Online Personlig Træning 1-til-1 via Zoom - RaskRask
Videoopkald

Personlig træning online

Book en professionel træner til en personlig online session. Skræddersyet træning på dine vilkår.

Presseomtale

Sådan fungerer det

Vælg den dato og tid, der passer dig

Din træner sidder klar bag skærmen

Skræddersyet træning i hjemmets trygge rammer

Øg din træningsmotivation

En tur i fitnesscenteret efter en lang dag på kontoret kan være uoverskueligt for mange. Det er oftest mere fristende at smide benene op på sofabordet end at smide sportstasken over skulderen, og bevæge sig ud i den tætte trafik.

Online personlig træning hjemme hos dig

Men daglig motion er en vigtig komponent i at opretholde en sund livsstil – derfor vil vi hos RaskRask gerne gøre personlig træning nemmere og mere tilgængeligt i en tid, hvor corona også kan være medvirkende til at besværliggøre mulighederne for at holde sig aktiv. Vi tilbyder nu online personlig træning, når det passer dig, hjemme i din dagligstue.

Nem løsning uden rejsetid

Gennem vores brugervenlige bookingsystem kan du booke en af vores eksaminerede og certificerede personlige trænere, der sørger for din personlige træning online. På den måde skal du ikke ud i trafikken og menneskemylderet, og kan i stedet træne når og hvor, det passer dig bedst.

Online træning på dine vilkår

Din RaskRask-træner kan hjælpe dig med et skræddersyet program, uanset hvilke behov og ønsker du har, og tilmed hjælpe dig med at tilpasse træningen til din kalender. På den måde kan du træne når det passer dig, og få professionel vejledning til at opnå dine ønskede resultater.

En løsning for alle

Vores trænere har et vidt og bredt erfaringsgrundlag, og du vil gennem vores hjemmeside altid kunne finde frem til den træner, der passer bedst til dine præferencer. Dermed kan du få den ønskede hjælp, uanset om du gerne vil have et fokus på styrketræning, konditionstræning, vægttabstræning eller noget helt fjerde.

Mere tid og overskud til dem du holder af

Kroppen har nemlig brug for at holde sig aktiv, hvis den skal fungere optimalt, og med en regelmæssig omgang online personlig træning vil du hurtigt kunne mærke resultater. På den måde får du ikke kun mere tid til at bruge sammen med dem du holder af, men også mere overskud.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig træning via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din træning! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores personlige trænere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine trænere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Velvære starter her