Personlig yoga i dit hjem | Book din yoga instruktør i dag
100% quality garanteret

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Mand ved computer

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Kunde og fagperson hilser på hinanden

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Kunde træner

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på 2 minutter og få tid til der betyder noget

Personlig yoga

 • Trænger du til at komme ned i gear?

  Når vi dagligt jonglerer møder, myldretid og madpakker, kan det være svært at komme helt ned i gear igen. Stresset fra hverdagen påvirker os, og der er rigeligt med opgaver at kaste sig over både på arbejdet og i privaten. Men det er vigtigt at koble af indimellem, så vi ikke mister overblikket og bliver stresset. Kroppen og sindet har brug for at blive stimuleret gennem træning eller yoga, ellers løber vi ganske enkelt tør for batteri.

 • Hvordan kan yoga hjælpe dig?

  Yoga hjælper dig med at genoprette balancen mellem krop og sind – det giver dig mere ro i kroppen, og vender opmærksomheden indad, så du bedre kan mærke, hvad der rører sig i dig. Kom godt i gang med yoga det giver et pusterum til den travle hverdag og mere overskud, så du bedre kan fokusere, og bruge tiden optimalt på det du holder af, med dem du holder af.

 • Yoga i hjemmet eller naturen

  Hos RaskRask vil vi gerne gøre yoga nemt for dig. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at booke en kvalificeret og certificeret yogalærer til dit hjem eller naturen nær dig. Du bestemmer selv hvor og hvornår, og skal blot koncentrere dig om at nyde yogaen i hjemlige og trygge omgivelser.

Rådgivning om yoga i eget hjem
Yoga i hjemmet - yogalærer på besøg der hjælper med øvelser
 • Spar rejsebesværet

  Med hjemmeyoga sparer du også rejsetiden til og fra yogastudiet. Du skal derfor ikke bekymre dig om den besværlige proces med at finde en kvalificeret yogalærer og sessioner der passer ind i dit skema.

 • Yoga på dine vilkår

  En RaskRask yogalærer vil skræddersy et program, der tager udgangspunkt i dit tempo og dine personlige behov. Sessionerne bliver tilpasset din dagligdag med et særlig fokus på dine ønsker og mål. Vi sørger for, at undervisningen bliver sjov og motiverende, så du kan fordybe dig i yogaen, og føle dig mindre stresset i hverdagen.

 • Yoga for alle

  Ingen mennesker er ens, og det gælder også, når det kommer til yoga. Hos RaskRask tilbyder vi yoga for alle, uanset om du foretrækker et roligt tempo med fokus på stillingerne, eller om du er mere til en dynamisk yogaform med fart over feltet. Det handler i bund og grund om personlig udvikling og her er yoga godt for smidighed, styrke og balance.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

tryg forsikret icon

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo, når du booker personlig yoga via RaskRask.

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten af din yoga! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores yogalærere.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine yogalærere er nøje udvalgte og eksaminerede. Så er du altid i gode hænder.

Vælg den yogaform, der passer dig

Yoga til ethvert behov

Det siger kunderne om os

Start din yoga her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Find en yogalærer i din by

Yoga på en ny måde

Yoga på dine præmisser

Hos RaskRask gør vi det muligt for dig at dyrke yoga i dine foretrukne omgivelser med en professionel yogainstruktør, som vil tilpasse træningen til dine behov, dit niveau og tempo. Gennem vores website kan du booke en instruktør hjem til dig eller ud i naturen, så du kan få ro, bevægelse og nærvær ind i en travl hverdag på en overskuelig måde. Vores instruktører kan besøge dig i bl.a. København, Aarhus, Odense og Aalborg. Når du booker, har du mulighed for at vælge tre forskellige former for yoga; personlig yoga, gravidyoga og gruppeyoga

Yoga skaber velvære

Yoga gavner dig på mange måder, både fysisk og mentalt. Du træner bl.a. din muskelstyrke, smidighed og din evne til at skabe indre ro og balance gennem din vejrtrækning. Du lærer nye ting om din krop og får kendskab til  forskellige meditationsteknikker og værktøjer, som du kan bruge i din dagligdag. Der findes mange forskellige yogaformer, herunder Flow, Vinyasa, Hatha, Astanga og Yin yoga. Det vil sige, at der findes en yogaform til enhver smag. Du kan læse meget mere om yoga og dens mange fordele på vores sitemap under yoga.

Personlig yoga – fokus på dig

Med personlig yoga får du et skræddersyet program, så øvelserne og tempoet er tilpasset til lige netop dig. Du vil blive vejledt og hjulpet, så du lærer øvelserne grundigt og føler dig tryg under træningen. Det er vigtigt for vores instruktører, at du ikke får skader eller oplever ubehag, og derfor er de altid opmærksomme og interesserede i at lære dit niveau at kende. Vores instruktøres førsteprioritet er altid dig og din velvære.

Gravidyoga – et supplement til din fødselsforberedelse

Hvis du er gravid, er yoga et godt supplement til de øvrige forberedelser op til fødslen. Under vores gravidyoga fokuserer vores instruktører på at gøre din krop mere smidig og mindre anspændt, så du hjælpes godt på vej til at blive klar til din fødsel. Yoga hjælper dig med at styrke din kropsbevidsthed, så du får lettere ved at mærke din krops signaler og finde ro, både under din graviditet og til selve fødslen. Alle øvelserne er tilpasset til din gravide krop, og vores yogainstruktører hjælper dig med den rette teknik, så du får mest muligt ud af træningen og undgår ubehag.

Gruppeyoga for fællesskabet og dig

Gruppeyoga er et godt valg til dig, som gerne vil dyrke yoga sammen med andre med målet om f.eks. at styrke sammenholdet og fællesskabet, samtidigt med at du selv får kendskab til gavnlige værktøjer til din yogapraksis og hverdag. Vores yogainstruktører sørger for at tilpasse øvelserne, så de både passer til gruppen og den enkelte. Det er helt op til jer, hvilket fokus I ønsker. I kan bl.a. vælge mellem mindfulness, teknik, balance og kropsbevidsthed. Det er også muligt at blande flere forskellige. Med gruppeyoga kan man skabe mere overskud og velvære i hverdagen, både individuelt og som gruppe. 

Mindfulness

Få mere velvære med meditation

Mindfulness handler om at være tilstede i nuet. Du træner din hjernes evne til at være nærværende i det, der sker lige nu, blandt andet gennem meditation. Når du er i nuet, kan du være bevidst om at observere dine tanker og følelser udefra uden at lade dig rive med. Det kan være med til at mindske bekymringer og stress. I vores yogaundervisning vil du blive undervist i meditation, så du kan blive mere mindful og dermed opleve mere velvære i din hverdag.

Yogaens popularitet

Et behov for yoga

Yoga er blevet en af de mest udbredte motionstyper i Danmark på niveau med håndbold, og mindst 15 procent af alle kvinder i Danmark dyrker yoga. Yoga giver en unik mulighed for at komme ned i kroppen og mærke sig selv i en travl hverdag med krav fra både omverdenen og en selv. Dybe indåndinger, bevidst bevægelse og et afslappende pusterum er lige præcis det, som flere og flere danskere vælger til gennem yogaen.