Fordele ved at være behandler hos RaskRask | RaskRask

Drømmer du om at være din egen chef? Bliv udekørende behandler hos RaskRask og få fuld fleksibilitet i din hverdag.

Mange nyuddannede behandlere kan ikke vente med at komme i gang med at bruge deres nyfundne værktøj til at hjælpe andre. Tanken er ofte, at man bare skal starte sin egen klinik i nærområdet og via flyers og anbefalinger, vil kunderne vælte ind ad døren. Sådan noget som regnskab, forsikring, persondatalov og markedsføring er for mange en by i Rusland.

Mange passionerede og dygtige behandlere bruger al for meget tid, og ikke mindst penge, på at opsætte en hjemmeside og skaffe et kliniklokale.

En hjemmeside kan være en god idé, når man er selvstændig behandler. Dog glemmer mange at tænke over funktionalitet og design, og det er de færreste, der ved hvor meget IT-arbejde det kræver at få besøgende på siden. Hvis ingen alligevel besøger hjemmesiden, kunne man lige så godt have brugt sin tid og energi anderledes!

Udgifter til kliniklokaler kan hurtigt blive en dyr fornøjelse – der skal både tænkes i leje, forsikring og udgifter såsom vask af lagner, rengøring af klinikken, fakturering og indkøb af varer. Alt det kan du også læse mere om her!

Hertil kommer også det at skabe en kundekreds. Det er desværre ikke nok at have en god hjemmeside eller en veletableret klinik, hvis ingen kender til det. Nu om dage er det essentielt at gøre brug af digital markedsføring, for at nå ud til et bredt publikum af potentielle kunder. Er du ikke helt skarp i at lave Facebook-annoncer eller kan manøvrere i designprogrammer og SEO, kan det hurtigt blive en hård og langsommelig proces at få flere kunder i kalenderen.

Synes du også det virker uoverskueligt? Hos RaskRask gør vi det nemmere for dig at være behandler, så du bliver fri for at stå med det hele selv.

RaskRask står bag dig som behandler

Når du samarbejder med os, fungerer du som selvstændig behandler. Du er dog ikke alene! Vi sørger for administration, betaling, booking og markedsføring. Vi står altid klar til at guide dig omkring systemet, hvis du har brug for hjælp. Det betyder, at du kan koncentrere dig om kunden og gøre det, som du er passioneret omkring – nemlig at behandle og hjælpe andre.

Få fleksibilitet i hverdagen

Fleksibilitet er et nøgleord hos RaskRask – du bestemmer selv din arbejdstid og mængden af arbejde. Det betyder også, at du har mulighed for at supplere med andet arbejde og skabe præcis den hverdag, der passer bedst til dine behov.

Føl dig tryg som behandler

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg! Når du samarbejder med os, har du adgang til vores TRYG ansvars- og ulykkesforsikring, så både du og kunden er forsikret. Forsikringen koster blot 5 kr. per behandling og sørger for, at både du og kunden kan have ro i maven.

Bestem selv din pris på massage

Som behandler hos RaskRask har du mulighed for selv at sætte din pris på massage. Det betyder også, at du kan justere prisen efter behov. Du får derudover adgang til en verden af fordele, heriblandt adgang til rabatter og samarbejder.

Mulighed for sparring

Du vil blive en del af et team af dygtige og passionerede behandlere, hvor der er mulighed for at dele oplevelser og erfaringer, som du kan tage med dig i dit arbejde. Fra vores kontor i Aarhus står vi også altid klar til at hjælpe dig.


Vi tror på, at sundhed og velvære kan give mere værdi i hverdagen – det kan vi skabe i samarbejde. Vi sørger for at forbinde dig med mennesker der har brug for DIN hjælp, så du kan dyrke din passion og være med til at skabe overskud og velvære i hverdagen.

Du kan læse mere om samarbejdet og ansøge her.

Du kan læse om, hvordan du bliver behandler her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen