Bliv massør hos os | Frihed til din passion | RaskRask

Bliv massør hos os
Frihed til din passion

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Frihed som RaskRask-massør

Er du interesseret i at blive massør hos RaskRask og opleve friheden ved at være selvstændig? Så læs videre for at se, om du opfylder kravene til at blive en del af vores team.

Hos RaskRask søger vi massører, der har lyst til at blive en del af vores team af udekørende massører. Vi tilbyder dig muligheden for at have fuld frihed til at udføre det arbejde, du brænder for – at give glade kunder en dejlig massage.

Kan du blive en del af teamet?

For at kunne blive en del af teamet hos RaskRask, skal du have en relevant massøruddannelse fra en certificeret institution. Dette kan fx være sportsmassage, fysiurgisk massage eller fysioterapi. Det er vigtigt for os, at du har de nødvendige kompetencer og kvalifikationer inden for området, så vi kan sikre den højeste kvalitet for kunderne.

Du skal også have din egen transportable massagebriks samt massageolie. Dette er nødvendigt, da du som udekørende massør vil skulle arbejde på forskellige steder og derfor skal være selvkørende. Det er også vigtigt, at du har adgang til enten en bil eller en cykel, da det gør det nemmere for dig at komme rundt til vores kunder. Du kan leje en cykelanhænger af os til din massagebriks.

Fleksibilitet

Som udekørende massør hos RaskRask vil du have mulighed for at arbejde fleksibelt og på dine egne vilkår. Vi klarer administrationen, så du kan fokusere på det, du brænder for – nemlig at give professionel massage til kunderne. Du skal hverken tænke på kundesupport eller markedsføring. Vi hjælper dig også med regnskab og økonomi. 

Booking

Når du lægger tilgængelige tider i din kalender i din partner app, kan kunderne booke sig ind på disse tider. I partner appen kan du få et overblik over dine bookings, ledige tider, indtjening og meget mere. Du vil modtage en SMS-påmindelse, når du bliver booket. Du kan få flere kunder ved at dække flere postnumre og lægge flere tider i kalenderen. Vi hjælper med at finde faste firmaaftaler til de partnere, der ønsker det.

Du sætter dine egne priser og får din egen profil på vores hjemmeside med profilbillede, profiltekst og kundeanmeldelser. Gennem vores professionelle og brugervenlige hjemmeside er du sikret seriøse kunder.

Bliv en del af teamet

Hvis du opfylder alle disse krav og brænder for at give professionel massage, så vil vi meget gerne høre fra dig. Gennem vores system er din opstartsfase enkel og effektiv. Du kan ansøge i dag og allerede have din første ledige tid i kalenderen om få dage. Vi ser frem til at høre fra dig og til at byde dig velkommen til vores team!

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her