Overvejer I en massageordning på arbejdspladsen? - RaskRask

Overvejer I at tilbyde firmamassage til medarbejderne? Så er I ikke alene. Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for fordelene ved en massageordning, og det er til fordel for både den enkelte medarbejder og arbejdspladsen. Fysisk og psykisk sundhed er vigtigt for medarbejdernes trivsel, og massage er en god måde at prioritere det på. Behandling med massage mindsker mængden af stresshormonet kortisol i kroppen og øger mængden af signalstoffet serotonin. Det gør, at vi føler os gladere og mindre stressede. Derudover øger det mængden af glukose i blodet og forbedrer hjernens brug af glukose. Det mindsker også risikoen for skader og muskelbelastning.

Firmamassage – et godt initiativ

Der er mange grunde til, at massage på arbejdspladsen er en god investering. Her er nogle af dem:

  • Det øger medarbejdernes generelle velvære.
  • Det viser medarbejderne, at deres velvære prioriteres.
  • Firmamassage kan symbolisere, at medarbejderne og deres arbejde værdsættes.
  • Det giver medarbejderne endnu mere lyst til at blive på arbejdspladsen.
  • Når medarbejderne er glade og afspændte, er de mere koncentrerede, motiverede og produktive.

RaskRask firmamassage

Gennem RaskRask kan I booke en professionel massør til arbejdspladsen, når det passer jer. I kan lave en fast aftale hver uge eller måned, men I kan også sagtens lave en aftale, når I har behov for det. Massøren kommer og giver massage i arbejdstiden, og I vælger selv, hvor lang tid, der passer jer. Medarbejderne skal selv medbringe lagen og håndklæde.

Firmamassage refererer generelt til massage, som leveres til medarbejderne på arbejdspladsen. Hos RaskRask tilbyder vi også en anden løsning. Hvis det passer jer bedre, at massøren kommer hjem til medarbejderne, kan I vælge den ordning. Massage i hjemmet kan være en god idé for medarbejdere, som ofte er på farten, eller som gerne vil masseres i hjemlige rammer. Alle vores massører er selvfølgelig professionelle, eksaminerede, nøje udvalgte og forsikrede, så medarbejderne er i gode hænder under behandlingen. Typen af massage kan f.eks. være dybdegående massage eller sportsmassage. I kan læse mere om vores firmamassage her

Læs også om hvordan du kan værne om dine medarbejdere ved at skabe god ergonomi på arbejdspladsen.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen