Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Hvis du har brug for træning, er det imponerende hvor meget træningsudstyr der kan blive brugt i dit hjem. Træningsmåtter, gymnastikbolde, håndvægte eller træningselastikker er noget af det udstyr, der uden problemer kan bruges i dit hjem.

Dit hjem er ingen hindring for at få en god massage. Lige meget om du bor i lejlighed eller hus, vil vores massører kunne give dig en effektiv massage, og evt. de rette øvelser tilpasset dine omgivelser. Øvelserne kan bestå af fx øvelser ved hjælp af en stol, øvelser på en træningsmåtte, simple øvelser på en trappe eller op af en væg. Ved at lære øvelserne i hjemmet er det videnskabeligt bevist, at du har nemmere ved at huske øvelserne og implementere dem i din hverdag, efter din behandling.

Spar rejseomkostninger og -tid

Ved at få din massør til at komme hjem til dig, kan du også spare rejseomkostninger og tid. Du behøver ikke tilpasse dig efter de normale 9-17 åbningstider hos en klinik. Du kan få en tid om aftenen eller i weekenden, så du altid kan få det til at passe ind i en hektisk hverdag. Hvis du har problemer med at gå, skal du heller ikke tænke på at komme ud af døren og hen til klinikken, da massøren kommer til dig!

Mange brugere føler sig bedre tilpas og afslappede, ved at få en massage i deres hjem. De har nemmere ved at snakke om deres udfordringer, end de har bag et hvidt gardin i en kold klinik.

Du kan her se hvilke massører, du kan få hjem til dig:

MASSØRER

Brug for massage?

Læs mere om, hvordan massage kan afhjælpe dine spændinger og smerter.

Læs mere
Til toppen