Mobil frisør giver professionel frisørbehandling i hjemmet - RaskRask

Professionel mobilfrisør

Få frisørbehandlingen hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer det

 • TRÆNGER DIT HÅR TIL EN KÆRLIG HÅND?

  Der kan være mange grunde til, at man ikke kommer afsted til frisøren. Manglende tid og overskud i hverdagen kan gøre, at der lige går lidt længere mellem hver frisørtid, end du kunne ønske dig. Når du trænger allermest til at få ordnet håret, og lige har et hul i kalenderen, så har de ikke tid i frisørsalonen. Men det har vi løsningen på hos RaskRask – vi sender nemlig den mobile frisør hjem til dig, når det passer dig.
 • PROFESSIONEL FRISØRBEHANDLING HJEMME HOS DIG

  Hos RaskRask tilbyder vi dig nu muligheden for at få en professionel frisør hjem til dig – på dine vilkår. Vores mobile frisører pakker bilen med alt det de skal bruge, og og kører hjem til dig. Du får fuld opmærksomhed fra den mobile frisør, der fokuserer på at give dig den bedste behandling – på dine præmisser.

 • SPAR BESVÆRLIG REJSETID

  Hos RaskRask har vi sparet salonen væk til din fordel. På den måde sparer du tiden og besværet ved at rejse til og fra frisøren, og kan i stedet slappe helt af og nyde frisørbehandlingen uden stress og jag. Er i flere i husstanden eller en gruppe, der ønsker at få frisørbehandling, kan den mobile frisør bookes i længere tid ad gangen.
 • FRISØRBEHANDLING TILPASSET DIN HVERDAG

  Vores mobile frisører kommer ud, når det passer dig, og det betyder at du både kan få besøg i dagstimerne, sidst på dagen eller i weekenden. Vi har altid en frisør, der passer ind i din kalender. Er der børn i hjemmet kan det være en udfordring at skulle afsted til frisør i ulvetimen, og hvis man arbejder meget eller sent, kan det være en udfordring overhovedet at få en tid. Uanset hvad, så kan vores mobile frisører komme til dig og give dig en professionel frisørbehandling.

 • VORES MOBILE FRISØRER LYTTER TIL DINE BEHOV

  Om du ønsker at blive klippet, få trimmet skægget eller har brug for at få sat håret op til fest, konfirmation eller bryllup, så har vi en frisør der står klar til at forkæle dig. Uanset om du har kort eller langt hår, har glat eller krøllet hår er mand, kvinde eller barn, så tilpasser vores mobile frisører sig til dine specifikke behov.

 • SPAR TID OG PENGE NÅR I BOOKER EN MOBIL FRISØR TIL FLERE PERSONER

  Måske er I flere personer i jeres husstand, og vil gerne spare den samlede tid og besværet med hver især at tage til frisør. Og I ved nok også, at det ikke er nemt at skulle have et, to eller tre børn med til frisøren. Booker I en mobil frisør hos RaskRask samlet til familien sparer I både tid og penge. Er I en gruppe venner eller veninder, en mødregruppe, kolleger eller et firma, der booker klipning sammen, vil hver person spare penge. Så tøv ikke med at booke familie eller gruppeklipning.

Mød dine mobile frisører her

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker en mobil frisør via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din frisørbehandling! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores frisører.

Læs mere

Bedst anmeldte

den rigtige massør icon

Alle vores frisører er nøje udvalgte og uddannede. Så er du altid i gode hænder

Det siger kunderne om os

Start din klipning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider