Massage i Ballerup fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Ballerup

Professionel massage
i Ballerup

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Ballerup

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Ballerup

Ballerup er en del af storkøbenhavn og en herlig bydel i Ballerup Kommune. Med sine godt 40.000 indbyggere er det hverken den største eller mindste by på sjælland, men bestemt en af dem, der er værd at besøge. Ballerup grænser op til Skovlunde, Harrestrup, Smørum og Hareskovby. Ballerup har natur på den ene side og storby på den anden. Det gør Ballerup til en eftertragtet by, hvor historie, kultur og en fredfyldt atmosfære skaberne rammerne for de lokale. Byen er både moderne og historisk, idyllisk og innovativ på samme tid.

Det skaber fine forudsætninger for en massage koncept som RaskRask, da vi netop har bygget vores koncept op omkring en innovativ tilgang. Vores lokale massører kommer rundt i hele byen og står klar til at hjælpe dig, der hvor du er, når du har brug for det.

Find din lokale massør her!

Få bragt massøren hjem til dig i Ballerup

Her på vores hjemmeside kan du nemt og enkelt få et overblik over hvilke typer massage, som vi tilbyder. Hvad enten du vælger velvære eller fysiurgisk- og sportsmassage, så vil vi altid forsøge at tilpasse behandlingen til lige netop dit behov. Vi kommer rundt i hele Ballerup, der hvor du er, når du har brug for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til, hvordan koncepter fungerer, eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Massagebriks i stuen i Ballerup
Mand fra Ballerup får massage af RaskRask massør

Massage er ikke bare massage

Hvor stammer massage fra? Og hvad er forskellen på behandlingsformerne? I svensk massage bruger terapeuten lange streger, æltning, dybe cirkulære bevægelser, vibrationer og tapping. Sportsmassage ligner svensk massage, tilpasset specielt til atleternes behov. Blandt de mange andre eksempler er dybvævsmassage og triggerpunktmassage, der fokuserer på myofasciale udløsningspunkter – muskelknuter, der er smertefulde, når de presses og kan forårsage symptomer andre steder i kroppen.

Massagen tilpasses dine behov

Massøren spørger normalt nye patienter om symptomer, medicinsk historie og ønskede resultater. De kan også foretage en evaluering gennem berøring, for at lokalisere smertefulde eller spændte områder og bestemme, hvor meget tryk der skal anvendes.

RaskRask hjælper også i akutte tilfælde

Man bliver altid urolig og bekymret ved akutte skader eller smerter. Det er en helt normal reaktion fra din hjerne, som får signaler fra nervesystemet om, at noget ikke er som det plejer (smerter), og at du skal gøre noget for at bringe det i orden igen.

Har du fået en akut skade, eller har noget sat sig i klemme og skaber smerter, eller hæmmer din normale bevægelighed, så har vi fagpersonerne klar til at hjælpe med at redde dig ud af den uheldige situation. En akut massage skal gerne have en effekt af at kickstarte din restitution, få dig tilbage til før smerterne opstod. Med vores hjælp kan vi igen få dig tilbage mod fuld bevægelighed, uden smerter og vigtigst af alt øge din glæde og livskvalitet.

Mød dine massører i Ballerup

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Ballerup her