Personlig træning i dit hjem | Book din personlige træner i dag

Personlig træning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Får du heller ikke trænet nok?

  Der kan være mange grunde til, at vi ikke får trænet nok. Den hektiske hverdag slider på kroppen, og træning eller yoga er ofte det sidste vi har overskud til efter en lang dag på kontoret. Hvor kan man finde en kvalificeret træner og hvor langt skal man køre efter det? Tit og ofte har vi opgivet, inden vi overhovedet er kommet ud af døren. Nu er løsningen her!

 • Personlig træning i naturen eller hjemme hos dig

  Hos RaskRask tilbyder vi dig nu muligheden for at få en personlig træner – på dine vilkår! Vi har skåret de fyldte fitnesscentre ud af ligningen, og giver dig muligheden for at booke en af vores kvalificerede og certificerede personlige trænere hvor, og hvornår, det passer dig.

 • Spar besværlig rejsetid

  Du bestemmer selv om træningen skal foregå i dit hjem eller i naturen nær dig. På den måde sparer du både tid og besvær med at rejse frem og tilbage fra fitnesscenteret, og får muligheden for at få din personlige træning i trygge og hjemlige omgivelser.

 • Personlig træning tilpasset din hverdag

  Vores personlige træner vil i samråd med dig udarbejde et skræddersyet program. Vi tilpasser det til din kalender, og sætter fokus på dine personlige ønsker og mål. Vi sørger for, at træningen bliver sjov, udfordrende og motiverende, så du hele tiden udvikler dig.

 • Du bestemmer hvad træningen skal indebære

  Vi benytter en all-round tilgang med udgangspunkt i træning, kost og livsstil. Det hjælper dig med at opnå de mål, du drømmer om. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige plan til at dække dit behov, uanset om du ønsker et fokus på styrketræning, konditionstræning, vægttab eller noget helt fjerde.

 • Personlig træning - for alle!

  Ingen mennesker er ens, og derfor er det også forskelligt, hvordan hver person får de bedst mulige resultater ud af deres træning. En RaskRask-træner kan hjælpe dig, ligemeget om du er nybegynder, eller om du har mange års erfaring med træning. Vi har en træner, der passer til dig, uanset hvor du er i din træningskarriere. Trænger du til at afspænde efter en hård omgang træning, kan du også forkæle dig selv med en massage.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig træning via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din træning! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores personlige trænere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine trænere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider