Gave til en du holder af | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Gave til en du holder af

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • Forkæl en du holder af

  Har du lyst til at give en gave til en du holder af, så giv en massageoplevelse som vil give øget velvære og fornyet energi i en måske hektisk og travl hverdag. En gave som vil gøre noget godt for krop og sind, og som kan give lidt ekstra forkælelse. Her kan du med fordel købe et gavekort, så kan personen du holder af få en dejlig afslappende massagebehandling uden at skulle tænke på betaling.

 • Fordelene ved en massage

  Ømme og spændte muskler er oftest noget mange døjer med i en hektisk hverdag. Derfor kan en afstressende massage eller sportsmassage være en fordel, hvis der opleves spændinger og smerter i hverdagen, grundet dårlige stillinger på arbejdspladsen. Måske døjer personen du holder af med spændinger forskellige steder i kroppen, som kan give hovedpine – derfor kan en massagebehandling være løsningen. 

 • Giv en wellness-massage

  Skal du forkæle din partner, kan en wellness-massage være ideelt til at komme ned i gear og føle total afslappelse og velvære. Her behandler massøren med blide strøg, som vil blødgøre muskulaturen, og også behandle spændte områder.

Fordele ved regelmæssig massage
 • Giv en gravidmassage

  Er din hustru eller kæreste gravid, så kan du forkæle hende med en dejlig afslappende gravidmassage, hvis der er brug for en rolig stund inden barnets ankomst. Det kan gavne sindstilstanden, så den gravide dermed kan overkomme de nuværende og forestående store ændringer i jeres liv. En gravidmassage kan bl.a. reducere stressniveauet, samt nedsænke hævelse i benene.

   

 • Giv et massage-klippekort

  Der er også mulighed for at give et klippekort, som gør det nemmere og billigere at få mere velvære i dagligdagen. Priserne varierer efter hvilken fagperson du vælger, men du får altid 16% ved køb af 10 klip, og 12% ved køb af 5 klip. Et klippekort kan især være en fordel til kropsskader, eller mange vedvarende spændinger. Her har man typisk brug for flere behandlinger for at komme smerterne til livs.

 • Hvordan bestiller jeg?

  Hos RaskRask kan du nemt bestille et gavekort til massage på vores hjemmeside,  så du kan give en velfortjent gave til en du holder af. Her kan du også vælge om gavekortet skal sendes pr. mail, eller om det skal gøres endnu mere personligt i form af en gaveæske. Det kan du selv vælge, når du bestiller gavekortet – her kan du med fordel også vælge et design og skrive en personlig hilsen. Du er altid velkommen til at ringe ind til vores hovedkontor på 93 88 00 63, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage