Iyengar yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Iyengar yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Hvad er iyengar yoga?

Det er en yogaform, der har et primært fokus på præcision i udførelsen af yogastillingerne, og hvor anvendelsen af diverse redskaber til at opnå dette mål specielt er et af kendetegnene. Det er en videreudvikling af hatha yoga, og indeholder derfor mange af de samme koncepter og stillinger. Tempoet er meget roligt, og yogastillingerne holdes i lang tid af gangen.

Hvad kan iyengar yoga gør for dig?

Den største fordel er muligheden for at slippe tankerne, og blive bedre til at være til stede i nuet. Det store fokus på præcision i stillingerne betyder nemlig, at man bliver nødt til at holde koncentrationen, og være til stede om det, der foregår i yogaen. På den måde slipper man også andre tanker.

Kan jeg dyrke iyengar yoga?

Iyengar yoga er for alle, og har specielt grundet det relativt lave tempo ingen begrænsninger. Denne stilart er desuden særligt oplagt for nybegyndere og let øvede, da det største fokus er på at udføre stillingerne præcist og korrekt, og man derfor bliver introduceret til de vigtigste stillinger, og hvordan de udføres til perfektion.

Iyengar yoga i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Iyengar yoga

Iyengar yoga i hjemmet eller naturen

Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere at dyrke yoga i en ellers hektisk hverdag, og tilbyder derfor muligheden for at få en af vores professionelle og certificerede yogalærere hjem i din dagligstue – eller alternativt i den omkringliggende natur, hvis du foretrækker at nyde yogaen udendørs.

Iyengar yoga på dine vilkår

Yogaen foregår på dine vilkår, og vi tilbyder dig en helt personlig oplevelse, hvor yogalæreren har fuld fokus på dig og din praksis, og løbende tilpasser undervisningen efter dine behov og ønsker. Du kan som alternativ også vælge at udnytte muligheden for gruppe yoga, hvor du kan dele oplevelsen med dine nærmeste.

Spar penge med et forløb

For mange kan det tage tid og tålmodighed for alvor at tage de næste skridt i sin udvikling, og det kan være nødvendigt med flere sessioner, hvis potentialet for alvor skal indfries. Det vil vi gerne gøre noget ved. Med et vores skræddersyede forløb kan du dykke ned i din foretrukne yogaform, og på samme tid spare penge. Dette kan du læse mere om her.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga her