Online yoga - RaskRask
Videoopkald

Personlig yoga online

Book en professionel yogalærer til personlig online yoga. Og få mere tid til dig.

Presseomtale

Sådan fungerer det

Vælg den dato og tid, der passer dig

Din yogalærer sidder klar bag skærmen

Skræddersyet yoga i hjemmets trygge rammer

Yoga hitter hos danskerne

Yoga har aldrig været mere populært blandt danskerne, og det er ikke tilfældigt. Yoga har nemlig en fantastisk indvirkning på krop og sind. Det er medvirkende til at forebygge stress, løsne spændinger, styrke kroppen og give mere overskud i hverdagen.

Prøv online yoga

Men det er ikke alle, der kan få hverdagen til at hænge sammen med også at skulle møde op i et i forvejen pakket yogastudie. Dette vil vi gerne tilbyde en corona-venlig løsning på. Derfor har vi introduceret et nyt online yoga koncept, hvor du får muligheden for at dyrke yoga med en professionel yogalærer hjemme i stuen, bag computerskærmen.

Spar rejsebesvær

På den måde kan du dyrke din yoga, når det passer dig bedst, og på samme tid spare besværet med at rejse til og fra yogastudiet, og risikoen ved at opholde dig med i selskab med en større gruppe mennesker. Du booker blot din foretrukne yogalærer gennem vores brugervenlige hjemmeside, og nyder en afslappende yogatime i vante omgivelser.

yoga stilling

Online yoga for alle

Vores yogalærere står for yogaundervisningen bag skærmen, og er klar til at hjælpe dig på vej, uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Du bestemmer selv, hvilket tempo det skal foregå i, og hvilken stilart, du ønsker at have fokus på.

Altid i gode hænder

Vores yogalærere har et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig, uagtet dine ønsker og behov. De er alle certificerede, eksaminerede og forsikrede, så du har fuld garanti for, at du er i gode hænder, og får den undervisning, der passer bedst til dig og din praksis.

Del oplevelsen med familien

Vores lærere kan også bookes til gruppe yoga, så du kan nyde en anderledes og sund aktivitet med dine nærmeste. Undervisningen tilpasses selvfølgelig alle niveauer, og yogalæreren vil altid sørge for, at alle får det optimale ud af sessionen.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig yoga via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din yoga! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores yogalærere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine yogalærere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Velvære starter her