Iyengar yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Iyengar yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hvad er iyengar yoga?

  Det er en yogaform, der har et primært fokus på præcision i udførelsen af yogastillingerne, og hvor anvendelsen af diverse redskaber til at opnå dette mål specielt er et af kendetegnene. Det er en videreudvikling af hatha yoga, og indeholder derfor mange af de samme koncepter og stillinger. Tempoet er meget roligt, og yogastillingerne holdes i lang tid af gangen.

 • Hvad kan iyengar yoga gør for dig?

  Den største fordel er muligheden for at slippe tankerne, og blive bedre til at være til stede i nuet. Det store fokus på præcision i stillingerne betyder nemlig, at man bliver nødt til at holde koncentrationen, og være til stede om det, der foregår i yogaen. På den måde slipper man også andre tanker.

 • Kan jeg dyrke iyengar yoga?

  Iyengar yoga er for alle, og har specielt grundet det relativt lave tempo ingen begrænsninger. Denne stilart er desuden særligt oplagt for nybegyndere og let øvede, da det største fokus er på at udføre stillingerne præcist og korrekt, og man derfor bliver introduceret til de vigtigste stillinger, og hvordan de udføres til perfektion.

 • Iyengar yoga i hjemmet eller naturen

  Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemmere at dyrke yoga i en ellers hektisk hverdag, og tilbyder derfor muligheden for at få en af vores professionelle og certificerede yogalærere hjem i din dagligstue – eller alternativt i den omkringliggende natur, hvis du foretrækker at nyde yogaen udendørs.

 • Iyengar yoga på dine vilkår

  Yogaen foregår på dine vilkår, og vi tilbyder dig en helt personlig oplevelse, hvor yogalæreren har fuld fokus på dig og din praksis, og løbende tilpasser undervisningen efter dine behov og ønsker. Du kan som alternativ også vælge at udnytte muligheden for gruppe yoga, hvor du kan dele oplevelsen med dine nærmeste.

 • Spar penge med et forløb

  For mange kan det tage tid og tålmodighed for alvor at tage de næste skridt i sin udvikling, og det kan være nødvendigt med flere sessioner, hvis potentialet for alvor skal indfries. Det vil vi gerne gøre noget ved. Med et vores skræddersyede forløb kan du dykke ned i din foretrukne yogaform, og på samme tid spare penge. Dette kan du læse mere om her.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her