Personlig Yoga i Esbjerg | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Esbjerg
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Esbjerg
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Esbjerg

Personlig yoga i Esbjerg

 • Yoga er et effektivt værktøj mod stress

  Yoga er et af de hurtigst voksende tiltag i Danmark, og det er ikke tilfældigt. Yoga er ikke blot en måde at styrke din muskulatur og fleksibilitet på, men også et perfekt værktøj til at nedbringe stress, og tilbagebringe balancen mellem kroppen og sindet.

 • Mere tid til dem du holder af

  I en mere og mere hektisk hverdag kan yoga også i højere grad hjælpe dig med at samle mere overskud, så du kan få mere ud af din fritid, og bruge tiden og dit voksende overskud med det og dem, der betyder mest for dig

 • Få hjælp til at finde den rigtige løsning for dig

  Men det er også vigtigt, at undervisningen er den rigtige. Med et relativt begrænset udvalg af professionelle yogalærere i Esbjerg og omegn kan det være svært at finde undervisning, der passer ind i dine kriterier, hvor du får efterlevet dine personlige behov. Det problem vil RaskRask gerne være behjælpelige med at løse for dig.

 • Altid i gode hænder

  Vi tilbyder nemlig et banebrydende koncept, hvor vi gennem en deleøkonomisk platform sørger for, at alt det administrative er afviklet mellem dig og din yogalærer – på den måde skal du kun koncentrere dig om at nyde din yogaundervisning med en af vores certificerede og dygtige yogalærere, der er forsikret gennem Tryg.

 • Yoga hjemme hos dig i Esbjerg

  Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal køre til Andrup eller Hjerting efter undervisningen – vores yogalærere kommer nemlig hjem til dig, og underviser i dine afslappende hjemlige omgivelser. Det synes vi giver den mest optimale løsning, så du kan bruge tiden på at slappe af, og få overskuddet tilbage.

 • Yoga på dine vilkår i Esbjerg

  Skulle du foretrække det, så tilbyder vi også muligheden for, at undervisningen foregår udendørs i naturen, så du kan slappe helt af. Der kan også bestilles gruppe yoga, hvis det er en oplevelse, som du ønsker at dele med familien eller vennerne.

Mød dine yogalærere i Esbjerg

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Esbjerg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider