Vidste du, at massageordninger ikke kun er godt for medarbejdernes trivsel og sundhed, men også kan være en rigtig god investering for virksomheden. 

Med en massageordning på jeres arbejdsplads kan I øge produktiviteten, mindske sygefraværet og skabe en sundere og mere afslappet arbejdskultur. 

Og det bedste af det hele er, at massageordninger anses for at være forebyggende og sundhedsfremmende og er derfor skattefrie, så længe reglerne overholdes.

I denne blog vil vi uddybe, hvorfor en massageordning er en god investering, og hvordan I kan undgå beskatning af en eventuel massageordning til medarbejderne.

Beskatningsreglerne for massageordning

Når det kommer til beskatning af en massageordning, er der nogle regler, som man skal være opmærksom på for at undgå at betale skat af massagebehandlinger til medarbejderne.

Det er muligt at undgå beskatning af en massageordning, hvis massagen opfylder visse betingelser. 

For at massagen kan undgå beskatning, skal den tilbydes alle medarbejdere i virksomheden på lige vilkår og må ikke være en belønning for specifikke præstationer eller resultater.

Massageordninger er anset som arbejdsskade forebyggende for medarbejderne og anses derfor af SKAT for at være en arbejdsrelateret udgift og kan dermed undtages for beskatning.

Det vil altså sige, at massageordninger er skattefrie, når der er tale om forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme.

Ved forebyggelse af arbejdsskader skal der også være en konkret arbejdsmæssig begrundelse for, at arbejdsgiveren betaler sundhedsudgiften, før det er skattefrit for medarbejderne.

Undgå beskatning af massageordningen

Det er dog muligt at undgå beskatning af massageordningen, hvis massagen opfylder visse betingelser. 

For at massageordningen kan undgå beskatning, skal den tilbydes til alle medarbejdere i virksomheden på lige vilkår og må ikke være en belønning for enkelte præstationer eller resultater.

Massageordninger er forebyggende og sundhedsfremmende for medarbejderne og anses derfor af SKAT for at være en arbejdsrelateret udgift og kan dermed undtages for beskatning.

Det vil altså sige, at massageordninger er skattefrit, når der er tale om forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme.

Sundhedsmæssige fordele ved en massageordning

Massageordninger har mange sundhedsmæssige fordele, herunder reduktion af stress, forbedring af søvnkvaliteten og øget bevægelighed og fleksibilitet og meget mere. 

Ved at tilbyde jeres medarbejdere en massageordning på arbejdspladsen kan i effektivt hjælpe med at forebygge og reducere arbejdsrelateret stress og skabe et sundere og mere afslappet arbejdsmiljø.

En investering i medarbejdertrivsel og produktivitet

Massageordninger er en investering i medarbejdertrivsel og produktivitet. 

Forskning viser, at massageordninger kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes trivsel og produktivitet. 

Det er samtidig en måde for virksomheder at vise deres medarbejdere, at de værdsætter medarbejdernes sundhed og velvære.

Få skræddersyet massageordning

Hos RaskRask tilbyder vi massageordninger i hele Danmark. 

Vi tror på at trivsel på arbejdspladsen er en vigtig faktor for at øge produktiviteten og tilfredsheden blandt medarbejderne. 
Vi skræddersyer altid vores massageordninger til den enkelte virksomhed. På den måde får i lige netop den løsning, der passer til jeres virksomhed.

Kontakt os i dag og hør mere.

Brug for massage?

Læs mere om, hvordan massage kan afhjælpe dine spændinger og smerter.

Læs mere
Til toppen