Power yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Power yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hvad er power yoga?

  Med et højt tempo i fokus er power yoga blandt de mest intense yogaformer, som navnet også indikerer. Denne form for yoga er en relativt ny stilart, baseret ud fra idéerne bag vinyasa yoga, som sammensættes i varierende rækkefølge, men foregår i et noget højere tempo.

 • Hvad kan power yoga gøre for dig?

  Power yoga kan beskrives som det tætteste du kommer på træning i yogaform. Det foregår i et højt tempo, og du vil derfor få masser af sved på panden, når du prøver kræfter med det. Der er ingen tvivl om, at hvis du ønsker at træne din udholdenhed og generelle form, så er dette løsningen for dig.

 • Kan jeg dyrke power yoga?

  Denne yogaform er blandt de mere intense yogaformer, og derfor vil din grundform for alvor komme på prøve. Sessionen vil typisk foregå i et relativt højt tempo, og din puls vil være i top. Vores professionelle yogalærere vil selvfølgelig tilpasse yogaen til dit niveau og dine ønsker.

 • Power yoga i hjemmet eller naturen

  Du kan nu også spare besværet med at skulle finde et yogastudie, der passer til dine behov – og ikke mindst turen frem og tilbage. Vi har nemlig fjernet studiet fra ligningen, og tilbyder, at du nemt og hurtigt kan booke en af vores professionelle og certificerede yogalærere hjem til dig. Hvis du foretrækker det, kan sessionen også holdes i naturen omkring dig, så du kan nyde yoga i de omgivelser, der passer dig bedst.

 • Power yoga på dine vilkår

  Det kan både dyrkes som personlig yoga med særligt fokus på dig, men også som gruppe yoga, hvis du har lyst til at forkæle en veninde eller står og mangler en god gaveidé. Vores erfarne yogalærere har desuden stor erfaring med at arbejde med grupper, og vil naturligvis tilpasse undervisningen, så den passer til den enkeltes behov, og samtidig giver hele gruppen en god oplevelse.

 • Spar penge med et forløb

  Et forløb giver dig muligheden for at dykke ned i din yoga, og for alvor udvikle dig på måtten. Det er de færreste, der får det fulde udbytte fra yoga på blot én session. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at udvikle din yoga, til en bedre pris. Med et af vores forløb sparer du både penge og slipper for at skulle i op lommen efter hver session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her