Du har booket en tiltrængt hjemmemassage for at afhjælpe de ømme og spændte muskler. Nu vil du gerne sikre dig, at du får den bedst mulige oplevelse. Vi har derfor samlet en håndfuld gode tips til, hvordan du forbereder dig før din massage.

briks-køkkenrulle-håndklæde

Forberedelse til hjemme massage

Sørg for at skabe et roligt miljø uden forstyrrelser, så du kan slappe helt af.

Det er en god idé at gøre dig nogle overvejelser inden behandlingen og skabe nogle gode rammer for dig selv.

Her er det vigtigt, at du har behageligt undertøj på, som tillader massøren at komme ordentligt til. For din og massørens skyld anbefaler vi, at du har været i bad på selve dagen.

Når massøren ankommer, bør du have et håndklæde og lagen klar, så du kan ligge behageligt og tildækket. Det er også en god idé at have noget køkkenrulle klar, som massøren kan bruge til at tørre overskydende olie af.

Rolige omgivelser

Et roligt miljø uden forstyrrelser skaber en bedre oplevelse! 

Hvis du sørger for at skabe plads omkring dig – både fysisk og mentalt – så skaber du en mere afslappet atmosfære.

Sørg for, at eventuelle børn, kæledyr og lignende er beskæftigede under massagen. Dette gør nemlig, at du ikke skal bekymre dig om andet end at slappe af og få løsnet op.

Det er også en god idé at lufte ud inden massøren kommer, da det giver frisk luft i lokalet og er med til at skabe et bedre indeklima til gavn for både dig og massøren.

Hvis det hjælper dig med at slappe af, kan du sætte lidt rolig musik på.

Behov og forventninger

Lyt til din krop før massagen og mærk efter, så du får en fornemmelse af, hvor massøren kan hjælpe dig.

  • Hvilke områder driller dig i din hverdag?
  • Hvad tænker du, er roden til problemet?
  • Er der nogle bestemte tidspunkter, der forværrer spændingerne?
  • Eller handler det mest om velvære og afslapning for dig? 

Mærk de signaler, din krop sender i dagene op til massagen. På den måde kan du og massøren nemmest skræddersy forløbet til dig. Vores professionelle massører er uddannede i at lytte og håndtere de udfordringer, du måtte have.

For at sikre, at du opnår den rette behandling er det vigtigt, at du og massøren har en god dialog. Fortæl massøren, hvis du har nogle ønsker eller behov – og om du foretrækker stilhed eller snak.

Har du brug for, at massøren fokuserer på et specifikt område? Fortæl om dine ønsker og forventninger både før, under og efter behandlingen.

Gennem en åben dialog kan I sammen sikre, at du får den bedste behandling.

Vær ærlig omkring dine behov

Efter endt massage kan massøren komme med nogle råd og øvelser, som kan hjælpe dig i den rigtige retningen.

Det er derfor vigtigt, at du er ærlig omkring, hvor meget tid og overskud, du har i hverdagen. Når massøren ved dette, er det lettere at skræddersy et forløb, der passer dig.

Et forløb vil ofte inkludere flere behandlinger, da det er svært at komme alle spændinger til livs med blot én behandling. Snak derfor med massøren om én eller flere nye tider.

Gennem flere behandlinger er det nemlig muligt at komme i bund med dine spændinger og smerter og på den måde hjælpe dig til bedre velvære i hverdagen. 

Brug for massage?

Læs mere om, hvordan massage kan afhjælpe dine spændinger og smerter.

Læs mere
Til toppen