Massør søges | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massør søges
Massage i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Massør kommer til dig

Hvis du søger en dygtig massør, så er en udekørende massør fra RaskRasks måske løsningen for dig. Massøren kan komme hjem til dig eller et andet sted, som du foretrækker, så du kan nyde en massage i dit eget hjem. Vi har professionelle massører, som møder dig med åbenhed og forståelse. De har forskellige uddannelser og kompetencer, så du kan vælge den massør, som passer bedst med dine behov. Du kan læse om massørerne, når du laver din booking. Alle massører kan tilpasse behandlingen til lige netop dine behov, så du får en dejlig massageoplevelse.

Sådan fungerer det

Når du bestiller en massage hos RaskRask, sørger vores massør for at medbringe massagebriks og -olie, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at have et håndklæde klar. På den måde kan læne dig tilbage og og nyde din massage, hvor du kun skal have fokus på din velvære.

I trygge hænder

Vores massører er alle kvalitetssikrede og har en stor viden inden for massage, så de kan hjælpe dig bedst muligt. De har alle gennemgået omfattende uddannelse, så du kan være sikker på at være i trygge hænder. De ved, hvordan de skal tilpasse massagen til dine behov og ønsker, så din massage er effektiv og rar for dig.

Fordele ved udekørende massage

Det at få en massage hjemme hos sig selv har mange fordele. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle rejse fra hjemmet og tage hjem efter massagen. Det er f.eks. smart, hvis du er begrænset pga. fysiske eller psykiske årsager. Du kan også være mere afslappet og komme helt ned i gear, da du ikke skal bekymre dig om at skulle møde op et sted og planlægge din dag efter behandlingen.

Sådan booker du

Hvis du ønsker at bestille en massage hos RaskRask, er det nemt og enkelt. Du kan bestille online og vælge den massør og tid, der passer dig bedst. Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl om noget. Når du har bestilt en massage, vil din massør komme hjem til dig på det aftalte tidspunkt og sted. Du kan være sikker på, at vores massør vil være der til den aftalte tid og give dig en dejlig massage.

Så hvis du søger en dygtig massør, der kan komme hjem til dig og give dig en massage, så er RaskRasks udekørende massage måske løsningen for dig. Bestil din massage i dag og få en afslappende og behagelig oplevelse i dit eget hjem.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her