Personlig Træning i Aarhus | Træner Kører til Dig | RaskRask

Personlig træning
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning i Aarhus

Personlig træning i Aarhus

Træning i Aarhus gjort nemmere

Aarhus er blandt de meste aktive byer på landsplan, og derfor er efterspørgslen på personlig træning også større end nogensinde før. Det kan for mange være svært at navigere i et marked med mange spillere, og derfor har vi hos RaskRask udviklet et koncept, der gør det nemmere for dig.

Personlig træning - hjemme hos dig

Vi tilbyder nemlig muligheden for, at du kan bestille en professionel, personlig træner hjem til dig – når du vil. Vores trænere kører direkte til døren, uanset om du er bosat i Risskov, Trøjborg, Tranbjerg eller Aarhus C, og arrangerer en sjov og motiverende træningssession i trygge og hjemlige rammer.

Du sparer rejsebesværet i Aarhus

På den måde skal du ikke ud i Aarhus-trafikken efter en lang dag, og kan i stedet med en simpel bestilling læne dig tilbage, og afvente, at din træning kommer til dig. Du kan desuden sammenligne vores trænere gennem brugeranmeldelser på vores hjemmeside og vælge den træner, der passer bedst til dine behov.

Personlig træning i naturen i Aarhus

Hvis du foretrækker at træne udendørs i flotte omgivelser, så kan vores trænere også bestilles til at afholde din træning i naturen. Om du gerne vil træne i Botanisk Have, Mindeparken eller bare din egen baghave, så kan det også lade sig gøre.

Altid i gode hænder

Alle vores personlige trænere er professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg, så du er altid i de bedste hænder, og kan nyde din træning uden bekymringer. Vores trænere har desuden et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig, uanset om du ønsker et fokus på vægttab, styrke- eller konditionstræning.

Optimer din udvikling med et af vores forløb

For mange er det ikke nok med en enkelt træning, hvis man for alvor ønsker at udvikle sig, og opnå de ønskede resultater. Derfor tilbyder vi som alternativ muligheden for et forløb, hvor du til en god pris kan udvikle dig indenfor din foretrukne motionsform.

Mød dine personlige trænere i Aarhus

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Aarhus - en by med mulighed for bevægelse

Fokus på dig og din velvære

En aktiv by

Start din træning i Aarhus her