Firmamassage og beskatning: Kender du reglerne? - RaskRask

Vidste du, at firmamassage ikke kun er godt for medarbejdernes trivsel og sundhed, men også kan være en god investering for din virksomhed? 

Ved at tilbyde firmamassage kan du øge produktiviteten, mindske sygefraværet og skabe et sundere og mere afslappet arbejdsmiljø. 

Og det bedste af det hele er, at det anses for at være sundhedsfremmende og derfor kan være skattefrit. 

I denne blog vil vi uddybe, hvorfor firmamassage er en god investering, og hvordan du kan undgå beskatning af massagen.

Beskatningsreglerne for firmamassage i Danmark

Når det kommer til beskatning af firmamassage, er der nogle regler, som man skal være opmærksom på for at undgå at betale skat af massagebehandlinger til medarbejderne.

Det er muligt at undgå beskatning af firmamassage, hvis massagen opfylder visse betingelser. 

For at massagen kan undgå beskatning, skal den tilbydes alle medarbejdere i virksomheden på lige vilkår og må ikke være en belønning for specifikke præstationer eller resultater.

Firmamassage er anset som arbejdsskade forebyggende for medarbejderne og anses derfor af SKAT for at være en arbejdsrelateret udgift og kan dermed undtages for beskatning.

Det vil altså sige, at firmamassage er skattefrit, når der er tale om forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme.

Ved forebyggelse af arbejdsskader skal der også være en konkret arbejdsmæssig begrundelse for, at arbejdsgiveren betaler sundhedsudgiften, før det er skattefrit for medarbejderne. 

Det er i sagens natur sværere at afgrænse, hvad der er konkret arbejdsmæssigt begrundet i forhold til forebyggelse af arbejdsskader, end det er i forhold til behandling af arbejdsskader.

Sundhedsmæssige fordele ved firmamassage

Firmamassage har mange sundhedsmæssige fordele, herunder reduktion af stress, forbedring af søvnkvaliteten og øget bevægelighed og fleksibilitet. 

Ved at tilbyde firmamassage på arbejdspladsen kan virksomheder hjælpe med at forebygge og reducere arbejdsrelateret stress og skabe et sundere og mere afslappet arbejdsmiljø.

En investering i medarbejdertrivsel og produktivitet

Firmamassage kan være en investering i medarbejdertrivsel og produktivitet. 

Forskning viser, at firmamassage kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes trivsel og produktivitet. 

Det er samtidig en måde for virksomheder at vise deres medarbejdere, at de værdsætter medarbejdernes sundhed og velvære.

Få skræddersyet firmamassage

Hos RaskRask tilbyder vi firmamassage i hele Danmark. 

Vi tror på at trivsel på arbejdspladsen er en vigtig faktor for at øge produktiviteten og tilfredsheden blandt medarbejderne. 

Vi skræddersyer altid vores firmamassage til den enkelte virksomhed. På den måde får i lige netop den løsning, der passer til jeres virksomhed.

Kontakt os i dag og hør mere om vores skræddersyet firmamassage

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen