Gave til en du holder af | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Giv en gave til en du holder af

Gyldigt i 3 år

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Professionel massage

Sådan fungerer det

Bestil gavekortet online

Hurtig og sikker transaktion

Vælg indpakning

Modtag gavekortet elektronisk via email eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske

Overrask dine kære

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Giv en gave til en du holder af

Forkæl en du holder af med en afslappende massage ved at give dem et oplevelsesgavekort. Vores professionelle massører vil komme til deres hjem på et tidspunkt, der passer dem, så de kan nyde massagen i trygge omgivelser uden at skulle bekymre sig om ventetid og transport. Vores velværekoncept er skræddersyet til individuelle behov og ønsker. Gavekortet til massage er en perfekt gaveidé til en fødselsdag, jul, jubilæum eller som en firmagave. Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan bruges i de fleste områder i Danmark. Modtageren kan vælge mellem forskellige former for massage, herunder en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Efter købet vil du eller modtageren automatisk modtage gavekortet via e-mail inden for 10 minutter. Gavekortene er designede af vores dygtige designere og kan nemt printes eller sendes til modtageren via e-mail eller sociale medier. Et gavekort er en perfekt måde at vise omsorg og taknemmelighed over for dem, du holder af.

Det siger kunderne om os