Personlig Yoga i Roskilde | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Roskilde
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Roskilde
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Roskilde

Personlig yoga i Roskilde

 • Stress kan ramme os alle

  Vi kender alle til stress, træthed og manglende overskud, der er et stigende problem for mange danskere, som jonglerer en hektisk hverdag. De fleste, der kender til dette, vil også gerne komme det til livs.

 • Kom stressen til livs

  Men det er desværre stadig de færreste, der for alvor får gjort noget ved det – dette gælder også for mange bosat i Roskilde og omegn. Det skyldes typisk forskellige faktorer, såsom mangel på energi, mangel på tid og sågar mangel på muligheder.

 • Yoga kan give dig mere balance i hverdagen

  For hvad gør man, hvis man ønsker at opleve mindre stress på krop og sjæl, og samtidigt gerne vil holde sig fysisk engageret, men har ikke meget tid at afsætte til det? Her kommer yoga ind i billedet. Med yogaundervisning får du både muligheden for at engagere dig i fysiske øvelser, og på samme tid chancen for at skabe mere harmoni mellem kroppen og sindet, og på den måde opnå en mere afbalanceret hverdag.

 • Yoga i dit hjem i Roskilde

  Hos RaskRask har vi tilmed skabt et koncept, hvor undervisningen er på dine vilkår – her kommer yogalæreren nemlig hjem til dig, så du kan nyde din undervisning i hjemlige og vante omgivelserne.

 • Spar rejsebesværet

  Dette sparer dig også besværet med at skulle ud ad døren også efter en lang dag. Du kan med ét klik bestille en af vores certificerede yogalærere hjem til dig, eller sågar hvorhen du ønsker det, og føler dig mest komfortabel.

 • Yoga på dine vilkår i Roskilde

  Vores yogalærere er nemlig alle steder, og kan bestilles til det tidspunkt og sted, der passer dig bedst – om det er efter en lang arbejdsdag, en tur forbi domkirken, på vikingemuseet eller efter en lang og opslidende uge på Roskilde Festival, så står vores yogalærere altid til rådighed for dig, og kan bestilles med ét klik på hjemmesiden.

Mød dine yogalærere i Roskilde

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Roskilde her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider