Gå i dybden med teknikken | Book din personlige yogalærer i dag!

Gå i dybden med din yogateknik
Yogalærer kører hjem til dig

Gå i dybden med din yogateknik
Yogalærer kører hjem til dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Få det optimale ud af anstrengelserne

Yoga er en stor størelse, og det er ikke altid lige nemt at holde styr på stængerne. En personlig yogalærer kan hjælpe dig med for alvor at få styr på teknikken, så du får det optimale ud af anstrengelserne, og lærer at udføre de forskellige stillinger korrekt. Her tages også højde for eventuelle skader og særlige behov.

Yoga efter dine behov og ønsker

I samarbejde med din personlige yogalærer vælger du, om du vil fordybe dig i det mentale eller fysiske aspekt af yogaen, og får selvfølgelig muligheden for at praktisere din foretrukne yogaform. Din lærer vil løbende tage hensyn til dine behov og ønsker, og tilpasse undervisningen derefter.

De små justeringer gør forskellen

Uden den rigtige teknik er det svært for alvor at udvikle sig, og få det maksimale ud af sin yoga. Tit og ofte drejer det sig for mange om de helt små justeringer, hvis du har svært ved at opnå progression i din yoga. En yogalærer fra RaskRask kan hjælpe dig med at indfri dit potentiale, og gøre teknikken fejlfri.

Gaa i dybden med din yogateknik i Danmark
Book Gaa i dybden med din yogateknik

Få en yogalærer hjem i stuen

At tage imod rettelser og justeringer er ikke altid nemt med et studie fyldt med andre mennesker. Vi tilbyder derfor muligheden for at få en af vores professionelle yogalærere hjem til dig, hvor der vil være fuld fokus på din praksis, og ingen stress eller forstyrrelser.

Få styr på teknikken - på dine vilkår!

Her vil i sammen sørge for, at du lærer at udføre stillingerne korrekt, og får mest muligt ud af yogaen. Skulle du foretrække det, kan undervisningen også arrangeres til at foregå ude i naturen. Uanset din præference sparer du både rejsebesværet til og fra studiet, og får mulighed for personlig yoga i hjemlige rammer.

Bliv knivskarp med et af vores forløb

Skulle du for alvor have fået smag for yogaen vil vi gerne hjælpe med at gøre det nemmere og billigere for dig at finpudse din teknik. Vi har nemlig sammensat en række forløb, hvor du kan udforske din foretrukne yogaform nærmere, og for alvor blive knivskarp på yogamåtten. På den måde kan du også spare penge samt slippe for besværet med at skulle betale efter hver session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her