Power yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Power yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Hvad er power yoga?

Med et højt tempo i fokus er power yoga blandt de mest intense yogaformer, som navnet også indikerer. Denne form for yoga er en relativt ny stilart, baseret ud fra idéerne bag vinyasa yoga, som sammensættes i varierende rækkefølge, men foregår i et noget højere tempo.

Hvad kan power yoga gøre for dig?

Power yoga kan beskrives som det tætteste du kommer på træning i yogaform. Det foregår i et højt tempo, og du vil derfor få masser af sved på panden, når du prøver kræfter med det. Der er ingen tvivl om, at hvis du ønsker at træne din udholdenhed og generelle form, så er dette løsningen for dig.

Kan jeg dyrke power yoga?

Denne yogaform er blandt de mere intense yogaformer, og derfor vil din grundform for alvor komme på prøve. Sessionen vil typisk foregå i et relativt højt tempo, og din puls vil være i top. Vores professionelle yogalærere vil selvfølgelig tilpasse yogaen til dit niveau og dine ønsker.

Power yoga i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Power yoga

Power yoga i hjemmet eller naturen

Du kan nu også spare besværet med at skulle finde et yogastudie, der passer til dine behov – og ikke mindst turen frem og tilbage. Vi har nemlig fjernet studiet fra ligningen, og tilbyder, at du nemt og hurtigt kan booke en af vores professionelle og certificerede yogalærere hjem til dig. Hvis du foretrækker det, kan sessionen også holdes i naturen omkring dig, så du kan nyde yoga i de omgivelser, der passer dig bedst.

Power yoga på dine vilkår

Det kan både dyrkes som personlig yoga med særligt fokus på dig, men også som gruppe yoga, hvis du har lyst til at forkæle en veninde eller står og mangler en god gaveidé. Vores erfarne yogalærere har desuden stor erfaring med at arbejde med grupper, og vil naturligvis tilpasse undervisningen, så den passer til den enkeltes behov, og samtidig giver hele gruppen en god oplevelse.

Spar penge med et forløb

Et forløb giver dig muligheden for at dykke ned i din yoga, og for alvor udvikle dig på måtten. Det er de færreste, der får det fulde udbytte fra yoga på blot én session. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at udvikle din yoga, til en bedre pris. Med et af vores forløb sparer du både penge og slipper for at skulle i op lommen efter hver session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga her