Hjemme træning | Personlig Træner Kører til Dig | RaskRask

Hjemmetræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Hjemmetræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

Få mere motivation til at træne

For de fleste er det besværligt at forene arbejds- og familielivet med motion i dagligdagen. Efter en lang dag på kontoret kan det være fristende at smide sig i sofaen i stedet for at tage sportstasken over nakken, og en tur i fitnesscenteret.

Personlig træning hjemme hos dig

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at opretholde en sund livsstil, og på samme tid have tid både at passe arbejdet, og bruge tid med familien. Derfor har vi lanceret muligheden for personlig træning – hjemme hos dig.

Spar besværet med rejsetiden

På den måde sparer du ikke blot rejsetiden til og fra dit lokale fitnesscenter, men får også muligheden for at nyde personlig træning hjemme hos dig selv i trygge og hjemlige omgivelser. Foretrækker du det, så kan din træning også afvikles i naturen nær dig.

Hjemmetraening i Danmark
Book Hjemmetraening

Altid i gode hænder

Vores professionelle personlige trænere er alle certificerede og forsikrede hos Tryg, og har et bredt erfaringsgrundlag bag sig. Du bestemmer selv, hvad fokus skal være på, uanset om du foretrækker styrketræning, konditionstræning eller vil fokusere på vægttab.

Hjemme træning på dine vilkår

Træningen vil blive tilpasset dine behov og ønsker, og der vil være fuld fokus på din praksis. RaskRask tilbyder også muligheden for at afprøve gruppe træning, hvis du gerne vil dele oplevelsen med enten dine venner eller med familien.

Optimer din udvikling med et af vores forløb

At finde sin ideelle grundform kræver for de fleste mere end blot en enkelt træning. Derfor tilbyder vi også muligheden for at prøve et af vores forløb, hvor du for alvor får mulighed for at udvikle dig i din foretrukne træningsform.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din træning her