Personlig yoga i dit hjem | Book din yoga instruktør i dag
100% quality garanteret

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Trænger du til at komme ned i gear?

  Når vi dagligt jonglerer møder, myldretid og madpakker, kan det være svært at komme helt ned i gear igen. Stresset fra hverdagen påvirker os, og der er rigeligt med opgaver at kaste sig over både på arbejdet og i privaten. Men det er vigtigt at koble af indimellem, så vi ikke mister overblikket og bliver stresset. Kroppen og sindet har brug for at blive stimuleret gennem træning eller yoga, ellers løber vi ganske enkelt tør for batteri.

 • Hvordan kan yoga hjælpe dig?

  Yoga hjælper dig med at genoprette balancen mellem krop og sind – det giver dig mere ro i kroppen, og vender opmærksomheden indad, så du bedre kan mærke, hvad der rører sig i dig. Kom godt i gang med yoga det giver et pusterum til den travle hverdag og mere overskud, så du bedre kan fokusere, og bruge tiden optimalt på det du holder af, med dem du holder af.

 • Yoga i hjemmet eller naturen

  Hos RaskRask vil vi gerne gøre yoga nemt for dig. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at booke en kvalificeret og certificeret yogalærer til dit hjem eller naturen nær dig. Du bestemmer selv hvor og hvornår, og skal blot koncentrere dig om at nyde yogaen i hjemlige og trygge omgivelser.

 • Spar rejsebesværet

  Med hjemmeyoga sparer du også rejsetiden til og fra yogastudiet. Du skal derfor ikke bekymre dig om den besværlige proces med at finde en kvalificeret yogalærer og sessioner der passer ind i dit skema.

 • Yoga på dine vilkår

  En RaskRask yogalærer vil skræddersy et program, der tager udgangspunkt i dit tempo og dine personlige behov. Sessionerne bliver tilpasset din dagligdag med et særlig fokus på dine ønsker og mål. Vi sørger for, at undervisningen bliver sjov og motiverende, så du kan fordybe dig i yogaen, og føle dig mindre stresset i hverdagen.

 • Yoga for alle

  Ingen mennesker er ens, og det gælder også, når det kommer til yoga. Hos RaskRask tilbyder vi yoga for alle, uanset om du foretrækker et roligt tempo med fokus på stillingerne, eller om du er mere til en dynamisk yogaform med fart over feltet. Det handler i bund og grund om personlig udvikling og her er yoga godt for smidighed, styrke og balance.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig yoga via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din yoga! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores yogalærere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine yogalærere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider