fbpx
massør hos RaskRask

Fordele ved at være massør hos RaskRask

Fordele ved at være massør hos RaskRask

Er du selvstændig massør med egen klinik? Eller har du overvejet at blive massør hos RaskRask?

Mange nyuddannede massører kan ikke vente med at komme ud og bruge deres nyfundne værktøj til at hjælpe en masse mennesker. Ofte er tanken, at man bare skal starte sin egen klinik i nærområdet. Her kan man måske lægge et par flyers i det lokale fitnesscenter, og så vælter det automatisk ind med kunder. Regnskab, forsikring, persondataloven, salg og markedsføring er for mange en by i Rusland og noget, som man måske ikke har tænkt over.

Nogen ved godt, at det er en god idé at have en hjemmeside. De får derfor deres kammerat til hurtigt at opsætte en side. Dette sker dog oftest uden at tænke over design og funktionalitet. De færreste ved, hvor meget IT arbejde det kræver, at få besøgende til ens hjemmeside. Hvis ingen alligevel besøger siden, så kunne man have brugt sin energi og tid anderledes. 

Desværre sker det alt for ofte i dagens Danmark, at passionerede og dygtige massører bruger alle deres penge på kliniklokaler og hjemmeside. De glemmer dog at tænke over, hvor lang tid og hvor stor en investering det er, at være selvstændig behandler. Hvis man skal være selvstændig massør og komme ud med en acceptabel indtjening efter alt er betalt kræver det, at man har kompetencer inden for adskillige områder, hvilket er en essentiel del af dét at have eget firma.

For at kunne skabe en kundekreds og nå ud til flere kræver det nu om dage, er det essentielt, at du bruger digital markedsføring. Er du ikke skarp til Facebook-annoncer og dét at lave reklamer i InDesign – kan det nemt blive en hård og langsommelig proces at få flere kunder i kalenderen. Du skal altså markedsføre dig selv for at få gang i klinikken. Du skal have visitkort, flyers og måske skal du have Google Ads, hvis du ikke får kunder nok af andre veje. Selv erfarne massører og fysioterapeuter har brug for at udvide deres kundekreds. Det vil koste mange tusinde kroner om måneden i markedsføring, annoncering, netværksmøder osv. Og alle de timer du bruger på dette er ulønnede.

Derudover er der udgifter til lokaler, og det skal du også betale for når du holder ferie. Et lokale i en storby kan hurtigt komme op at koste 4.500 kr. om måneden. Klinikken skal forsikres, så du skal have en indboforsikring og ansvars- og ulykkesforsikring til dig selv. Dette koster omkring 10.000 kr. om året. Du skal i øvrigt huske at afsætte tid og penge af til andre faste udgifter som: vask af lagner, rengøring, fakturering, indkøb af varer osv.

Ved du noget om, hvad der skal til for at drive en økonomisk bæredygtig klinik? Det er ikke nok at være en dygtig behandler – du skal have lagt et specifikt budget og kende omfanget af dine udgifter.

Det hele er lidt uoverskueligt ikke? Det er hårde vilkår at have egen klinik og det kræver tid, penge og energi. Hos RaskRask gør vi det nemmere for dig, så du bliver fri for at stå med alt selv.

Raskrask hjælper dig, hvis du er massør

Vi hjælper dig med markedsføring, administrativt arbejde og regnskabet. Når du samarbejder med os, fungerer du som selvstændig massør. Vi har udførlige guides, og vi er her for at hjælpe. Som massør hos RaskRask kan du således koncentrere dig om kunderne og gøre det, som de fleste massører er passionerede for – nemlig at behandle og hjælpe mennesker.

Du skal ikke bruge penge på vask af lagner, rengøring, fakturering, administrativt arbejde, indkøb af varer, osv. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg som massør. Derfor er både du og kunden altid forsikret igennem TRYG, når du samarbejder med os – med både en ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring. Forsikringen er billigere end, hvis du skulle købe det på egen hånd. For én behandling koster forsikringen blot 6 kr., så du kun betaler i det omfang du rent faktisk bruger forsikringen, uanset hvor meget eller hvor lidt du arbejder. Læs mere om forsikringen her.

Vi ved, at arbejdet kræver energi, nærvær og at man lytter til kunden. Dette er nemmere at gøre, når man ikke skal tænke på alt det andet. Du behøver ikke at markedsføre dig, vi sørger nemlig for, at du får kunder. Vi hjælper dig eksempelvis også, hvis du skal aflyse en behandling. Og har du spørgsmål omkring moms, kørselsfradrag eller andet? Så er vi her for dig.

Den mest populære behandling hos os er én times behandling med en tilbagevendende kunde. For dette får du 300 kr. Der er også mulighed for at få et højere honorar, hvis du får gode anmeldelser og har tilbagevendende kunder. Efter 150 behandlinger kan du i så fald blive A-massør – her stiger dit honorar med 25%.

Fleksibilitet er et nøgleord hos RaskRask – Du bestemmer selv arbejdstiden, det er også ideelt at supplere med andet arbejde, hvis det er det du ønsker. Vil du have ro i maven og fokusere på dét at behandle frem for at drive forretning? Og vil du være en del af et større koncept med en mission om at hjælpe mennesker på en ny måde i trygge rammer? Så er et samarbejde med os måske noget for dig. 

Vi tror på, at sundhed og velvære kan give mere værdi i hverdagen – det kan vi i samarbejde skabe. Vi forbinder dig med mennesker der har brug for DIN hjælp, så du kan dyrke din passion og være med til at skabe overskud og velvære i hverdagen.

Du kan læse mere om samarbejdet og ansøge her.

Du kan læse om hvordan du bliver massør her.