Massage i Vejen fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Vejen

Professionel massage
i Vejen

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Vejen

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Vejen

 • Massage til døren i Vejen

  Det beskrives allerede godt i afsnittet “kultur og sport i Vejen”. Byen har rigtig meget at byde på og vi i RaskRask kan nu tilføje endnu en dimension. Vores koncept bliver nu tilgængeligt for dig med bopæl i og omkring Vejen. Vi tilbyder en massage løsning, som bygger på at du stiller et rum i din bolig til rådighed og at massøren kommer hjem til dig og foretager behandlingen. Alt dette bliver selvfølgelig på dine præmisser, så du vælger massøren, tidspunktet og beskriver hvilken type massagebehandling du har brugt for.

 • Hvordan bestiller jeg massage til mit hjem i Vejen

  Det er ganske enkelt at bestille massage til dit hjem. Konceptet bygger netop på at skulle være en nem løsning for dig. Det første skridt er at finde ind på vores hjemmeside, hvor du allerede befinder dig nu. Du skal nu finde RaskRask bookingside, her indtaster du adressen du ønsker behandlingen på. Herefter kommer de tilgængelige massører, for dit område frem og det er nu tid til at vælge den massør og det tidspunkt, hvor du ønsker behandlingen. Når du har bestilt din massage, skal du ikke foretage dig andet end at vente. Vores fornemmeste opgave er at gøre det nemt for dig, at slappe af.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Vejen, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Find din nærmeste massør her!

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • nyt liv til dine muskler

  Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

 • om raskrask

  RaskRask startede ud som et bachelorprojekt på Aarhus Universitet i 2015 og er sidenhen blevet en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi kommer rundt i hele landet og der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

 • bestil din massage allerede i dag

  Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Vejen og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

  Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Vejen. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Vejen

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Vejen her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Hvad kan man opleve i Vejen?

I Vejen kan du blandt andet besøge Vejen Kunstmuseum. Museet er mest kendt for troldestatuen. Troldestatuen er et symbol for Vejen. Det vil man opleve i bybilledet, hvor Vejen trolden også tydeligt indgår i bybilledet. Den ses blandt andet på bygninger og søjler. Før kommunesammenlægningen i år 2006 var Vejen trolden faktisk også på Vejen kommunes våbenskjold. Vejens historie tog for alvor fart efter der i år 1874 blev lagt togskinner. Byen voksede og der blev bygget hastigt omkring togstationens stoppested.

Borgere i Vejen tilbydes også et vifte af sports foreningstilbud. her er blandt andet Vejen Sportsforening. Klubben spillede faktisk i landets bedste række, i tiden under 2. verdenskrig. Meget er dog sket siden og klubben fokusere nu på bredde idræt.
Håndbold er også en sport som dyrkes flittigt i Vejen. Det gør det under navnet Vejen HK. Håndboldklubben har ligesom fodboldklubben, fokus på bredde og har dermed ikke elite ambitioner. håndboldklubben holder træner og spiller kampe i Vejen Idrætscenters haller. Vejen Idrætscenter tilbyder desuden en lang række andre faciliteter, såsom fitnesscenter, springhal, padel tennis og meget mere.