Massage gavekort i julegave - RaskRask

Julegavekort til massage

Gyldigt i 3 år

Tilbage
Gitte K

(102 anmeldelser)

Vidar

(187 anmeldelser)

Anna Sofie

(22 anmeldelser)

Just P

(54 anmeldelser)

Aviaja

(93 anmeldelser)

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration:

0/300

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Email

Oplevelsesgavekortet bliver sendt direkte til din mail. Så kan du selv bestemme, om du vil printe det eller sende det videre til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

glad modtager af raskrask gavekort

Giv den perfekte velværes julegave - et gavekort til en afslappende massage

Vil du gerne glæde dig selv eller en du holder af i denne søde, men travle juletid, så er et gavekort til massage et godt valg. Julen er hjerternes tid, og hvad er bedre at give end gaven af velvære. På denne måde kan du vise omsorg og taknemmelighed overfor dem du holder af. Det vil helt sikkert være en gave, der kan mærkes.

Med et gavekort til massage slipper du og dem du har kær for at skulle ud i den kolde vintertrafik med frost og is på vejene. I stedet kører en af vores professionelle massører hjem til jer. Så kan I blive hjemme i trygge, varme og hyggelige omgivelser.

Massage gavekortet er perfekt som julegave, adventsgave eller som en firmajulegave og kan bruges til den massage, du ønsker – wellness, fysiurgisk eller sportsmassage. Det kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Efter købet vil du modtage gavekortet på e-mail inden for 10 minutter. Dette gør gavekortet nemt at udskrive eller sende til den heldige modtager. Du kan sende det videre via e-mail eller sociale medier. Gavekortet er desuden blevet udarbejdet af vores dygtige designere og har derfor et flot design.

Velvære er noget, vi giver til hinanden.

Spørgsmål