Mobil Frisør i Aarhus - RaskRask

Mobilfrisør
i Aarhus

Mobilfrisør
i Aarhus

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

Sådan fungerer vores mobilfrisør i Aarhus

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Aarhus

Få professionel frisørbehandling hjemme hos dig

Mange århusianere har svært ved at sætte tid af til at besøge frisørsalonen i en hektisk og travl hverdag. Dette har vi hos RaskRask fundet en løsning på. Vi har nemlig lanceret mobilfrisører i hjemmet, så du nu kan bestille en af vores professionelle mobile frisører til at komme hjem til dig.

Få mere tid til det du holder af

På den måde sparer du tiden og besværet med at skulle finde en tid, der passer ind i dit program, og sparer ligeledes dig selv en tur ud i den tætte århusianske trafik, der tit og ofte tager længere tid at navigere i end klipningen selv. I stedet kan du læne dig tilbage, og nyde en nyklippet hårpragt hjemme i vante og trygge omgivelser.

Vores mobilfrisører dækker hele Aarhus

Du skal nemlig ikke nødvendigvis være bosat i bymidten for at kunne benytte vores service. Vi har frisører i hele Aarhus-området, der kører ud og leverer en 5-stjernet service til dig lige fra Åbyhøj, Frederiksbjerg og Trøjborg, og videre ud til Højbjerg, Viby og Egå. Det er klipning på dine vilkår.

Tilpas behandlingen til din hverdag

Vi har altid en frisør, der passer ind i din kalender, så du kan bestille en tid til, når det passer dig. På den måde skal du ikke tilpasse hele din uge efter, hvornår frisøren har en ledig tid, men kan i stedet planlægge din frisørbehandling efter, hvornår det passer dig. Du kan booke tid i hverdagene, weekenden og endda i helligdagene – så finder vi en tid, der passer til dig.

Frisørbehandling efter dine ønsker og behov

Vores mobile frisører har desuden alle et bredt erfaringsgrundlag, og sørger for, at du får den behandling, som du ønsker. Om du har tyndt, tykt, langt eller kort hår, og om du søger en klipning eller blot en skægtrimning, så har vi en behandler, der passer til dine behov, og sørger for, at der bliver lyttet til dine ønsker.

Bestil tid til familien eller vennerne med fordel

Der kan spares både tid og penge ved at booke en af vores frisører til flere personer. Skulle i være flere i husstanden eller blandt vennerne eller veninderne, der trænger til at få besøg af en frisør, så kan i gå sammen, og med fordel bestille en gruppe- eller familieklipning. På den måde kan i med nyklippet hår sammen nyde en tur på Ceres Park, i Botanisk Have eller middag langs Åboulevarden, når vejret byder det.

Mød dine mobile frisører i Aarhus

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning i Aarhus her