid og overskud til at finde en ideel løsning på problemet. Yoga er en af de mest effektive aktiviteter til at skabe balance i kroppen, og stimulere både krop og sind, men det er ikke mindre stressende at finde ud af, hvor man kan finde et yogastudie, der passer ind i planerne. Og selv hvis det lykkedes, så skal man igen krydse hovedstadens travle gader for at nå sin aftale i et i forvejen tætpakket program. Vi tilbyder nu et koncept, hvor du kan spare rejsebesværet.

Yoga i dit hjem på Amager

RaskRask har sat sig for at gøre det nemmere for dig at leve en sundere hverdag med mere balance i kroppen, og samtidigt spare tid, som du i stedet kan bruge sammen med venner og familie. Vi tilbyder nemlig, at du kan få en yogalærer hjem til dig, når det passer dig.

Yogalærer på Amager

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Yoga på Amager

Nyd professionel yoga i trygge omgivelser

Vi har sammen med certificerede og professionelle yogalærere skabt RaskRask-konceptet, hvor yogastudiet er fjernet fra ligningen, og undervisningen foregår det mest afslappende sted i verden – hjemme hos dig selv. Vi afklarer alt det kedelige administration for fagpersonerne, så deres eneste fokus er på at gøre, hvad de gør bedst, og give dig den bedst mulige undervisning og oplevelse.

Prøv yoga i naturen på Amager

Føler du dig mere komfortabel med undervisning ude i øens idylliske natur, så tilbyder vi også det som et alternativ – vores yogalærere begrænser sig nemlig ikke kun til hjemmet, men kan også bestilles, hvis du slapper bedre af i Amager Strandpark eller ude på Islands Brygge.

Del oplevelsen

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og skulle du have venner eller bekendte, der står i samme situation, så tilbyder vi også gruppe yoga, hvor i kan nyde yogaundervisningen sammen, og opnå en mere balanceret hverdag i hinanden selskab.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga på Amager her