Massage i Sorø fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Sorø

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Sorø

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Sorø

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler George
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Christina B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Camilla
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Suzi
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Michelle J
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Nicolai A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Keld
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Steen
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Julien
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marika
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Mand bestiller massør hjem til sig

Massagen du tilbydes i Sorø

RaskRask tilbyder gennem mange kompetente og veluddannede massører, langt de fleste massageformer, blandt andet til dig som sætter pris på velvære, har vi velvære-massage.

I den anden ende af skalaen tilbydes sportsmassage, som egner sig rigtig godt til den meget fysisk aktive person eller idræts atleten. Sportsmassagen har positiv indvirkning på muskelrestitution, præstation og desuden virker det skadesforebyggende.

Gravid massage henvender sig selvfølgelig til dig som er gravid og rigtig mange gravide, oplever muskel- og ledsmerter. Smerterne skyldes pludselig og hurtig vægtforøgelse, medført af netop graviditeten, som kroppen ikke normalt er vant til. Gravidmassagen kan løsne op i muskel- og ledsmerterne, så graviditeten ikke bliver en lang og ubehagelig proces, men i stedet noget som kan huskes og mindes som en god tid.

Hvordan virker massagen?

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Få mere glæde og overskud

Uændret hvilken massage behandling du modtager, skulle du gerne opleve at det giver dig noget mere, udover selve massage sessionen. Massage behandlingen skulle gerne tilføre mere energi og overskud til dig, så du oplever at din hverdag i tiden efter føles lettere og mere overskuelig.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i Sorø

På Midtsjælland ligger byen Sorø. Sorø er blandt andet kendt for sine mange seværdige kirker blandt andet Sorø Klosterkirke. Kirken er stor flot og velbevaret og der er desuden gjort ekstra meget ud af informationsskiltning til de mange besøgende turister.

Desuden kan byen også byde på Akademihaven Sorø, som har mange besøgende. De besøgende sætter i stor grad pris på udsynet til den store sø, samt gåture i havens mange kvadratmeter. Her er det specielt havens store, gamle og velbevarede træer, grønne områder, samt sæsonens blomster som gør indtryk. Hvis du som indbygger i Sorø oplever ømhed eller muskelspændinger, står RaskRask klar med saglige samarbejdspartnere i form af massører.

Nem og bekvem massage

Konceptet går i sin helhed går ud på at tilgodese dig bedst muligt. Hos RaskRask oplever vi at vores kunder i høj grad sætter pris på den fleksibilitet, som vi påskønner at udfører. Fleksibiliteten i at passe massagen ind i din kalender, uden at Du skal tænke transport ind i din tidsberegning. Vi giver dig massage i dit hjem omkring Sorø, trygt i dine hjemlige rammer og med dig i fokus.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Sorø, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Massagebriks opstillet af massøren
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Sorø

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen