Personlig Træning i Aarhus | Træner Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig træning
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i Aarhus

Personlig træning i Aarhus

 • Træning i Aarhus gjort nemmere

  Aarhus er blandt de meste aktive byer på landsplan, og derfor er efterspørgslen på personlig træning også større end nogensinde før. Det kan for mange være svært at navigere i et marked med mange spillere, og derfor har vi hos RaskRask udviklet et koncept, der gør det nemmere for dig.

 • Personlig træning - hjemme hos dig

  Vi tilbyder nemlig muligheden for, at du kan bestille en professionel, personlig træner hjem til dig – når du vil. Vores trænere kører direkte til døren, uanset om du er bosat i Risskov, Trøjborg, Tranbjerg eller Aarhus C, og arrangerer en sjov og motiverende træningssession i trygge og hjemlige rammer.

 • Du sparer rejsebesværet i Aarhus

  På den måde skal du ikke ud i Aarhus-trafikken efter en lang dag, og kan i stedet med en simpel bestilling læne dig tilbage, og afvente, at din træning kommer til dig. Du kan desuden sammenligne vores trænere gennem brugeranmeldelser på vores hjemmeside og vælge den træner, der passer bedst til dine behov.

 • Personlig træning i naturen i Aarhus

  Hvis du foretrækker at træne udendørs i flotte omgivelser, så kan vores trænere også bestilles til at afholde din træning i naturen. Om du gerne vil træne i Botanisk Have, Mindeparken eller bare din egen baghave, så kan det også lade sig gøre.

 • Altid i gode hænder

  Alle vores personlige trænere er professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg, så du er altid i de bedste hænder, og kan nyde din træning uden bekymringer. Vores trænere har desuden et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig, uanset om du ønsker et fokus på vægttab, styrke- eller konditionstræning.

 • Optimer din udvikling med et af vores forløb

  For mange er det ikke nok med en enkelt træning, hvis man for alvor ønsker at udvikle sig, og opnå de ønskede resultater. Derfor tilbyder vi som alternativ muligheden for et forløb, hvor du til en god pris kan udvikle dig indenfor din foretrukne motionsform.

Mød dine trænere i Aarhus

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i Aarhus her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Aarhus - en by med mulighed for bevægelse

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR PERSONLIG TRÆNING I AARHUS

Personlig træning i Aarhus

RaskRask er et nytænkende og moderne Aarhus-koncept, som gør det lettere for dig at få træning ind i en travl hverdag. Alle vores personlige trænere fungerer selvstændigt, og derfor varierer det, hvad de hver især kan tilbyde dig. Du kan finde den træner, som passer til lige præcis dig og dine behov. Hos os er det altid dig, der er i fokus. 

Vores personlige trænere fra RaskRask kan komme hen til dig, som er bosat i eller på ferie i Aarhus, uanset om du befinder dig i Aarhus C, Latinerkvarteret, Øgadekvarteret, Frederiksbjerg, Ceresbyen, Aarhus Ø, Trøjborg, Åbyhøj, Viby J, Højbjerg, Risskov eller i et område omkring. Vi vil hjælpe med træning i din hverdag på dine vilkår, så du ikke skal gå på kompromis med dine behov og din trivsel. Uanset om du gerne vil have hjælp til personlig træning, vægttab, konditionstræning, styrketræning eller gruppetræning, kan vores personlige trænere hjælpe dig.

Fokus på dig og din velvære

Få hjælp til gode vaner

Med hjemmetræning gennem RaskRask er der fokus på træningen og din velvære, og du behøver ikke at tænke på, hvordan du ser ud under træningen. Det eneste, som du skal tænke på, er, at du har det godt. Du får mere fysisk og mental trivsel ind i din hverdag, så du kan mærke positive effekter nu og fremover. Vores trænere giver dig værktøjer til et godt mindset og en sund livsstil, så du kan holde din træning og dine gode vaner ved lige.

En aktiv by

Gode oplevelser i Aarhus

Aarhus er en aktiv by, og der er mange muligheder for udendørs bevægelse. Dyrk f.eks. vandsport ved havnen, tag vennerne med til et spil discgolf i Aarhus N eller Tilst, besøg en af de udendørs fitnessparker, tag en cykeltur på den gamle cykelsti langs Risskov eller begiv dig ud på en afslappende vandretur ved Brabrand Sø. Der findes mange gratis oplevelser i Aarhus. Besøg f.eks. Den Uendelige Bro, Væksthusene i botanisk have, Salling Rooftop og Godsbanen.