Personlig træning i dit hjem | Book din personlige træner i dag
100% quality garanteret

Personlig træning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Mand ved computer

Tid til det vigtige

Bestil din personlige træner på to minutter og få skræddersyet træning tilpasset din hverdag

Kunde og fagperson hilser på hinanden

Træning bragt til døren

Få personlig træning i hjemmets trygge rammer - eller naturen nær dig

Kunde træner

Altid i gode hænder

Alle personlige trænere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Personlig træning

 • Får du heller ikke trænet nok?

  Der kan være mange grunde til, at vi ikke får trænet nok. Den hektiske hverdag slider på kroppen, styrketræning eller konditionstræning er ofte det sidste vi har overskud til efter en lang dag på kontoret. Hvor kan man finde en kvalificeret træner og hvor langt skal man køre efter det? Tit og ofte har vi opgivet, inden vi overhovedet er kommet ud af døren. Nu er løsningen her!

 • Personlig træning i naturen eller hjemme hos dig

  Hos RaskRask tilbyder vi dig nu muligheden for at få en personlig træner – på dine vilkår! Vi har skåret de fyldte fitnesscentre ud af ligningen, og giver dig muligheden for at booke en af vores kvalificerede og certificerede personlige trænere hvor, og hvornår, det passer dig. Vi giver dig de bedste forudsætninger for hjemme træning.

 • Spar besværlig rejsetid

  Du bestemmer selv om træningen skal foregå i dit hjem, have eller i naturen nær dig. På den måde sparer du både tid og besvær med at rejse frem og tilbage fra fitnesscenteret, og får muligheden for at få din personlige træning i trygge og hjemlige omgivelser. En træner som kan give dig redskaber og motivation til at komme i gang og fastholde gode vaner. Det er sundhed og velvære på dine vilkår.

Personlig rådgivning om træning
Personlig træner hjælper med træning på græsplæne foran kundes hjem
 • Personlig træning tilpasset din hverdag

  Vores personlige træner vil i samråd med dig udarbejde et skræddersyet program. Vi tilpasser det til din kalender, og sætter fokus på dine personlige ønsker og mål. Vi sørger for, at træningen bliver sjov, udfordrende og motiverende, så du hele tiden udvikler dig.

 • Du bestemmer hvad træningen skal indebære

  Vi benytter en all-round tilgang med udgangspunkt i træning, kost og livsstil. Det hjælper dig med at opnå de mål, du drømmer om. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige plan til at dække dit behov, uanset om du ønsker et fokus på styrketræning, konditionstræning, vægttabstræning eller noget helt fjerde.

 • Personlig træning - for alle!

  Ingen mennesker er ens, og derfor er det også forskelligt, hvordan hver person får de bedst mulige resultater ud af deres træning. En RaskRask-træner kan hjælpe dig, ligemeget om du er nybegynder, eller om du har mange års erfaring med træning. Vi har en træner, der passer til dig, uanset hvor du er i din træningskarriere. Trænger du til at afspænde efter en hård omgang træning, kan du også forkæle dig selv med en massage.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig træning via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din træning! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores personlige trænere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine trænere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Vælg den træningsform, der passer dig

Træning til ethvert behov

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Find en træner i din by

Personlig træning på en ny måde

Træning på dine vilkår

I RaskRask tilbyder vi personlig træning efter dine præmisser. Vores trænere kan komme hjem til dig, uanset om du er bosat i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller i områderne omkring. Du har også mulighed for at booke en træner hen til dit hotelværelse eller til den nærmeste park, så du kan få bevægelse ind i en travl hverdag på en overskuelig og rar måde. Det er også muligt at have din træner med online, hvis du foretrækker det. Det skal være nemt for dig at prioritere dit velvære, og derfor er dine behov vores førsteprioritet. Når du booker en træning har du fem forskellige muligheder. Du kan vælge mellem personlig træning, vægttab, konditionstræning, styrketræning og gruppetræning.

Personlig træning

Når du booker en personlig træning, kan din træner lave et skræddersyet program til dig, som passer til dine behov og mål. Du kan få tilpasset programmet løbende, så det passer til det sted, du er i din træningsproces. Din personlige træner kan også hjælpe dig med den rette kost, hvis du ønsker det. Med den rette kost kan du skabe mere energi og overskud i hverdagen og til din træning. Vores trænere vil også gerne hjælpe dig ved at styrke dit mindset og arbejde på din personlige udvikling, så du får bedre forudsætninger for at skabe en sund livsstil, både nu og fremover. 

Vægttab

Vores personlige trænere kan hjælpe dig med at opnå et sundt vægttab, hvor du får værktøjer til at skabe sunde madvaner. Vi ønsker at skabe mere energi og glæde i din hverdag på dine vilkår. Din personlige træner kan også lave et træningsprogram som supplement til kostplanen, så du får trænet kroppen på en rar og bæredygtig måde. Derudover vil vores trænere helt generelt udfordre og hjælpe dig med at skabe en sund livsstil og et positivt mindset.

Konditionstræning og styrketræning

Vores personlige trænere kan lave et skræddersyet træningsprogram til dig, uanset om dit mål er at løbe 5 km uden pause, gennemføre et marathon eller slå en ny rekord i vægtløftning. Din træner vil sørge for, at programmet passer til din hverdag og dine behov, og derudover vil træneren hjælpe dig med at få dine teknikker til at sidde lige i skabet. Det betyder, at du hurtigere vil udvikle dig og undgå skader på grund af uheldig teknik. Vores trænere vil også gerne hjælpe dig med at få den mest optimale kost til at give energi til din træning. Det er vigtigt for os, træningen er sjov, udfordrende og rar for lige præcis dig.

Gruppetræning

Hvis du bedre kan lide at træne sammen med andre frem for alene, er gruppetræning et godt valg til dig. Jeres træner sammensætter et træningsprogram, som både passer til gruppen og den enkelte, så alle får noget ud af træningen. Det er godt at træne sammen som gruppe, fordi det kan styrke sammenholdet og fællesskabet samt motivere den enkelte. Vores personlige trænere vil også gerne hjælpe med at styrke jeres mindset og at justere i jeres livsstil, så I får mere velvære. Det er helt op til jer, hvilket fokus I ønsker under træningen. Det kan f.eks. være træning af teknik, konditions- eller styrketræning. 

Træning skaber trivsel

Overskud til det vigtige

Når du er fysisk aktiv, forbedrer du din velvære. Du mindsker risikoen for livsstilssygdomme og styrker din generelle fysiske og mentale sundhed. Det giver dig mere overskud på arbejdspladsen, til menneskerne omkring dig og i din træning. Der er mange forskellige måder at træne på, og det handler om at finde den træningsform, som passer bedst til dig, og som du bedst kan lide. Med en personlig træner fra RaskRask får du hjælp til at finde ud af, hvad der passer til dig.

 

Træning alene eller sammen

Lyt til dine behov

Når du skal vælge, om du vil træne i dit eget selskab eller i en gruppe, handler det om dine præferencer. Måske kan du godt lide at være i din egen verden, helt uforstyrret, eller måske foretrækker du at snakke og dele glæder og udfordringer med andre under din træning.