Barber - RaskRask

Barber
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores mobilfrisør

 • Professionel barber i dit hjem

  Trænger du til at få trimmet skægget, få brynene klippet eller håret sat op? Hos RaskRask, har vi udviklet et banebrydende koncept, der har revolutioneret branchen, og tilbyder nu professionel barber behandling i dit hjem – nemt og billigt.

 • Velvær på dine vilkår

  Med en barber-on-demand fra RaskRask, kan du få en barbering, når du har tid og lyst. Vores dygtige og professionelle barber kommer direkte hjem til dig, eller dér, hvor du er. De medbringer derudover selv det nødvendige udstyr, så du kan trygt læne dig tilbage og bruge tid, på det du gerne vil. Vi kalder det velvære på dine vilkår.

 • Spar penge og rejsebesvær

  Spar dyre udgifter ved en barbershop. Med en barber-on-demand fra RaskRask, slipper du helt for at rejse dig fra sofaen, når vores barber kommer hjem til dig i din stue. På den måde undgår du både bilkøer og bøvl med at finde parkering. Og du får samme resultat som ved en fysisk salon. Det synes vi er smart.

 • Luksus behandling i dit hjem - barber til alle lejligheder

  Skal du imponere gutterne? Eller blot en tur til frisøren med kollegerne? Med RaskRask, kan du få en 5-stjernet luksusoplevelse hjemme i din stue – til billig pris – der garanterer en anderledes frisør oplevelse. Book en barber fra RaskRask og forvandl din dagligstue til en barbershop.

 • Hvordan foregår det?

  Ved booking af en mobil-barber fra RaskRask, vælger du selv adressen, som behandlingen vil foregår på. For at få den bedste oplevelse med behandlingen, bør du, inden du får besøg af vores frisør, stå klar med følgende:

  -Nyvasket hår
  -Håndklæde
  -Stol
  -Kost og fejebakke/støvsuger

  Derudover, vil det være mest praktisk at foretage klipningerne et sted uden gulvtæppe.

  Har du spørgsmål vedrørende klipningen, så tøv ikke med at kontakte til os på tel.: +45 93 88 00 63 eller email: info@raskrask.dk.

 • Vi bringer ud til hele landet

  Du bestemmer selv lokationen. Vores dygtige og professionelle frisører kommer til dig, uanset hvor du er i landet. Vi kører ud til København, Aarhus, Aalborg og Odense. Find din nærmeste mobile frisør her!

  Book en af vores mange dygtige barberer allerede i dag.

Mød dine mobile frisører

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning her