Massage gavekort i julegave - RaskRask

Julegavekort til massage

En gave der kan mærkes (Gyldig i 3 år)

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Gitte K

(172 anmeldelser)

Vidar

(369 anmeldelser)

Just P

(70 anmeldelser)

Aviaja

(238 anmeldelser)

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Giv den perfekte velværes julegave - et gavekort til en afslappende massage

Vil du gerne glæde dig selv eller en du holder af i denne søde, men travle juletid, så er et gavekort til massage et godt valg. Julen er hjerternes tid, og hvad er bedre at give end gaven af velvære. På denne måde kan du vise omsorg og taknemmelighed overfor dem du holder af. Det vil helt sikkert være en gave, der kan mærkes.

Med et gavekort til massage slipper du og dem du har kær for at skulle ud i den kolde vintertrafik med frost og is på vejene. I stedet kører en af vores professionelle massører hjem til jer. Så kan I blive hjemme i trygge, varme og hyggelige omgivelser.

Massage gavekortet er perfekt som julegave, adventsgave eller som en firmajulegave og kan bruges til den massage, du ønsker, om det er wellness, fysiurgisk eller sportsmassage. Det kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Efter købet vil du modtage gavekortet på e-mail inden for 10 minutter. Dette gør gavekortet nemt at udskrive eller sende til den heldige modtager. Du kan sende det videre via e-mail eller sociale medier. Gavekortet er desuden blevet udarbejdet af vores dygtige designere og har derfor et flot design.

Velvære er noget, vi giver til hinanden.

Spørgsmål