Frisør Dragør - RaskRask

Mobilfrisør
i Dragør

Mobilfrisør
i Dragør

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Dragør

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig på Dragør

 • Får du heller ikke prioriteret frisørbesøg

  I en hverdag fuld af gøremål er det ikke altid nemt at finde tid til at besøge frisørsalonen. Arbejde, familielivet og vennerne priorities frem for en tur til salonen, mens håret bliver længere og længere.

 • Vores mobilfrisører kommer til dig

  Hos RaskRask har vi nu lanceret en løsning, til fordel for både dig og for frisørerne. Nu behøver du ikke længere sætte tid af til at skulle besøge frisørsalonen – den kommer i stedet hjem til dig.

 • Frisørbehandling på dine vilkår

  Vores mobilfrisører kører ud hvor og hvornår det passer dig, uanset om det er i hverdagen, weekenden eller på helligdage. Gennem vores nemme og overskuelige bookingsystem kan du bestille den frisør, der passer bedst til dine behov og i din kalender. På den måde tilpasser vores mobilfrisører sig til din kalender, og du skal ikke tilpasse din til salonens tider.

 • Spar rejsebesværet

  Med en mobilfrisør hjemme hos dig sparer du ikke blot tid på at skulle navigere mellem de forskellige lokale frisører, men også besværet med at rejse til og fra salonen i en hektisk hverdag.

 • Få en mobilfrisør ud på Dragør

  Vores mobilfrisører kører nu også i Dragør, og kommer til dig fra Amagermuseet til Strandlinien. Vi har altid en frisør, der passer til dine behov, uanset om du har kort, langt, tykt eller tyndt hår. Vores mobilfrisører er professionelle og eksaminerede, og lytter altid til dine behov og ønsker.

 • Til alle anledninger

  Uanset om du skal til familiesammenkomst, på cafébesøg hos en af de charmerende steder i Dragør eller bare fordi du trænger til det, så står vores mobilfrisører klar til at hjælpe dig. Skulle flere medlemmer af familien eller vennekredsen også stå og trænge til en klipning, så tilbyder vores mobilfrisører også muligheden for en gruppeklipning.

Mød dine frisører i Dragør

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Dragør her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider