massage velvære guide

Gode råd til en afslappende massage

Gode råd til en afslappende massage

For at du kan få mest ud af din massage, har vi her samlet nogle råd, der er med til at gøre oplevelsen så god som mulig for dig. Det vigtigste for os er nemlig at sikre, at du får den helt rigtige behandling! 

Forberedelse

Det er en god idé, at gøre dig nogle overvejelser inden behandlingen og skabe nogle gode rammer for dig selv. Her er det vigtigt, at du har behageligt undertøj på, som tillader massøren at komme ordentligt til. For din og massørens skyld anbefaler vi, at du har været i bad på selve dagen.

Når massøren kommer, bør du have et håndklæde og lagen klar, så du kan ligge behageligt og tildækket. Herudover er det også godt at have noget køkkenrulle klar, som massøren kan bruge til at tørre overskydende olie af. 

briks-køkkenrulle-håndklæde

Rolige omgivelser

Et roligt miljø uden forstyrrelser skaber en bedre oplevelse! 

Hvis du sørger for at skabe plads omkring dig – både fysisk og mentalt, så skaber du en mere afslappet atmosfære. Sørg for, at eventuelle børn, kæledyr og lignende er beskæftigede under massagen – dette gør nemlig, at du ikke skal bekymre dig om andet end at få løsnet op og slappet af.

Det er også en god idé at have luftet ud, da det giver friskere luft og er med til at skabe et bedre indeklima til gavn for både dig og massøren. Hvis det hjælper dig med at slappe af, kan du sætte lidt rolig musik på.

Behov og forventninger

Lyt til din krop før massagen og mærk efter, så du får en fornemmelse af, hvor massøren skal hjælpe dig. Hvilke områder driller dig i din hverdag? Hvad tænker du, er roden til problemet? Er der nogle bestemte tidspunkter, der forværrer spændingerne? Eller handler det mest om velvære og afslapning for dig? 

Mærk de signaler din krop sender, nogle dage op til massagen. På den måde kan du og massøren nemmest skræddersy det forløb, som netop du har brug for. 

Vores professionelle massører er uddannede i at lytte og håndtere de udfordringer, du måtte have. For at sikre at du opnår den rette behandling, er det vigtigt, at du og massøren har en god dialog. Fortæl massøren, hvis du har nogle ønsker eller behov – og om du foretrækker stilhed eller snak. Har du brug for, at massøren fokuserer på et specifikt område? Fortæl om dine ønsker og forventninger både før, under og efter behandlingen. Gennem en åben dialog kan I sammen sikre, at du får den rigtige behandling.

Vær ærlig omkring din hverdag og dine behov

Efter endt massage vil massøren ofte komme med nogle råd og øvelser, som kan hjælpe dig i den rigtige retningen. Det er derfor vigtigt, at du er ærlig omkring, hvor meget tid og overskud du har i hverdagen. Når massøren ved dette, er det lettere at skræddersy et forløb, der passer dig. Når der skræddersys et forløb til dig, vil dette ofte inkludere flere behandlinger, da det er svært at komme alle spændinger til livs med blot én behandling. Snak derfor med massøren om én eller flere nye tider. Gennem flere behandlinger er det nemlig muligt at komme i bund med dine spændinger og smerter og på den måde hjælpe dig til bedre velvære i hverdagen. 

Hvis du har brug for flere behandlinger, så kan du spare penge med et massage klippekort.

massage velvære guide
Velvære-massage-1
LÆS MERE OM KLIPPEKORT