Massage i Sorø fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Sorø

Professionel massage
i Sorø

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Sorø

Massage i Sorø

På Midtsjælland ligger byen Sorø. Sorø er blandt andet kendt for sine mange seværdige kirker blandt andet Sorø Klosterkirke. Kirken er stor flot og velbevaret og der er desuden gjort ekstra meget ud af informationsskiltning til de mange besøgende turister.

Desuden kan byen også byde på Akademihaven Sorø, som har mange besøgende. De besøgende sætter i stor grad pris på udsynet til den store sø, samt gåture i havens mange kvadratmeter. Her er det specielt havens store, gamle og velbevarede træer, grønne områder, samt sæsonens blomster som gør indtryk. Hvis du som indbygger i Sorø oplever ømhed eller muskelspændinger, står RaskRask klar med saglige samarbejdspartnere i form af massører.

Nem og bekvem massage

Konceptet går i sin helhed går ud på at tilgodese dig bedst muligt. Hos RaskRask oplever vi at vores kunder i høj grad sætter pris på den fleksibilitet, som vi påskønner at udfører. Fleksibiliteten i at passe massagen ind i din kalender, uden at Du skal tænke transport ind i din tidsberegning. Vi giver dig massage i dit hjem omkring Sorø, trygt i dine hjemlige rammer og med dig i fokus.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Sorø, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Massagebriks opstillet af massøren
Mand bestiller massør hjem til sig

Massagen du tilbydes i Sorø

RaskRask tilbyder gennem mange kompetente og veluddannede massører, langt de fleste massageformer, blandt andet til dig som sætter pris på velvære, har vi velvære-massage.

I den anden ende af skalaen tilbydes sportsmassage, som egner sig rigtig godt til den meget fysisk aktive person eller idræts atleten. Sportsmassagen har positiv indvirkning på muskelrestitution, præstation og desuden virker det skadesforebyggende.

Gravid massage henvender sig selvfølgelig til dig som er gravid og rigtig mange gravide, oplever muskel- og ledsmerter. Smerterne skyldes pludselig og hurtig vægtforøgelse, medført af netop graviditeten, som kroppen ikke normalt er vant til. Gravidmassagen kan løsne op i muskel- og ledsmerterne, så graviditeten ikke bliver en lang og ubehagelig proces, men i stedet noget som kan huskes og mindes som en god tid.

Hvordan virker massagen?

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Få mere glæde og overskud

Uændret hvilken massage behandling du modtager, skulle du gerne opleve at det giver dig noget mere, udover selve massage sessionen. Massage behandlingen skulle gerne tilføre mere energi og overskud til dig, så du oplever at din hverdag i tiden efter føles lettere og mere overskuelig.

Mød dine massører i Sorø

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Sorø her