Massage Ballerup | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i BALLERUP

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I BALLERUP

Ballerup er en del af storkøbenhavn og en herlig bydel i Ballerup Kommune. Med sine godt 40.000 indbyggere er det hverken den største eller mindste by pü sjÌlland, men bestemt en af dem, der er vÌrd at besøge. Ballerup grÌnser op til Skovlunde, Harrestrup, Smørum og Hareskovby. Ballerup har natur pü den ene siden og storby pü den anden. Det gør Ballerup til en eftertragtet by, hvor historie, kultur og en fredfyldt atmosfÌre skaberne rammerne for de lokale. Byen er büde moderne og historisk, idyllisk og innovativ pü samme tid. Det skaber fine forudsÌtninger for en massage koncept som RaskRask, da vi netop har bygget vores koncept op omkring en innovativ tilgang. Vores lokale massører kommer rundt i hele byen og stür klar til at hjÌlpe dig, der hvor du er, nür du har brug for det.

Pü vores hjemmeside kan du nemt og enkelt fü overblik over hvilke typer massage vi tilbyder. Hvad enten du vÌlger velvÌre eller fysiurgisk- og sportsmassage, sü vil vi altid forsøge at tilpasse behandlingen til lige netop dit behov. Vi kommer rundt i hele Ballerup, der hvor du er, nür du har brug for os. Har du spørgsmül til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, sü er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor stammer massage fra? Og hvad er forskellen pĂĽ behandlingsformerne? I svensk massage bruger terapeuten lange streger, ĂŚltning, dybe cirkulĂŚre bevĂŚgelser, vibrationer og tapping. Sportsmassage ligner svensk massage, tilpasset specielt til atleternes behov. Blandt de mange andre eksempler er dybvĂŚvsmassage og triggerpunktmassage, der fokuserer pĂĽ myofasciale udløsningspunkter – muskelknuter, der er smertefulde, nĂĽr de presses og kan forĂĽrsage symptomer andre steder i kroppen. Massøren spørger normalt nye patienter om symptomer, medicinsk historie og ønskede resultater. De kan ogsĂĽ foretage en evaluering gennem berøring, for at lokalisere smertefulde eller spĂŚndte omrĂĽder og bestemme, hvor meget tryk der skal anvendes.