Massage i Vejen fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Vejen

Professionel massage
i Vejen

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Vejen

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage til døren i Vejen

Det beskrives allerede godt i afsnittet “kultur og sport i Vejen”. Byen har rigtig meget at byde på og vi i RaskRask kan nu tilføje endnu en dimension. Vores koncept bliver nu tilgængeligt for dig med bopæl i og omkring Vejen. Vi tilbyder en massage løsning, som bygger på at du stiller et rum i din bolig til rådighed og at massøren kommer hjem til dig og foretager behandlingen. Alt dette bliver selvfølgelig på dine præmisser, så du vælger massøren, tidspunktet og beskriver hvilken type massagebehandling du har brugt for.

Hvordan bestiller jeg massage til mit hjem i Vejen

Det er ganske enkelt at bestille massage til dit hjem. Konceptet bygger netop på at skulle være en nem løsning for dig. Det første skridt er at finde ind på vores hjemmeside, hvor du allerede befinder dig nu. Du skal nu finde RaskRask bookingside, her indtaster du adressen du ønsker behandlingen på. Herefter kommer de tilgængelige massører, for dit område frem og det er nu tid til at vælge den massør og det tidspunkt, hvor du ønsker behandlingen. Når du har bestilt din massage, skal du ikke foretage dig andet end at vente. Vores fornemmeste opgave er at gøre det nemt for dig, at slappe af.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Vejen, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Find din nærmeste massør her!

Briks hjemme ved kunde, der har bestilt hjemmemassage

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Kunden får en behagelig massage i vante omgivelser

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et bachelorprojekt på Aarhus Universitet i 2015 og er sidenhen blevet en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi kommer rundt i hele landet og der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Bestil din massage allerede i dag

Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Vejen og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Vejen. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Vejen

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Hvad kan man opleve i Vejen?

Start din massage i Vejen her