NAKKESMERTER - 5 måder massage kan hjælpe - RaskRask

Nakkesmerter er noget de fleste mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv. I de fleste tilfælde er det forårsaget af en dårlig kropsholdning. Smerter i nakken kan give spændte, ømme og stive muskler, som også kan forårsage hovedpine. Nakke massage er en af de hyppigste massageformer, og er derfor en god behandlingsform, hvis man gerne vil komme smerter i nakken til livs. Samtidig kan en massage hjælpe med at få det generelt bedre i kroppen. Derfor vil vi i dette indlæg vejlede dig i, hvordan massage kan hjælpe og være særdeles effektiv ved forskellige typer af nakkesmerter. 

Fysiurgisk massage i hjemmet af professionel massør

Kom nakkesmerter til livs med en fysiurgisk massage

Når det kommer til at lindre smerter i nakken, er den fysiurgisk massagebehandling især effektiv til at forbedre smerter og spændinger. En fysiurgisk tilgang er en dybdegående massageform, som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, og koncentrerer sig om de dybe muskler i kroppen. En fysiurgisk massage øger også blodgennemstrømningen i muskulaturen, er forebyggende mod skader og afhjælper muskulære problemer. Derudover lindrer den også spændingshovedpine. 

KLEMTE NERVER

Klemte nerver er oftest forårsaget af muskelspændinger og betændelse i musklerne. Nervepåvirkningen placeret i skulderen, eller diskusprolaps i halshvirvelsøjlen kan føre til smerter i både nakke og skuldre. Her kan massageterapi være en god løsning til at lindre en eventuel betændelse i nakke, ryg og skuldre, som kan hjælpe med at reducere nervesmerter i området

STIVHED I NAKKEN 

Stivhed i nakken kan være til stor gene. En forkert bevægelse eller en god nats søvn med skæv halsstilling kan give akut stivhed i nakken med mange smerter. Der kan også forekomme vrid i de små led i nakkehvirvlerne. Heldigvis er tilstanden harmløs, men kan være ubehageligt. Derfor er en massagebehandling effektiv, og kan hjælpe med at forbedre nakkemobiliteten. Dette kan dermed reducere nakkestivheden. 

NAKKESPÆNDINGER

Når du oplever nakkespændinger, er massagebehandling af kæbe- hoved – og halsmuskulaturen utrolig effektivt, og kan både lindre og genoprette muskulaturen omkring nakken. En blid massage af arme, ryg, brystet og benene kan også reducere spændingerne i nakken. Hvis du er aktiv sportsudøver, kan en sportsmassage også hjælpe på eventuelle skader og smerter. Denne form for massage er især egnet til kvinder og mænd, der har en aktiv livsstil, og har problemer med nakkesmerter, ømhed eller skader.

FÅ VELVÆRE BRAGT TIL DIN DØR

Hos RaskRask har vi gjort det nemt og behageligt for dig, så du kan få din massage bragt til hjemmet uden at skulle til og fra en klinik. Vores professionelle massører medbringer briks og olie, så du kan få den fulde massageoplevelse i afslappende hjemlige omgivelser. 

Briks er bragt hjem til kunden, der har bestilt hjemmemassage
Få en sundere arbejdsplads

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3