fbpx

Massage gavekort
i julegave

Kan bruges når som helst - er gyldigt i 3 år

Sådan fungerer det

køb gavekort online

Bestil gavekortet online

Hurtig og sikker transaktion

print selv

Print vores flotte gavekort

Du modtager dit specialdesignet gavekort direkte i din indbakke

glad familie

Overrask dine kære

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

Det siger kunderne om os

glad modtager af raskrask gavekort

Giv den perfekte velværes julegave - et gavekort til en afslappende massage

Vil du gerne glæde dig selv eller en du holder af i denne søde, men travle juletid, så er et gavekort til massage et godt valg. Julen er hjerternes tid, og hvad er bedre at give end gaven af velvære. På denne måde kan du vise omsorg og taknemmelighed overfor dem du holder af. Det vil helt sikkert være en gave, der kan mærkes.

Med et gavekort til massage slipper du og dem du har kær for at skulle ud i den kolde vintertrafik med frost og is på vejene. I stedet kører en af vores professionelle massører hjem til jer. Så kan I blive hjemme i trygge, varme og hyggelige omgivelser.

Massage gavekortet er perfekt som julegave, adventsgave eller som en firmajulegave og kan bruges til den massage, du ønsker – wellness, fysiurgisk eller sportsmassage. Det kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Efter købet vil du modtage gavekortet på e-mail inden for 10 minutter. Dette gør gavekortet nemt at udskrive eller sende til den heldige modtager. Du kan sende det videre via e-mail eller sociale medier. Gavekortet er desuden blevet udarbejdet af vores dygtige designere og har derfor et flot design.

Velvære er noget, vi giver til hinanden.

Spørgsmål