fbpx

Gravid Yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Yoga instruktør kører til jer

Presseomtale

Børsen_logo
jyskebank tv
berlingske

Sådan fungerer det

Personlig yoga

 • Vil du være smidig, stærk og i balance under din graviditet?

  Så prøv gravidyoga tilpasset lige netop dig og dine behov. Instruktøren kører til dig, og du bliver guidet hele vejen fra første til sidste stilling. Yogaen giver dig et frirum, hvor nærvær og velvære er i centrum. Glem den travle hverdag, og tag en dyb indånding.

 • Hvorfor er gravidyoga godt for mig?

  Yoga for gravide er med til at holde dig stærk og smidig, mens kroppen arbejder og undergår forandringer. Samtidig øger du blodcirkulationen og får god bevægelse i hele kroppen. Vores dygtige yoga instruktører sørger for at hjælpe dig med de rette øvelser til lige præcis din krop.
  Yogaen styrker dit nærvær og giver dig et pusterum, hvor det kun handler om én ting: Dit velvære.

 • Kan yoga være fødselsforberedelse?

  Gennem yoga lærer du din krops signaler at kende og finder ro selv i stressede situationer. Derfor kan yogaøvelser være et godt supplement til den øvrige forberedelse. At yogaen foregår i hjemmets trygge rammer giver mulighed for at opnå ekstra god koncentration og dybe vejrtrækningsøvelser – redskaber, som kan være til stor hjælp under fødslen.

 • Kommer maven ikke i vejen?

  Med personlig gravidyoga får du alt det gode fra yogaen. Sammen med instruktøren laver I et særligt program, som tager hensyn til ønsker, erfaring og selvfølgelig din voksende mave. Alt kan tilpasses efter dagsformen. Det anbefales, at du først begynder til gravidyoga efter 12. graviditetsuge, da kroppen skal vænne sig til de forandringer, der følger med graviditet.

 • Er gravidyoga også for nybegyndere?

  Gravidyoga er for alle niveauer og yoga for gravide kan, ligesom klassisk yoga, dyrkes af både øvede og nybegyndere. Derfor vil yogaens sværhedsgrad og stillinger afhænge af din erfaring og behov. Din yoga instruktør vil være ved din side gennem hele timen til at vejlede og justere øvelserne løbende.

 • Er det kun personlig gravidyoga?

  Du kan både dyrke gravidyoga alene eller som gruppe. Giv dig selv eller veninden en gave, der giver velvære, styrke og medvirker til en mere nærværende fødsel. Du kan også Invitere mødregruppen over og kombinere besøget med gruppeyoga dit hjem. Trænger du til endnu mere afslapning, kan du også forkæle dig selv med en gravid-massage.

Mød dine yoga instruktører

Vores professionelle yoga instruktører står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

3389 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider