Udendørs fitness - RaskRask
100% quality garanteret

Udendørs fitness
i naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Prøv fitness ude i naturen

  Har du altid drømt om at begynde på en sundere livsstil? Men mangler motivation? Savner du at forbedre din form? Men er ikke meget for de trange fitnesscentre? Med udendørs fitness fra RaskRask, har vi den rette løsning til dig. Vi tilbyder nemlig frisk fitness ude i det blå, hvor du som noget nyt kan træne med naturen som ydre motivation.

 • Mere motivation med mindre

  Få mere ud af din træning ved at træne udendørs. Studier viser, at vi mennesker producerer mere dopamin og bliver gladere, når vi befinder os i naturlige omgivelser under den åbne himmel. Sollys, frisk luft og duften af græs er alle faktorer, der gør, at du præsterer bedre og giver et større udbytte – psykisk såvel som fysisk. Og det er alt sammen noget du ikke finder indendørs.

  Prøv det i dag, og find din motivation i den lokale park, din have eller langt væk fra storbyens larmende trafik.

 • Nemt og billigt

  Med udendørs fitness fra RaskRask, kommer træneren hjem til dig. Slip for transport til og fra fitnesscenteret og bøvl med parkering. Vores trænere tager det nødvendig udstyr med, på den måde, kan du være fuldt fokuseret på din træning, og nyde velvære i velgørende omgivelser.

  Læs mere om den enkelte træner og hvad de tilbyder her!

personlig traener image 2
 • Personliggjort træningsforløb - træning på dine vilkår

  For at sikre at du får mest ud af dine mål, får du i samarbejde med vores personlige trænere sammensat et skræddersyet program inden din træningstime. Du bestemmer selv fokus, træningsform og lokation, og får samtidig professionel assistance og råd til kost- og livsstilsvejledning, så du kan få den bedste motivation. Det kalder vi træning på dine vilkår.

  Book tid til en gratis konsultation allerede i dag!

 • Naturen som redskab

  Bliv inspireret af og de indbydende omgivelser, med vores dygtige fitness instruktører, når i sammen træder ud i naturen. Forvandl den monotone træning på løbebåndet til et spændende orienteringsløb ude i din lokale skov, eller benyt træstubbe til anderledes vægtløftning. Bliv motiveret af mulighederne, hvor kun fantasien sætter grænser.

 • Prøv gruppetræning

  Er i flere, der kunne tænke jer at få gavn af fitness ude i det fri? Kombinér sport og sjov, med en gruppetræning fra RaskRask. Vores dygtige og motiverede personlige trænere skaber et program tilpasset jeres individuelle behov og ønsker, så alle gruppemedlemmer kan nå deres mål – uanset om det er vægttab, styrke eller kondition – eller om i er nybegyndere eller erfarne motionister. Træn sammen med os, mens i nyder hinandens gode selskab. Det er altid sjovere, når man er sammen.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her