Selvom du er helt ny i det lokale fitnesscenter, eller en selvproklameret professionel sportsudøver, har du højest sandsynligt oplevet ømhed og spændinger efter en træning. Disse smerter kan være så enerverende, at selv det mest viljestærke menneske, vil undgå stole der kræver et dybe squats, eller trapper – bare for at dine ben kan få lidt fred og ro!

Sagt på en anden måde: har du gjort noget helt nyt eller udført noget på et højere intensitetsniveau end du plejer, vil din krop reagere på en eller anden måde -både positivt og negativt!

Når du er i fitnesscenteret for at løfte jern og overophede løbebåndet, så vil der være en stor chance for, at din krop vil have en modreaktion. Dette efterskælv kan både opstå med det samme, men det kan ligeledes komme med forsinket reaktion. Herunder vil der blive frigivet endorfiner, der går ind og giver dig en følelse af tilfredshed og glæde, hvor du også vil opleve et energiboost. Men som nævnt tidligere, vil du formentlig også opleve lammende spændinger og ømhed. Og dette kan i værste fald føre til, at du stopper sit træningsforløb, inden det egentligt er begyndt.

Derfor vil et godt supplement til din træning være en massageordning. Denne kan både få dig til at slappe efter en højintensiv træning, få dine muskler og nerver løsnet og ligeledes hjælpe din krop til at restituere hurtigere.

Massage forbedrer resultaterne

Så næste gang du kommer hjem fra fitnesscenteret, efter at have jaget din personlige rekord på stairmasteren, så prøv en professionel og sportsorienteret massage! En dybdegående massage af muskulaturen efter træning har mange fordele, og det kan muligvis effektivt hjælpe musklerne med at restituere og komme tilbage i balance. En massage efter træning afhjælper ømhed, spændinger og myoser. Det er alt det vi tænker, der vil gå over af sig selv, men som mange gange fører til skader og småskavanker.

Derudover skaber det harmoni og flow i kroppen – både fysisk og mentalt – at få massage. Affaldsstoffer og spændinger ophobes i os alle og det sker, når vi udsætter kroppen for stress og fysisk aktivitet – eller hvis vi sidder i en skæv arbejdsstilling. Det kan føre til skader og i værste fald funktionsnedsættelse. En sportsorienteret massage kan lokalisere og udskille affaldsstoffer. Løsne op for spændinger og tilføre frisk ilt og blod til kroppen.

Massage har vist sig at have store fordele, for både sportsfolk og motionister, uanset fitnessniveauet. For eksempel kan atleter, der ønsker en forbedret ydeevne, hurtigere helbredelse, skadesforebyggelse og hjælp til at opretholde topformen, drage fordel af massage.

Hvad massage kan gøre for din træning:

træningReduktion af muskelspændinger

checkFremme afslapning

checkForbedring af smidighed

checkForbedring af blødt væv funktion

checkFaldende muskelstivhed og træthed efter træning

checkForbedring af motionsydeevne

checkReduktion af forsinket muskelømhed

checkReduktion af hævelse

træningReduktion af vejrtrækningsbesvær

træningForbedring af sportslige præstationer

træningHjælp til at forebygge skader

Ved at kombinere din sportsrutine med en massagebehandling, vil du være i stand til at træne længere og hårdere, og dermed få mest ud af din træning. Ikke overbevist? Så tjek nogle af dine foretrukne verdensklasse atleter! Her vil du kunne se, at massage er en vigtig del af deres styrke og rutine i udholdenhed.

Så gå videre ind til vores massører og vælg en massør i dit område, og start dit massageforløb med det samme, og udvikl dine fitness-/sportsevner hurtigere end nogensinde før!

SE MASSØRER

Brug for massage?

Læs mere om, hvordan massage kan afhjælpe dine spændinger og smerter.

Læs mere
Til toppen