Mobil Frisør i Aarhus - RaskRask

Mobilfrisør
i Aarhus

Mobilfrisør
i Aarhus

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Aarhus

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Aarhus

 • Få professionel frisørbehandling hjemme hos dig

  Mange århusianere har svært ved at sætte tid af til at besøge frisørsalonen i en hektisk og travl hverdag. Dette har vi hos RaskRask fundet en løsning på. Vi har nemlig lanceret mobilfrisører i hjemmet, så du nu kan bestille en af vores professionelle mobile frisører til at komme hjem til dig.

 • Få mere tid til det du holder af

  På den måde sparer du tiden og besværet med at skulle finde en tid, der passer ind i dit program, og sparer ligeledes dig selv en tur ud i den tætte århusianske trafik, der tit og ofte tager længere tid at navigere i end klipningen selv. I stedet kan du læne dig tilbage, og nyde en nyklippet hårpragt hjemme i vante og trygge omgivelser.

 • Vores mobilfrisører dækker hele Aarhus

  Du skal nemlig ikke nødvendigvis være bosat i bymidten for at kunne benytte vores service. Vi har frisører i hele Aarhus-området, der kører ud og leverer en 5-stjernet service til dig lige fra Åbyhøj, Frederiksbjerg og Trøjborg, og videre ud til Højbjerg, Viby og Egå. Det er klipning på dine vilkår.

 • Tilpas behandlingen til din hverdag

  Vi har altid en frisør, der passer ind i din kalender, så du kan bestille en tid til, når det passer dig. På den måde skal du ikke tilpasse hele din uge efter, hvornår frisøren har en ledig tid, men kan i stedet planlægge din frisørbehandling efter, hvornår det passer dig. Du kan booke tid i hverdagene, weekenden og endda i helligdagene – så finder vi en tid, der passer til dig.

 • Frisørbehandling efter dine ønsker og behov

  Vores mobile frisører har desuden alle et bredt erfaringsgrundlag, og sørger for, at du får den behandling, som du ønsker. Om du har tyndt, tykt, langt eller kort hår, og om du søger en klipning eller blot en skægtrimning, så har vi en behandler, der passer til dine behov, og sørger for, at der bliver lyttet til dine ønsker.

 • Bestil tid til familien eller vennerne med fordel

  Der kan spares både tid og penge ved at booke en af vores frisører til flere personer. Skulle i være flere i husstanden eller blandt vennerne eller veninderne, der trænger til at få besøg af en frisør, så kan i gå sammen, og med fordel bestille en gruppe- eller familieklipning. På den måde kan i med nyklippet hår sammen nyde en tur på Ceres Park, i Botanisk Have eller middag langs Åboulevarden, når vejret byder det.

Mød dine frisører i Aarhus

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Aarhus her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider